Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canım bakalım nolucak bekleyip görüücem kafamda kurmak istemiyorum oluruna bıraktım çünkü dün oynamaktan ayağım su toplamış tüm parmaklar balonn onu düşünüyorum şimdi

:) Kurtlar dokulmus

Allah kolaylik versin canim:) Okula yollasaydin, rahat rahat calissin:)
Artık Nerede isterse yayılan yayıla calissin:)

sağol canımmm dr a da 60 a kadar yolu var gülümm
Hadi inşallah bitanemm:)
Rezene yi 2 haftadır falan içmiyorum baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor farkettim.yerine papatya cayi alayım mi?
Papaty çayıda çok insanı sakınleştiriyor ama sen emziriyorsun onu bilemeyecem ben tatlış ama çok güzel uyutuyor akşam yatmadan önce içince papatya

Milupanin hem bebekler için hemde emziren anneler için papatya cayi var ona güvenerek alsam mi ki dedim mavişim
Beni uyutmasi sorun değil bebisi uyutsun yeter:)
Teyzem in yeni tarifleri yokmu ablan icin mavişim soğanlı bulgur corbasindan baska:)))

Bulunca yaparsin sikma canini. Pil mevzusu bana yeni basgul aldirmisti:) Haftaya cumayi bulursa tartilman, 2 haftalik bildirim gibi islem yapariz.

ayni banada oldu ki kuzum bi benim 2. tartim ilk tartim bozuldu diye 2. sini aldim sonradan dank etti :)
tamam dedigin gibi yapalim madem.

Benim nick imin altinda everday is a new challenge yaziyor ya canim. Sende de aktif uye. Onun yerine birincinin adini yazarsiniz 1 gunlugune. Profil sayfasindan ayarlaniyor. Baska bir odul geliyorsa akliniza o da olur:)
Tamam anladım maviş yapıyo cumaları onun gibi sadece 1 icinin adı yazan yapabiliriz

Seni belkide o canlı tutuyordur. iyi fikirmiş aslında bende deneyim

Ben mantik insaniyim canim, duygularimla pek hareket etmem. Bir yola girdim, hedef belli. Bir ileri iki ileri yapsam, hedefe ulasacagim sure uzar. Suan dayanip yemediklerim, omur boyu yiyemeyecegim seyler degil. Kendime hep nasilsa yeniden yiyeceksin suan hic ondan gelecek hazza ihtiyacin yok diyorum. Kilo verdikce de daha cok hevesleniyorum zaten:)

Bravo ben hiç öyle dusunemiyorum nedense iradem çok zayıf belkide. Bende diyorum ki seher zaten hedef kilona ulasinca bu tarz seyleri yiyeceksin e simdide arada ye diyorim :)hata biliyorum.yemesem coktan hedefe ulasmistim belki eşimde dalga geçiyor benle arada metabolizmayı şaşırtmak lazım diye:)
Mesela komşu az önce mayalı ekmek getirdi kendi yapmış sıcacık:) Aksam eşim götürür onu bende bir iki lokma alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…