Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben cabuk sinirlenir gunlerce sinirli kalirim. Asil o yandi Ama oglak burcunun etkisi sagolsun o beni alttan alacak ileride:)
ayy ablişş yazık kıvırcığıma yaaa kızma annesi ona o seni üzmez inşallah hiç
Ben daha kahvalti etmedim:) Ogle yemegine yollanayim:)
bende yoğurt kahve ve yulaflı bisküvi ile geçiştirdim daha pazara gidecem ayyy bende yavaştan kaçayım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.
Zor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.

amin ablacım aynen hakkımda hayırlısı olsun diyorum her zaman hiç bir zaman ısrarcı olmadım ve bence sabrımla kazanacam gibi geliyor bakalım

Okudum bile mekani cennet olsun

Sikistiriyoruz yakaladigimiz yerde. Biz de tebrigi hakediyoruz
Kaptanim haklısın desteğin büyük en basit örneği geçen akşam sana söz vermeseydim etliekmekler gitmisti:)

Öptüm teyzemi:)

Tebrikler seher fistik iyi calismis
Hep o çalışıyor zaten:)

Cicegimide ekle 14 ocakti yanılmıyorsam yada 15:)

Ablacim Allah rahmet eylesin mekani cennet dua edeni bol olsun insallah...
Cicegimide ekle 14 ocakti yanılmıyorsam yada 15:)
Ben ekle diyenlerin yarisini eklememismiyim? saricicek123 gülüm 14 ocak miydi?

Canim allah rahmet eylesin yattigi yer isik olsun. Cok zor

Evet kuzum öyle olmuş sonunda direnci kıracağım

Tebrikler gülüm ♥

Gözün aydın boncuğum ♥

Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Yüzde oluyormu bu durumda bilmiyorum
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
Kuzum hiç sorun değil bence. Bazen oluyor böyle bak ben 2 3 aydır 5 kilo verdim ancak ama pes etmedim yeni yeni direncim kırılıyor elinden geleni yapıyorsun zaten

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…