Ama aksam esim gelince yapabilirim o zamanda zevki olmuyor biliyorum sizin kmleri geciyorum bilerekten:)
Ama yapiciim aksam piskiletimi foto ceker atarim buraya:)
Nasilsin canim?
Bir daha piskilet yarismasi yapalim ama herkes ertesi gun sabah yazsin kmsini.Ben de busenin yaptigi km yi biliyorum:) Bir de bolundu benim oglan uyaninca. 2 seferde tamamlayacagim. Adil olmadigindan 32 de birakacagim esit olsun:)
Bomba gibiyim ben de:)
Bir daha piskilet yarismasi yapalim ama herkes ertesi gun sabah yazsin kmsini.
Kimse kimsenin kmsini gormesin:)
Nasil yapacagiz canim ucundan accik accik mi soyleyecegiz kmleri :)Peyderpey yapsak olur mu?:)
Nasil yapacagiz canim ucunda accik accik mi soyleyecegiz kmleri :)
Tamam olur bende biraz oglanin oyle uykusunda kalanini da aksam uyuduktan sonra yapabiliyorum , iyi fikir :)HayirYani tek seansta degil, ogun vakit buldukca surecegiz ve toplam km nin screen shot ini paylasacagiz. Oglan yatinca surerim ben mesela, bir de aksam. Bisiklet sifirlanmadiktan sonra hafizaya alip kaldigi yerden devam ediyor nasil olsa. Bir oturusta fazla km yapmak zor.
Tamam olur bende biraz oglanin oyle uykusunda kalanini da aksam uyuduktan sonra yapabiliyorum , iyi fikir :)
Tamam olur bende biraz oglanin oyle uykusunda kalanini da aksam uyuduktan sonra yapabiliyorum , iyi fikir :)
Ha buarada benim piskilet km degil mile hesapliyor :)
Canim oglan uyandi kahvalti hazirlayip gelirim, optum simdilik :)
Canlarim hepinize merhaba.
Oglum uyanmadi hala gece epey uyandi uykusundan bende epey uykusuzluk cektim.
Onu uyutmayi basariyorum tekrardan ama ben uyuyamiyorum:)
Neyse yinede cok enerjigim, bomba gibiyim, sizler nasilsiniz?
Sabah sadece bir kivi yersen acikirsin tatlim zeytin peynir yumurta yesillikde ye yani bence tabi kendin bilirsinMenüm
Sabah 1 dlm tbe peynir 1 kivi
Ara 1 nesfit 1 kahve
Öğle kapuska turp yoğurt
Ara 1 incir 1 badem 1 fındık
Aksam 1 kase Kellogs
Bugün çok acikmisim ki hafif olmak şartıyla bütün öğünleri değerlendirdi.m. 2 lt su içtim. Yeşilçay ve jillian oğlan Uyuunca yapıcam.
Çok şükür canım çok sevindimSagolasin canim gunden gune duzeliyor bende havalara ucuyorum afiyet olsun :)
1 dlm ekmek üstüne peynir surdum yedim abla .Sabah sadece bir kivi yersen acikirsin tatlim zeytin peynir yumurta yesillikde ye yani bence tabi kendin bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?