Merveye tam koc degilsin sen dedin ya onu diyorumNasil anlamadim:)
ayy ablişş yazık kıvırcığıma yaaa kızma annesi ona o seni üzmez inşallah hiçBen cabuk sinirlenir gunlerce sinirli kalirim. Asil o yandiAma oglak burcunun etkisi sagolsun o beni alttan alacak ileride:)
bende yoğurt kahve ve yulaflı bisküvi ile geçiştirdim daha pazara gidecem ayyy bende yavaştan kaçayımBen daha kahvalti etmedim:) Ogle yemegine yollanayim:)
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.kızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.Zor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.Benim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
amin ablacım aynen hakkımda hayırlısı olsun diyorum her zaman hiç bir zaman ısrarcı olmadım ve bence sabrımla kazanacam gibi geliyor bakalımHakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.
Okudum bile mekani cennet olsunBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
Kaptanim haklısın desteğin büyük en basit örneği geçen akşam sana söz vermeseydim etliekmekler gitmisti:)Sikistiriyoruz yakaladigimiz yerde. Biz de tebrigi hakediyoruz
Öptüm teyzemi:)kızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
Hep o çalışıyor zaten:)Tebrikler seher fistik iyi calismis
Cicegimide ekle 14 ocakti yanılmıyorsam yada 15:)
Ablacim Allah rahmet eylesinBenim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Ben ekle diyenlerin yarisini eklememismiyim?Cicegimide ekle 14 ocakti yanılmıyorsam yada 15:)
Canim allah rahmet eylesin yattigi yer isik olsun. Cok zorBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Evet kuzum öyle olmuş sonunda direnci kıracağım
moralinin yerinde olmasina sevindim canim elbetteki boyle olacaksin regl sisligi inanilmaz rahatsiz edici bilirim ama haftaya bomba gibi olacaksin eminim.
Tebrik ederimm
hem 40p degil 600 gram vermissinn (demetcim soyledi )
saglik olsun diyelim arti ile girmedigine dua edelim haftaya gelsin 68 o zamann
oo tebrikler tatlimm
benden de bi yesilcay o zaman
ve vurdu gol olduu
tebrikler bocukcum
insallah ebrucum Allah dualarimizi kabul ederEkliyorum gülüm :)
Hakkinda hayirlisi olsun, insallah asilamaya gerek kalmadan kavusursun melegine ♥
Benimki en geç 24 Ağustos :)Masallah sizeazminize hayranim...
Afiyet olsun
Insallah zeynebim, bakalim artik - yarin ola hayrola diye bosuna dememisler :)
Hemen ekliyorum ablacim, unutmus olabilirim. O zaman sirada sen varsin :)
Eki Görüntüle 1738679
Tebrikler gülüm ♥Kızlar aşıya gittik geldik ondan geciktim.
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 61.0
Fark 0.6
Yuzde 0.97
Hedef son 6 li rakamlar:)))
Kaptanim geçen hafta 400 vermiştim 100 gr i onun için 500 gr da bu hafta top 600 .hesabı kapattım degilmi:)
Buzdolapta pasta var hakettim artik:))bu arada wc ye cikmadim:)
Senden sonra belindamm, Desire abla ve hatice geliyor :)Benimki en geç 24 Ağustos :)
Gözün aydın boncuğum ♥kızlar size çok güzel haberim varrrrr
Kuzum hiç sorun değil bence. Bazen oluyor böyle bak ben 2 3 aydır 5 kilo verdim ancak ama pes etmedim yeni yeni direncim kırılıyor elinden geleni yapıyorsun zatenGeçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Yüzde oluyormu bu durumda bilmiyorum
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun gülüm.Benim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?