- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Tebrikler canim iste azmin zaferiya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
Ödül ceza ne olsun o zamanHep beraber yarisin ablacigim:) Rekabet hep olumlu yansiyor. Daha hirsli keyifli geciyor hafta. Yuzde olarak en cok veren kazansin:)
ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
Tamam canim kacamak ödül filan yok bana bu hafta brokoli corbasi yaptim aksamadaHep beraber yarisin ablacigim:) Rekabet hep olumlu yansiyor. Daha hirsli keyifli geciyor hafta. Yuzde olarak en cok veren kazansin:)
Çok sevindim asyacim hakkında hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah görücü çıkması da hoş olmuş eşinin aşkı tazelenmiştirslm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
Ödül ceza ne olsun o zaman
canımm teşellür ederim çok haklısın dr azmimi görünce adam baya ilgilendi eşimi çağardı eşimin yanında da ayrıca defalarca tebrik etti adam daha zayıflamış halimi görmüştü benim daha da eski halimi görse madalya verirdi heraldeTebrikler canim iste azmin zaferi
Çok güzel canım dualarım seninle hadi inşallahya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
şimdi ada beni yumurta takibine aldı bu ilaç yumurtamı geliştirecek 14. günüde yumurta ilaca cvp vermiş mi vermemişmi ona göre tedaviyi yönlendirecek yani evet ablacım hamilelik Allah nasiip edermi bilinmez ama beklenebilir artıkNe yapacak bu ilac? Hamilelik mi bekleyecegiz bu ay? Acik konus ben bilmiyorum hic:)
çok sağol gülümmmÇok güzel canım dualarım seninle hadi inşallah
Halinden tavrindan belli zaten gülüm, cok iyi kalpli birisin ♥Burcum basak ama yukselenim yengeç. Aslında kimseyi kırmak istemem. Orası bi gerçek. Çok arada kaldığım olur bu yüzden.
Ben karar verip dönmeyi birak karar veremiyorumBende kovayım bende herşeyi bilirim herşeye bi cevabım var altta kalmam illa üste çıkarım. İşleri son ana bıraktığım olur ve çok düşünüp verdiğim bi karardan aniden dönüp tam aksini yaptığım çok olmuştur ama hiç pişman olmadım.
Yükseleni nasıl buluyoduk doğum saatimi gerekiyodu?
Neyse herşeyi bilmiyomuşum demekki
Canim hayirli olsun, insallah olumlu sonuclanir tedavin. Klomeni bende kullandim bir süre, vücudun klomenle cok su topluyor, tarti da arti cikarsan bozma moralinislm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
şimdi ada beni yumurta takibine aldı bu ilaç yumurtamı geliştirecek 14. günüde yumurta ilaca cvp vermiş mi vermemişmi ona göre tedaviyi yönlendirecek yani evet ablacım hamilelik Allah nasiip edermi bilinmez ama beklenebilir artık
Sen nekadar çok istediğini ispatladın doktorda sorumluluk hissetmiştir belkicanımm teşellür ederim çok haklısın dr azmimi görünce adam baya ilgilendi eşimi çağardı eşimin yanında da ayrıca defalarca tebrik etti adam daha zayıflamış halimi görmüştü benim daha da eski halimi görse madalya verirdi heralde
inşallah ablacım ben önlemimi aldım zayıfladım hamuru şekeri tuzluyu bıraktım spor yaptım yapıyorumda geriye kalan tevekkül edip rabbime sığınmakHadi gozun aydin canim. Guzel gecer insallah
Benim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
Tam emin değilim 15 de olabilir:))Ablacim Allah rahmet eylesinmekani cennet dua edeni bol olsun insallah...
Ben ekle diyenlerin yarisini eklememismiyim? @saricicek123 gülüm 14 ocak miydi?
Yok canım ödül o gelmez:)Şu saate kadar biri çıkmadıysa ben yarışırım
Tebrikler canım yeme geri gelir 600 yoksa
Bizimde 9 ay kızamık asisiydi.hiç aglamadi birde kan a baktılar demir için sıkıntı çıkmadı. Buraya katıldığımda kizim 6.5 aylik ti epey zaman geçmiş be:)İnşallah gülüm :)
Forma gireyim de bikini giymesem de olur:))))
İnşallah mavişim :)
Çok güzel bir başlangıç canım .Nerelisin bu arada ?
Artıları gördüm ama reglimin de bitmesine eksiye döndüm canım çok şükür.
Cevap vermişsin ablam zaten Superman e
Tebrikler mavişim. HeLal sana :)
Sağol canım .
:)))
Tebrik ederm canım. Aşı için de Allah kolaylik versin. Bizim de haftaya salı var 1 yaş aşısı. Pastayı hakettiği bencede . Prensese süt olsun.
Mavisim çok sevindim inan . İnşallah hakkınızda hayırlısı olur .
Spora başlayınca oluyor canım . Geçip gidicek ve haftaya eksi göreceksin inşallah.
Kız ye bi tane :))
Tebrik ederim canlar...
@simurg Allah mekanların cennet eylesin tüm olmuslerimizin.
slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
Asyacim kiz cok sevindim allahım pes peşe gelecek bebişler insya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
Aynen aynen bende ne olacak şimdi.Ne yapacak bu ilac? Hamilelik mi bekleyecegiz bu ay? Acik konus ben bilmiyorum hic:)
doğrudur canım ben elimden geldiğince önlem almaya çalışırım hani spor falan peki sende nasıl olmuştu ne kadar büyümüştü yumurtalarHalinden tavrindan belli zaten gülüm, cok iyi kalpli birisin ♥
Ben karar verip dönmeyi birak karar veremiyorum
Canim hayirli olsun, insallah olumlu sonuclanir tedavin. Klomeni bende kullandim bir süre, vücudun klomenle cok su topluyor, tarti da arti cikarsan bozma moralini
inşallah gülümm hakkımızda en hayırlısını versin rabbim( mekanı cennet olsun canım
Tam emin değilim 15 de olabilir:))
Yok canım ödül o gelmez:)
Bizimde 9 ay kızamık asisiydi.hiç aglamadi birde kan a baktılar demir için sıkıntı çıkmadı. Buraya katıldığımda kizim 6.5 aylik ti epey zaman geçmiş be:)
Asyacim kiz cok sevindim allahım pes peşe gelecek bebişler ins
Aynen aynen bende ne olacak şimdi.
Yarim saat az amaOdul olarak kim kazanirsa digerleri profile onun adini yazsin cuma gunu:) Kaybedenler de cuma odul ogunu yapmayip yarim saat fazladan egzersiz yapsin:)
Yarim saat az ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?