Ah ablişim o zaman kuru soğana devamMideme cok dokunuyo tatlim yesil sogan severim yemesini sonra agriyor midem
anladım canım bakalım nolucak bekleyip görüücem kafamda kurmak istemiyorum oluruna bıraktım çünkü dün oynamaktan ayağım su toplamış tüm parmaklar balonn onu düşünüyorum şimdi
Artık Nerede isterse yayılan yayıla calissin:)Allah kolaylik versin canim:) Okula yollasaydin, rahat rahat calissin:)
Profil mesajında olacak ne demekBu hafta yarisan citirlar:)
@seyhan77
haeshin
@saricicek123
@Hayaller35
@gogo2405
Degerlendirme yuzde uzerinden yapilacak canlar. Kazananin adi profil mesaji olacak cuma gunu icin. Kaybedenlere odul ogunu yok, 1 saat de fazladan egzersiz var:)
ayyy sorma varya kurt falan kalmadı ailecekk çok eğlendikBencede kendini hic strese sokma gülüm, oluruna birak... zaten hakkinda hayirlisi neyse Rabbim onu verecektir. Gecmis olsun :) Baya tepinmissin demek ki :)
Hadi inşallah bitanemm:)sağol canımmmdr a da 60 a kadar yolu var gülümm
Papaty çayıda çok insanı sakınleştiriyor ama sen emziriyorsun onu bilemeyecem ben tatlış ama çok güzel uyutuyor akşam yatmadan önce içince papatyaRezene yi 2 haftadır falan içmiyorum baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor farkettim.yerine papatya cayi alayım mi?
Rezene yi 2 haftadır falan içmiyorum baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor farkettim.yerine papatya cayi alayım mi?
Oy masallah :) güzel gecmesine sevindim kuzumayyy sorma varya kurt falan kalmadı ailecekk çok eğlendik
Profil mesajında olacak ne demek
Bulunca yaparsin sikma canini. Pil mevzusu bana yeni basgul aldirmisti:) Haftaya cumayi bulursa tartilman, 2 haftalik bildirim gibi islem yapariz.
Başka ne uyutuyo bu ara benim ciddi uyku sorunum var gece 12 de yatıyorum 1 1.5 u buluyorum çok sıkıntıHadi inşallah bitanemm:)
Papaty çayıda çok insanı sakınleştiriyor ama sen emziriyorsun onu bilemeyecem ben tatlış ama çok güzel uyutuyor akşam yatmadan önce içince papatya
Tamam anladım maviş yapıyo cumaları onun gibi sadece 1 icinin adı yazan yapabilirizBenim nick imin altinda everday is a new challenge yaziyor ya canim. Sende de aktif uye. Onun yerine birincinin adini yazarsiniz 1 gunlugune. Profil sayfasindan ayarlaniyor. Baska bir odul geliyorsa akliniza o da olur:)
Bugunum cok bos gecti. Daha hicbir egzersiz yapamadim. Aksama yururum artik, bisiklete de ara verdimhaeshin calismasa ne eglenirdik hergun
Hakketen hazır cevap.lokma ları da götürmüş zateeen
Herkes mi ?neyse ben bu hakkımı saklı tutmak istiyorum bu hafta haketmedimCuma tartidan sonra odul ogunu var canim. Isteyen bir ogun caninin cektigini yiyor:)
Herkes mi ?neyse ben bu hakkımı saklı tutmak istiyorum bu hafta haketmedim
Seni belkide o canlı tutuyordur. iyi fikirmiş aslında bende deneyimHerkes 1 ogun yapabilir canim. Ben hic yapmadim daha. Dondurma istiyorum ama dayanacagim birkac hafta daha:)
Seni belkide o canlı tutuyordur. iyi fikirmiş aslında bende deneyim
Bravo ben hiç öyle dusunemiyorum nedense iradem çok zayıf belkide. Bende diyorum ki seher zaten hedef kilona ulasinca bu tarz seyleri yiyeceksin e simdide arada ye diyorim :)hata biliyorum.yemesem coktan hedefe ulasmistim belki eşimde dalga geçiyor benle arada metabolizmayı şaşırtmak lazım diye:)Ben mantik insaniyim canim, duygularimla pek hareket etmem. Bir yola girdim, hedef belli. Bir ileri iki ileri yapsam, hedefe ulasacagim sure uzar. Suan dayanip yemediklerim, omur boyu yiyemeyecegim seyler degil. Kendime hep nasilsa yeniden yiyeceksin suan hic ondan gelecek hazza ihtiyacin yok diyorum. Kilo verdikce de daha cok hevesleniyorum zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?