- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
Al iste %100 kova hatunuHayirrr biliriz tabiki bildigini sananlar baskalari
Yengecler birini kiracaklar diye ödleri kopuyor :)Benim ki yengeç . Atlayiverdim hemen :)))
Burcum basak ama yukselenim yengeç. Aslında kimseyi kırmak istemem. Orası bi gerçek. Çok arada kaldığım olur bu yüzden.Al iste %100 kova hatunu
Yengecler birini kiracaklar diye ödleri kopuyor :)
Burcum basak ama yukselenim yengeç. Aslında kimseyi kırmak istemem. Orası bi gerçek. Çok arada kaldığım olur bu yüzden.
Sağol ebruş inşallahEkliyorum gülüm :)
Hakkinda hayirlisi olsun, insallah asilamaya gerek kalmadan kavusursun melegine ♥
Tebrik ederim kuzum güzel vermissin :)
Bitanem regl sisligi ondan arti ciktim, tedavi subatta baslayacak Allah nasip ederse.
Oley be oleyyyyToplanin kizlar dügüne gidiyoruz
Ablacim moralini bozma, haftaya güzel sonuc alacaksin
Bende öyle umuyorum demetçimAynen canim. Egzersizlerini arttirarak devam et. Haftaya 2 haftalik gider:)
Olabilir zaten kaslarım ağrıyor güzel çalıştırıyorlarMoralini bozma elif spora baslayinca ilk hafta arti oluyor mutlaka sonra fazla fazla gidecek goreceksin
Güzelim benim teşekkür ederimablacım sıkma canını lütfen demet ablamında dediği gibi spordan kaynaklı o sen tatlı canını sıkma hiç
ah ahh abliş babam evin küçüğüyüm diye baya üzüldü bakalım ileryen zaman bize neyi gösterecek
inşallah canım ikimizde çıtır olup hayırlısı ile düğün yapalım canım
Çok fena oldum ağlattın bu sulu gözlüyü .babanda dua istemiş ki andın sen de bize.öyle derler. etmezmiyim hiç ederim tabi.allah rahmet eylesinBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
kız abliş ben 71 diye hatırlıyom kendimi71.5 tun gecen hafta. 0.5 vermişsin:) Hadi güzel haberlerle gel inşallah:)
Olabilir abla zaten öyle fevri tavırları olmadı hiçbir zamn. Konuşurken bile karsimdakini incitmekten çok korkarım. Acaba alınır mı küser mi diye kılı kırk yararım.Yengec seni yumusatiyor canim. Basagin keskin hatlarini torpuleyip daha ilimli bir karakter veriyor sana:)
Bende kovayım bende herşeyi bilirim herşeye bi cevabım var altta kalmam illa üste çıkarım. İşleri son ana bıraktığım olur ve çok düşünüp verdiğim bi karardan aniden dönüp tam aksini yaptığım çok olmuştur ama hiç pişman olmadım.
Yükseleni nasıl buluyoduk doğum saatimi gerekiyodu?
Neyse herşeyi bilmiyomuşum demekki
Tebrikler kızlar harikasınız
2. sirada 1.3 kiloyla onu takip eden
@Mavibocuk yer aliyor
3.'lük 1.2 kilo kaybeden
@hawar 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenD3S1R3 uda
tebrik ediyoruz - 1.1 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Allah rahmet eylesin canımHakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.
slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
Findikfaresi123 listeye baktıöda aynı kilpya gelmişiz yarışmak istiypdun ne dersin yarışalımmııı[/Q
Cicek ve busede istiyodu canim elifde yazmis napalim besimiz mi yarissak acaba
Yapıyorum işte yapıp veremeyince çok dokunuyor insana ama sende süper azimliymişsin arkandan geliyorum canım bende inat edicemKuzum hiç sorun değil bence. Bazen oluyor böyle bak ben 2 3 aydır 5 kilo verdim ancak ama pes etmedim yeni yeni direncim kırılıyor elinden geleni yapıyorsun zaten
Teşekkürler ebruşDüzelttim ablacim
Eki Görüntüle 1738817
ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrHahahaha yazik enisteye. Bundan sonra komplo kurar sana, diyet yapma diye:) Nasil bir tedavi uyguluyorsunuz canim?
Demet yarisma dediydim nasil yapsakkiHahahaha yazik enisteye. Bundan sonra komplo kurar sana, diyet yapma diye:) Nasil bir tedavi uyguluyorsunuz canim?
Demetcigim arkadaslarda yarismak istiyo nasil yapsakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?