Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler canim iste azmin zaferi

Ne yapacak bu ilac? Hamilelik mi bekleyecegiz bu ay? Acik konus ben bilmiyorum hic:)

Çok sevindim asyacim hakkında hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah görücü çıkması da hoş olmuş eşinin aşkı tazelenmiştir

Tebrikler canim iste azmin zaferi
canımm teşellür ederim çok haklısın dr azmimi görünce adam baya ilgilendi eşimi çağardı eşimin yanında da ayrıca defalarca tebrik etti adam daha zayıflamış halimi görmüştü benim daha da eski halimi görse madalya verirdi heralde

Çok güzel canım dualarım seninle hadi inşallah

Ne yapacak bu ilac? Hamilelik mi bekleyecegiz bu ay? Acik konus ben bilmiyorum hic:)
şimdi ada beni yumurta takibine aldı bu ilaç yumurtamı geliştirecek 14. günüde yumurta ilaca cvp vermiş mi vermemişmi ona göre tedaviyi yönlendirecek yani evet ablacım hamilelik Allah nasiip edermi bilinmez ama beklenebilir artık

Burcum basak ama yukselenim yengeç. Aslında kimseyi kırmak istemem. Orası bi gerçek. Çok arada kaldığım olur bu yüzden.
Halinden tavrindan belli zaten gülüm, cok iyi kalpli birisin ♥
Ben karar verip dönmeyi birak karar veremiyorum

Canim hayirli olsun, insallah olumlu sonuclanir tedavin. Klomeni bende kullandim bir süre, vücudun klomenle cok su topluyor, tarti da arti cikarsan bozma moralini

Hadi gozun aydin canim. Guzel gecer insallah

Sen nekadar çok istediğini ispatladın doktorda sorumluluk hissetmiştir belki

( mekanı cennet olsun canım

Ablacim Allah rahmet eylesin mekani cennet dua edeni bol olsun insallah...

Ben ekle diyenlerin yarisini eklememismiyim? @saricicek123 gülüm 14 ocak miydi?
Tam emin değilim 15 de olabilir:))
Şu saate kadar biri çıkmadıysa ben yarışırım

Tebrikler canım yeme geri gelir 600 yoksa
Yok canım ödül o gelmez:)
Bizimde 9 ay kızamık asisiydi.hiç aglamadi birde kan a baktılar demir için sıkıntı çıkmadı. Buraya katıldığımda kizim 6.5 aylik ti epey zaman geçmiş be:)

Asyacim kiz cok sevindim allahım pes peşe gelecek bebişler ins

Aynen aynen bende ne olacak şimdi.

doğrudur canım ben elimden geldiğince önlem almaya çalışırım hani spor falan peki sende nasıl olmuştu ne kadar büyümüştü yumurtalar

inşallah gülümm hakkımızda en hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…