Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende de aynen öyle çok sık kaçamak yapan biri de değilim ama gitmiyordu sabit çıktığım 100 gr verdiğim anlar oldu hatta takımdan çıkmayı bile düşündüm ama inadım kazanacak inşallah
6 kilo vermişsin canım bravo sana bende bırakmıcam bizde bu yazın çıtırlarından olucaaaz

Gule emeğine sağlık.

Bir ümit isigi var en azindan :)

Cok dogru söyledin cane, kötülük sahibini bulur... hayat birilerini kirmak, kötülük etmek icin cok kisa.
Kötülük kötüyü buluyor er ya da geç .
Ben de seni çok seviyorum mavişim :)

Mideme cok dokunuyo tatlim yesil sogan severim yemesini sonra agriyor midem

Eline saglik gulum:)

anladım canım bakalım nolucak bekleyip görüücem kafamda kurmak istemiyorum oluruna bıraktım çünkü dün oynamaktan ayağım su toplamış tüm parmaklar balonn onu düşünüyorum şimdi

Kizlarr yaa mediamarktta benim baskulun pili yokmus baska numaralar vardi benimkinden yoktuu ben yarinda bildirim yapamicam

Bulunca yaparsin sikma canini. Pil mevzusu bana yeni basgul aldirmisti:) Haftaya cumayi bulursa tartilman, 2 haftalik bildirim gibi islem yapariz.

Ayy canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah :) ohh taş gibi olacaksın daha canım

Ellerine sağlık gülüm

anladım canım bakalım nolucak bekleyip görüücem kafamda kurmak istemiyorum oluruna bıraktım çünkü dün oynamaktan ayağım su toplamış tüm parmaklar balonn onu düşünüyorum şimdi
Bencede kendini hic strese sokma gülüm, oluruna birak... zaten hakkinda hayirlisi neyse Rabbim onu verecektir. Gecmis olsun :) Baya tepinmissin demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…