Benim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
Okulda lokma dokuyolar hayir varof sinav veriyorum bugun bi aclik var ustumde sekerimi yükseltecek bi sey de yemedim
Ekliyorum gülüm :)
Hakkinda hayirlisi olsun, insallah asilamaya gerek kalmadan kavusursun melegine ♥
Tebrik ederim kuzum güzel vermissin :)
Bitanem regl sisligi ondan arti ciktim, tedavi subatta baslayacak Allah nasip ederse.
Oley be oleyyyyToplanin kizlar dügüne gidiyoruz
Ablacim moralini bozma, haftaya güzel sonuc alacaksin
mekanı cennet olsun kuzumBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
***4. TAKIM 447. Etap ***
D3S1R3 (57.2/56.1/1.1/%1.92)
Mavibocuk (66.5/65.2/1.3/%1.96)
haeshin (67.2/66.7/0.5/%0.74)
seyhan77 (67.8/67.5/0.3/%0.44)
Saadetim33 (64.6/64/0.6/%0.93)
Yawrukush (56.6/56.3/0.3/%0.53)
belindamm (69.8/69.6/0.2/%0.29)
shrrr (61.6/61/0.6/%0.97)
sarıcicek123 (63.5/62.6/0.9/%1.42)
Hayaller35 (72.9///%)Kilosu sabit
_Simurg_ (80.5/78.9/1.6/%1.99) yeni üye başlangıç tarihi 24 Aralık. Başlangıç kilosu:80.8, hedef kilosu:65
4. Takim Ortalaması:%1.02
***Liste disi yarisanlar***
E-brulim (65.3/66.3/+1/%-1.53)
asya_01 (71.5/71/0.5/%0.70)
engindenizz (77.7/77.9/+0.2/%-0.26)
gogo2405 (67.5///%)Kilosu sabit
Slm09 (77.5///%)
hawar (67.8/66.6/1.2/%1.77) yeni üye, başlangıç tarihi 4 Ocak. Başlangıç kilosu:67.8, hedef kilosu:60
Ortalama:%0.11
Basin sagolsun canim, Rabbim babaciginin mekanini cennet eylesinBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
bende 22 mart
bende 22 mart
evet sevgili başak ablişşSen de kocsun.
benziyormuyum abla koça sence
oğlak ablacımYukselenin ne? Yumusak bir tarafin var, tam koc degilsin.
Sende hayrina ye ablaOkulda lokma dokuyolar hayir varof sinav veriyorum bugun bi aclik var ustumde sekerimi yükseltecek bi sey de yemedim
Bizde 36 beden abiyelerimizi giyer gelirizebrum yaaa önce herkes çıtır olsun haaa güzel güzel 36 beden elbiselerle gelin
Ekledim kuzumbende 22 mart
oğlak ablacım
beklerim tatlışşşSende hayrina ye abla
Bizde 36 beden abiyelerimizi giyer geliriz
Ekledim kuzum
Eki Görüntüle 1738771
yandın ablaaa çok çabuk sinirlenirim ben ama hemende yumuşarımBenim oglanla aynisiniz. O da koc-oglak:)
Ben cabuk sinirlenir gunlerce sinirli kalirim. Asil o yandiyandın ablaaa çok çabuk sinirlenirim ben ama hemende yumuşarım
Tamam canim ödülde olsun cezadaöyle kuru kuru yarış olmaz yalnız ya ceza ya ödül :)) hani lafta kalmasın yarış diye:)) Böylelikte benim hafta sonuda kaçamaksız geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?