Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama aksam esim gelince yapabilirim o zamanda zevki olmuyor biliyorum sizin kmleri geciyorum bilerekten:)
Ama yapiciim aksam piskiletimi foto ceker atarim buraya:)
Nasilsin canim?

Ben de busenin yaptigi km yi biliyorum:) Bir de bolundu benim oglan uyaninca. 2 seferde tamamlayacagim. Adil olmadigindan 32 de birakacagim esit olsun:)

Bomba gibiyim ben de:)

Ben de busenin yaptigi km yi biliyorum:) Bir de bolundu benim oglan uyaninca. 2 seferde tamamlayacagim. Adil olmadigindan 32 de birakacagim esit olsun:)

Bomba gibiyim ben de:)
Bir daha piskilet yarismasi yapalim ama herkes ertesi gun sabah yazsin kmsini.
Kimse kimsenin kmsini gormesin:)

Nasil yapacagiz canim ucunda accik accik mi soyleyecegiz kmleri :)

Hayir Yani tek seansta degil, ogun vakit buldukca surecegiz ve toplam km nin screen shot ini paylasacagiz. Oglan yatinca surerim ben mesela, bir de aksam. Bisiklet sifirlanmadiktan sonra hafizaya alip kaldigi yerden devam ediyor nasil olsa. Bir oturusta fazla km yapmak zor.

Tamam olur bende biraz oglanin oyle uykusunda kalanini da aksam uyuduktan sonra yapabiliyorum , iyi fikir :)
Ha buarada benim piskilet km degil mile hesapliyor :)

Canlarim hepinize merhaba.
Oglum uyanmadi hala gece epey uyandi uykusundan bende epey uykusuzluk cektim.
Onu uyutmayi basariyorum tekrardan ama ben uyuyamiyorum:)
Neyse yinede cok enerjigim, bomba gibiyim, sizler nasilsiniz?

Maşallah senin enerjine de Oglusun da iyi olmuş keyfin yerinde olur. Cocuklar hasta oldu mu dünya karariyor valla.

Menüm

Sabah 1 dlm tbe peynir 1 kivi

Ara 1 nesfit 1 kahve

Öğle kapuska turp yoğurt

Ara 1 incir 1 badem 1 fındık

Aksam 1 kase Kellogs

Bugün çok acikmisim ki hafif olmak şartıyla bütün öğünleri değerlendirdi.m. 2 lt su içtim. Yeşilçay ve jillian oğlan Uyuunca yapıcam.

Sabah sadece bir kivi yersen acikirsin tatlim zeytin peynir yumurta yesillikde ye yani bence tabi kendin bilirsin

Menumu vereyim kizlar
Sabah
Peynirli ispanakli 2 yumurta omlet
6 zeytin
Zeytinyaği
Tereyagli kayisi

Ogle
2 musmula

Aksam
Izgara et
Firinlanmis sogan
Brokoli

Su 2 lt şimdilik
Spor 32 km bisiklet
1 saat tempolu yuruyus
Workoutu henuz yapamadim ama umudum var bakalim enerjim iyi firsat bulursam yapacagim

merhaba arkadaşlar
menümü yazıp geçmişe bakayım
sabah 1 yumurta, bir mandalina ( işe geciktim diye atıştırdım öyle)

ara 1 elma, yarım avuç nohut

öğlen yarım dilim çavdar 1 kk peynir

akşam 1 kase tarhana, bolca salata
bolca şekersiz çay, 1 fincan şekersiz nescafe, 1 lt su

spor yapacağımı zannetmiyorum çok hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…