Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burcum basak ama yukselenim yengeç. Aslında kimseyi kırmak istemem. Orası bi gerçek. Çok arada kaldığım olur bu yüzden.

Yengec seni yumusatiyor canim. Basagin keskin hatlarini torpuleyip daha ilimli bir karakter veriyor sana:)

Sağol ebruş inşallah
Aynen canim. Egzersizlerini arttirarak devam et. Haftaya 2 haftalik gider:)
Bende öyle umuyorum demetçim
Moralini bozma elif spora baslayinca ilk hafta arti oluyor mutlaka sonra fazla fazla gidecek goreceksin
Olabilir zaten kaslarım ağrıyor güzel çalıştırıyorlar
Güzelim benim teşekkür ederim
Çok fena oldum ağlattın bu sulu gözlüyü .babanda dua istemiş ki andın sen de bize.öyle derler. etmezmiyim hiç ederim tabi.allah rahmet eylesin

Bende kovayım bende herşeyi bilirim herşeye bi cevabım var altta kalmam illa üste çıkarım. İşleri son ana bıraktığım olur ve çok düşünüp verdiğim bi karardan aniden dönüp tam aksini yaptığım çok olmuştur ama hiç pişman olmadım.
Yükseleni nasıl buluyoduk doğum saatimi gerekiyodu?
Neyse herşeyi bilmiyomuşum demekki

Yengec seni yumusatiyor canim. Basagin keskin hatlarini torpuleyip daha ilimli bir karakter veriyor sana:)
Olabilir abla zaten öyle fevri tavırları olmadı hiçbir zamn. Konuşurken bile karsimdakini incitmekten çok korkarım. Acaba alınır mı küser mi diye kılı kırk yararım.

slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım

Nette dogum saatine gore cikiyor ablacigim:)

Tebrikler kızlar harikasınız
Allah rahmet eylesin canım

Hahahaha yazik enisteye. Bundan sonra komplo kurar sana, diyet yapma diye:) Nasil bir tedavi uyguluyorsunuz canim?

Kuzum hiç sorun değil bence. Bazen oluyor böyle bak ben 2 3 aydır 5 kilo verdim ancak ama pes etmedim yeni yeni direncim kırılıyor elinden geleni yapıyorsun zaten
Yapıyorum işte yapıp veremeyince çok dokunuyor insana ama sende süper azimliymişsin arkandan geliyorum canım bende inat edicem

Hahahaha yazik enisteye. Bundan sonra komplo kurar sana, diyet yapma diye:) Nasil bir tedavi uyguluyorsunuz canim?
ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrr dr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…