gecmisi bitirdim sonunda alintilarimi yaacagimm amaaa bir sok haberrD3S1R3 dun aksam menume yazdigim seyi yemedim beeennn hadi kiz banaa :))
Bakin ne yedimmm
Allahim mutluluktan olecektimm:)
Dun oglanla hava alalim diye attik disarilara kendimizi, birde ermeni markete gittik Allahim mezgit ve sardine buldum hemen kaptim 4 paket
seramik tavada yagsiz kizartildi :)Afiyet olsun da kizartma mi onlar?
supersinnn hatun :)
Afiyet olsun sizin adınıza çok sevindimBakin ne yedimmm
Allahim mutluluktan olecektimm:)
Dun oglanla hava alalim diye attik disarilara kendimizi, birde ermeni markete gittik Allahim mezgit ve sardine buldum hemen kaptim 4 paket
kizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..Evet önemli olan paşanın iyi olması kuzum zaten.yorgunluk geçer.kızarıklar geçmiş mi biraz
insallah canim benim :)Allah gönlünüzden geçenleri versin canım
Özgecim nasıl sevindim anlatamam bundan sonraki günlerin dahada iyi olacak
Çok geçmiş olsun canım
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)Ankara da kaldım bi süre çok soğuk ama yaşanılası harika düzenli bir şehir ama deniz olmayan yerde yaşayamam ben alAnya ya tatile gelmiştim Orası da çok güzel en çok aklımda dim çayı ve dim mağarası kaldı bu sene düşünüyoruz ama merkeze gelcez 23 nisan çocuk bayramı için.yemeğimi yiyip geleyim görüşürüz canım.hayaller olmadan gerçekler olmaz gibi bana göre allah gönlünüze göre versin
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)Yawrukush balım, ellerine saglık. Bu sureçte bile bizi ihmal etmeyip listeleri hazırlıyorsun. Paskalya yı listeden çıkartalım canım, gelince/gelirse ekleriz yeniden. Listede boş alanlar görmek hiç hoşuma gitmiyor.
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.Ozgecim artilari dert etme aman gider onlar saglik olsun da bugun daha iyi uyuyordur insallah kuzu. Yemeye baskanasi da sevindirici guc toplar bir an once kolayca gecsin gitsin. Ben iyuyim canim ya ilac aldim iki gun dinlendim aksamlari yattim erkenden uyudum biraz bogaz agrim disinda iyiyim spor yapmak istiyorum bugun yapacagim insallah.
arada benlede yaris benide sevindir:)Su takimda yarismanin en tehlikeli oldugu iki kisiden birisin ozge. ben diğerine kaptirdim kendimi sana yetismem mumkun degil
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsekYaaaaa ozgee cok dokunakli yazmissin gulmedim uzuldum kiz. Evet canim ya haklisin soyle elimizi uzatsak kinusuversek her dakika ah haklisin
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyorCanim bana bakma sen sakin.ben önceden hiç kilo alan biri değildim sürekli abur cubur yememe rağmen.hamilelik bitirdi beni.simdide öyle kolay kolay almıyorum sanırsam.
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...Amin canım çok teşekkür ederim, şu sürecide bi atlatalım Allah'ın izniyle eski düzene devam, Rabbim kimsenin düzenini bozmasın şu 1 haftadır yaşadığım stres çok etkiledi beni
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
canim pide nin ekmegi dürümü birde pidesi var yuvarlak oluyor tombik dönerde deniyor dürüm ve ekmekten daha küçük daha zararsiz geliyor malesef isteyken evden getirmediginde secenek fazla olmuyor
Eskmin yigeni var benimde bebeimmm olur kendisi onunla yorgunlyk nedir bilmiyorum ama isten eve gidince helede yorgunsam uzaniyorum bitttii bi daha da kalkmak istemiyorum tabi her zaman olmuyor bu su havalarda cok oluyor iste.ama sen yinede gönder kuzuyu bana alsin su mayisikligimii
herhalde ebrum bende oyle düşünüyorum.
hastalik cok şükür yokda tuhaf tuhaf seyler oluyor ara ara ne bileyim mesela bugun minicik sandvicimin yarisini yiyebildim cok ama cok ac gibi midem bos gibi ama su bile istemiyorum her gun abuk subuk sey oluyor bana
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..Önümüzdeki iki hafta icinde benim esim de menisküs ve capraz bag ameliyatina girecek ben de kara kara düşünüyorum iki cocukla nasil icinden cikacagiz annemleri cagirayim diyorum. Iki ay istirahatte olacakmis esim ama heralde iki haftada yürür yine de valla simdiden sıkıntısı basıyor dusunmemeye calisiyorum. Iyi olsun da artik bakalim
toparliyor teyzesi cok sukur:)Cok sevindim bebegin uyumasina uyku ve yemek olduktan sonra hızlı toparlar ozge gozunuz aydin
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.Canım beraber kalıyoruz zaten, çocuklara baktığı için. Rabbim izin verirse akşama servise çıkacak cumaya kadar hastanede kalacak, cuma gübü bidaha anji yapılacak muhtemelen, bi damar daha kalmış ona bakılacak sorun çıkmazsa cumartesi tabucu olacak, şimdi annem bakıyor çocuklara, babamla, kardeşim var bize gelin akşamları diyorum gelmiyorlar, onlarda orda idare etmeye çalışıyorlar. Heryer karıştı anlayacağın
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)Canım eşim çok istedi ondan uğraştım sonra çocuk falan oldu çalışmam zaten bakacak kimse yoktu neyse böylesi daha iyi oldu ama dükkanım olsa isterdim belki De olur ilerde hevesim var
ne guzel olmus:)Eşimle isimlerimizin ilk hecelerini birleştirdik bizde:)
yap ablam ohh misss:)Kizlar napiyonuz karnabahar pisirdim bide yogurt corbasi mantar salatasi da yapsammiki
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)Regl oldum. Bu cuma listeye girip güzel sonucum çıksın istiyordum yaaaa. İnş cumaya kadar şişliğim gider.
Sancıdan ölüyorum. Ama akşam yinede sporumu yapcam. Yani umarım.
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..Sabah 2 yumurta haşlaması yedim öğlen patatesle, pilav vardı yine yumurta yedim ölecem mide bulantısından
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)Bende ablişim:))
Ayy kızlar gelemedim bir türlü sizle yazışırken kapı çaldı annem duşa gireceği için ben açtım halimde pijamalı şekilde 2 kadın vardı tanımıyorum annemin arkadaşı sandım annem geri geldi girmemiş duşa kadınlar bana bakmaya gelmiş annem atama bekliyoruz diyor kadın diyor eş durumundan gelir misin diyo ayy ağlarmısın gülermisin annemde kızımın erkek arkadaşı var demeye utanmış yaaa :)
utuyu parayla yapmak:)Orası da doğru ama işte ağrısı benim hayatımı sekteye uğratıyor. Eskiden hiç böyle değildim. son 6 aydır her ay bu günlerde ömrümden ömür gidiyor
İndirdiğin uygulama hangisi çok beğendim paylaşımları.
İddalarınızı görünce bi arkadaşım geldi aklıma. Eşinin haftalık ütüsünü 50 liraya yapıyo
Benimde nişanlımla iddaam var ben kilo verdiğimde o da sigarayı bırakacak. Gerçi pek inanmıyor bunu açıkçada dile getirdi daha çok hırslandırdı beni.
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)Ben dumduru kahve yapmistimGerci kahveyi aldigim saticinin entrikasiydi, kahve degil bu demisti icenler:)
olsun tadi mis gibidir:)Eki Görüntüle 1737006 Bugün kopuksuz kahve oldu
benide ziyarete gel bekliyorum:)Hic bilmiyorum. Ama yemyesil bir yer buse. Ev yerine de sato var hep. Is olsun ilk yapacagim yesil pasaport almak. Gezmedik yer birakmayacagim:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))Ya tuz falan koyuyolar ya oyle sanarlardi caktirmasaydin. Benim kardeşime tuz koyduydu gelinimiz sagolsun garibim de baldan tatli bu deyip ictiydi kuzum benim cok sakindir zaten. Icim gitmisti. Masallah deyim mutlular sizin de tatsiz kahveyle baslamis devamina bak :) masallah
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??sabah erkenden çarşıya bolero aldım geldim düğün yemeği yaptık hazırlıklara yardım ettik ancak bu saat oldu canıda sıkıldı arkadaşımın elbisesini makinaya attım abiyeyi elde yıkama 30 dereceye attım elbise hem kendini hem boleroyu boyamış
yedik doyduk sukur canim :)Afiyet bal olsun:)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...Maşallah senin enerjine de Oglusun da iyi olmuş keyfin yerinde olur. Cocuklar hasta oldu mu dünya karariyor valla.
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)merhaba arkadaşlar
menümü yazıp geçmişe bakayım
sabah 1 yumurta, bir mandalina ( işe geciktim diye atıştırdım öyle)
ara 1 elma, yarım avuç nohut
öğlen yarım dilim çavdar 1 kk peynir
akşam 1 kase tarhana, bolca salata
bolca şekersiz çay, 1 fincan şekersiz nescafe, 1 lt su
spor yapacağımı zannetmiyorum çok hastayım
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)Oh no ikinizle yarisamam zaten sonuncu oldum bu sefer
okidok bana uygun carsamba:)Olur carsamba ama
haftasonu benim cok zor canim, es geziyoruz devamli, birde esim pek izin vermiyor haftasonu :)Haftasonuna ayarlasak bisiklet yarisini. Sen musait olur musun?
tesekkur ederim ablacim yazdan beri kucuk balik yiyememistik..Afiyet olsun sizin adınıza çok sevindim
İnşallah kuzum gerçekten bu level çok zorlandım zıpla zıpla.Ooo yarin 3. Leveeel daha kolay yaparsin korkma
haftasonu benim cok zor canim, es geziyoruz devamli, birde esim pek izin vermiyor haftasonu :)
ancak aksam oglan uyuyunca dizi izlerken ceviriyorum piskiletimi..
siz haftasonu yapin, carsambada ben katilirim:)
MENUM
SABAH
Sucuklu yumurta(2 yumurta)
Lor peyniri
Salatalik, domates,ceyrek avokado
ARA
2 kupa az sutlu filtre kahve
OGLEN (oglen biran evvel gelsinnnn)
Balik
Salata
ARA
Yesil cay
AKSAM
Firinda tavuk
Salata
1.5 lt su, 2 maden suyu
Suresini bilmedigim bisiklet (bitince suresini vs foto eklerim), haftalik egzersizler
Evet abla şükür ben ilk başta bırakırım sanıyordum ama kopamadımJillian benimde 9 o zaman yanlis yazmisim 3.levele geldik saadet bi heyecanlandim
Canlarim biz oglanla hazirlanip mahallede yuruyecegiz
Dondugumuzde uymamis olursaniz gorusuruz:)
Simdilik hepinizi optum,iyi geceler gorusemezsek
Nası yaptın tarif ver canım bu arada afiyetolsunseramik tavada yagsiz kizartildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?