Çok sevindim canım tebrikler
Seni mutlu edeyim bari abliş
Bildirim
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:65.2
Fark:1.3
Yüzde:1.96
Hedef:64.5
Hadi hayırlısıGörüşme yok gülüm. Başvuru evraklarımı hazırladım, resim çektirdim. Haftaya başvuru yapacagım inşallah
20 nisan değil canım 15 ekim yanlışlık olmuş yani ben yapmışımPaylasmayi unutmusum ablacim, bana ulasanlar bunlar :)
Eki Görüntüle 1738670
Ablacim başın sağolsun mekanı cennettir inşallahHakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.
Şu saate kadar biri çıkmadıysa ben yarışırımHerkesi tebrik ederim kizlar haftaya biri benimle yarisabilirmi lütfen kilo konusunda
Tebrikler canım yeme geri gelir 600 yoksaKızlar aşıya gittik geldik ondan geciktim.
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 61.0
Fark 0.6
Yuzde 0.97
Hedef son 6 li rakamlar:)))
Kaptanim geçen hafta 400 vermiştim 100 gr i onun için 500 gr da bu hafta top 600 .hesabı kapattım degilmi:)
Buzdolapta pasta var hakettim artik:))bu arada wc ye cikmadim:)
Olsun gitmiş yaEki Görüntüle 1738709
Geçen haftaki cozutmanın telafisi oldu bu hafta anca.
Düzelttim ablacimÇok sevindim canım tebrikler
Hadi hayırlısı
20 nisan değil canım 15 ekim yanlışlık olmuş yani ben yapmışım
Bi boşluk buldum işim var diye yazacaktım sonra araya bişey girdi yazamadan çıktım.gerisini biliyorsun zaten@Hayaller35 bir senin bildirimin kaldi canim. Sabah girmissin de foruma. Bir sikintin mi var acaba...
Bende öptümm seherimmmKaptanim haklısın desteğin büyük en basit örneği geçen akşam sana söz vermeseydim etliekmekler gitmisti:)
Öptüm teyzemi:)
Hep o çalışıyor zaten:)
Cicegimide ekle 14 ocakti yanılmıyorsam yada 15:)
Sağol bitanemGözün aydın boncuğum ♥
Teşekkürler ablişimmÇok sevindim canım tebrikler
Hadi hayırlısı
20 nisan değil canım 15 ekim yanlışlık olmuş yani ben yapmışım
Ablacim Allah rahmet eylesinmekani cennet dua edeni bol olsun insallah...
Ben ekle diyenlerin yarisini eklememismiyim? @saricicek123 gülüm 14 ocak miydi?
Amin canlar inşallah.Ablacim başın sağolsun mekanı cennettir inşallah
Merveye tam koc degilsin sen dedin ya onu diyorum
Kovalarin anahtar kelimeleri "ben bilirim", biz her seyi biliriz, daha dogrusu bildigimizi saniriz :)))Sen de tam kova degilsin. Kovalar iyidir hostur naiftir de aldiklari sorumlulugu ya da verilen isi yerine getirmezler. Son dk yaparlar islerini guclerini. Basarisizliklarina hep bir bahaneleri vardir. Senin yukselenin ne?
Bilmiyordum hic. Allah rahmet eylesin, merhametiyle muamele etsin, cennet ehli olsun insallah. Rabbim sizlere de sabir versin canim
ebrum yaaa önce herkes çıtır olsun haaa güzel güzel 36 beden elbiselerle gelin
mekanı cennet olsun kuzum
Basin sagolsun canim, Rabbim babaciginin mekanini cennet eylesin
Kiyamam ben sana ya, icim acidi, acini hissettim
Babana dua edip ruhuna bagisladim canim
Okudum bile mekani cennet olsun
Canim allah rahmet eylesin yattigi yer isik olsun. Cok zor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun gülüm.
Ablacim başın sağolsun mekanı cennettir inşallah
Hicde bilene gayette sorumluyuzdur biz kovalarSen de tam kova degilsin. Kovalar iyidir hostur naiftir de aldiklari sorumlulugu ya da verilen isi yerine getirmezler. Son dk yaparlar islerini guclerini. Basarisizliklarina hep bir bahaneleri vardir. Senin yukselenin ne?
Hayirrr biliriz tabiki bildigini sananlar baskalariKovalarin anahtar kelimeleri "ben bilirim", biz her seyi biliriz, daha dogrusu bildigimizi saniriz :)))
Yükselenim akrep :)
Hicde bilene gayette sorumluyuzdur biz kovalar
İnşallah gülüm :)tebrikler canım hafta olmadan 68 leri görürsün :)
Forma gireyim de bikini giymesem de olur:))))Bikini kıvamına gelirsin daha yaza kadar :))
İnşallah mavişim :)Tebrikler canım
Tebrikler canım inşallah göreceksin haftaya 68i
Çok güzel bir başlangıç canım .Nerelisin bu arada ?başlangıç: 67.8 ( pazartesi )
bu hafat : 66.6
fark : 1200
yüzde : 1.76
hedef . 1 kilo
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Artıları gördüm ama reglimin de bitmesine eksiye döndüm canım çok şükür.Tebrikler kuzum tatile rağmen eksi görmek güzel ben olsam herhalde artı ile gelirdim
Cevap vermişsin ablam zaten Superman eSuperman nedir, bize de ögretHaftaya gelsin 68 esmer güzelim. Bu haftayı çok güzel geçir. Artıyı yollayıp eksi gördügün için ayrıca tebrik ederim
Ooo super haber. Gözümüz aydın canım:)
Pasan nasıl oldu canım? Egzersize devam et kuzum, çok faydasını görürsün. Maviş in dedigi gibi 1-2 kupa da yeşil cay iç ödem için.
Tebrikler mavişim. HeLal sana :)
Seni mutlu edeyim bari abliş
Bildirim
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:65.2
Fark:1.3
Yüzde:1.96
Hedef:64.5
Sağol canım .
moralinin yerinde olmasina sevindim canim elbetteki boyle olacaksin regl sisligi inanilmaz rahatsiz edici bilirim ama haftaya bomba gibi olacaksin eminim.
Tebrik ederimm
hem 40p degil 600 gram vermissinn (demetcim soyledi )
saglik olsun diyelim arti ile girmedigine dua edelim haftaya gelsin 68 o zamann
oo tebrikler tatlimm
benden de bi yesilcay o zaman
ve vurdu gol olduu
tebrikler bocukcum
:)))
Tebrik ederm canım. Aşı için de Allah kolaylik versin. Bizim de haftaya salı var 1 yaş aşısı. Pastayı hakettiği bencede . Prensese süt olsun.Kızlar aşıya gittik geldik ondan geciktim.
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 61.0
Fark 0.6
Yuzde 0.97
Hedef son 6 li rakamlar:)))
Kaptanim geçen hafta 400 vermiştim 100 gr i onun için 500 gr da bu hafta top 600 .hesabı kapattım degilmi:)
Buzdolapta pasta var hakettim artik:))bu arada wc ye cikmadim:)
Mavisim çok sevindim inan . İnşallah hakkınızda hayırlısı olur .kızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
Spora başlayınca oluyor canım . Geçip gidicek ve haftaya eksi göreceksin inşallah.Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Yüzde oluyormu bu durumda bilmiyorum
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
Kız ye bi tane :))Okulda lokma dokuyolar hayir varof sinav veriyorum bugun bi aclik var ustumde sekerimi yükseltecek bi sey de yemedim
Tebrik ederim canlar...
@simurg Allah mekanların cennet eylesin tüm olmuslerimizin.Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.
Hadi hayırlısı boncuğum evlilik yolu açılmış annen çok akıllı kadınmışkızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
Benim ki yengeç . Atlayiverdim hemen :)))Yukselenin ne ablacigim senin?:)
Ya ne duygusal baba benimki duygularını hiç belli etmezZor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?