Vay süper düşünce idolüm olacaksın demet. bu hafta zaten hiç aramadım bende hırs yaptım veremediçe. Bide 23 nde kv gitcez ozaman a kadar biraz yol almak istiyorum asıl sınavı orda vercem çok ısrarcı bi insan sağolsunBen mantik insaniyim canim, duygularimla pek hareket etmem. Bir yola girdim, hedef belli. Bir ileri iki ileri yapsam, hedefe ulasacagim sure uzar. Suan dayanip yemediklerim, omur boyu yiyemeyecegim seyler degil. Kendime hep nasilsa yeniden yiyeceksin suan hic ondan gelecek hazza ihtiyacin yok diyorum. Kilo verdikce de daha cok hevesleniyorum zaten:)
Kız çiçeğim beni rakiplikten bıraktın mi artik:) baktın is yok bende tabi:)))
Aman gitsin bu 60 lar :)
Rabbim rahmet eylesin, kabri nur, mekanı cennet olsun canım, sizde sabır versinBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
Tebrikler kızlar
Kaptanim haklısın desteğin büyük en basit örneği geçen akşam sana söz vermeseydim etliekmekler gitmisti:)
Öptüm teyzemi:)
Hep o çalışıyor zaten:)
Cicegimide ekle 14 ocakti yanılmıyorsam yada 15:)
Ellerine sağlık canımda benim başlangıç kilom 68,700'düGELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 D3S1R3 35 160 69.0 56.1 57 2 E-brulim 27 165 74.5 62.5 izinli 58.0 3 Mavibocuk 22 165 74.2 65.2 60 4 Yawrukush 27 170 62.0 57.1 55 5 hsevda 30 164 67.9 65.1 izinli 56 6 seyhan77 38 160 75.0 67.5 65 7 haeshin 33 168 76.1 66.7 60 8 Saadetim33 26 155 70.0 64.0 55 9 belindamm 27 162 80.0 69.6 60 10 shrrr 29 167 68.4 61.0 58 11 saricicek123 30 170 65.7 62.6 60 12 Hayaller35 35 160 75.6 72.9 57.0 13 engindenizz 26 157 82.6 77.9 60 14 asya_01 25 160 77.0 71.0 65 15 gogo2405 38 167 77.5 67.5 60.0 16 _Simurg_ 29 174 83.0 78.9 60.0 17 zey zey 26 170 60.7 61.0 56.0 18 hawar 36 162 67.8 66.6 60.0
Hay maaşallah yarışmacılar çoğalmış, benBu hafta yarisan citirlar:)
Findikfaresi123
haeshin
saricicek123
@Hayaller35
gogo2405
Degerlendirme yuzde uzerinden yapilacak canlar. Kazananin adi profil mesaji olacak cuma gunu icin. Kaybedenlere odul ogunu yok, 1 saat de fazladan egzersiz var:)
Görürsün sen kolay lokmayiSen benim ilk ve yegane rakibimsin hedef kiloya kadar bırakmam seni :))
Rabbim rahmet eylesin, kabri nur, mekanı cennet olsun canım, sizde sabır versin
Tebrikler kızlar
14 Ocaka evet canım
Ellerine sağlık canımda benim başlangıç kilom 68,700'dü
Hay maaşallah yarışmacılar çoğalmış, benFindikfaresi123 ablamı kolay lokma görmüştüm ya sıkı tutuyum bari sporu falan
Görürsün sen kolay lokmayi
Gülo pazartesi düzenlerim unutmazsamSen benim ilk ve yegane rakibimsin hedef kiloya kadar bırakmam seni :))
Rabbim rahmet eylesin, kabri nur, mekanı cennet olsun canım, sizde sabır versin
Tebrikler kızlar
14 Ocaka evet canım
Ellerine sağlık canımda benim başlangıç kilom 68,700'dü
Hay maaşallah yarışmacılar çoğalmış, benFindikfaresi123 ablamı kolay lokma görmüştüm ya sıkı tutuyum bari sporu falan
Tedavin hayirli olsun asya ne basladiniz ilac mi ne ilaclari verdislm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
Ok benim kullandigim ilac ilk seferde saglikli yumurtlarsin saglikli catlar hemen tutar insallah asyacim hic moralini bozma canim ilk denemelerde benim olmadi senin ilk seferde olur inşallahya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
Hep birlikte yarışalımDemetcigim arkadaslarda yarismak istiyo nasil yapsakki
Ne güzel motivasyon olmuş canım. Hakkında hayırlısı artık.ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
Vuhuuuu süper hadi bakalım rakibeler iyi olan kazansın.Bu hafta yarisan citirlar:)
Findikfaresi123
haeshin
saricicek123
@Hayaller35
gogo2405
Degerlendirme yuzde uzerinden yapilacak canlar. Kazananin adi profil mesaji olacak cuma gunu icin. Kaybedenlere odul ogunu yok, 1 saat de fazladan egzersiz var:)
Düşüneyim azcık :) avakadoya başladı bebişe canım çok besin değeri yüksekmişte:)) bebişimiz emmedi yaa bıraktı malesef emmeyiMilupanin hem bebekler için hemde emziren anneler için papatya cayi var ona güvenerek alsam mi ki dedim mavişim
Beni uyutmasi sorun değil bebisi uyutsun yeter:)
Teyzem in yeni tarifleri yokmu ablan icin mavişim soğanlı bulgur corbasindan baska:)))
Yumurtlamaya yardimci bi ilac. Aslinda cok da iyi degil ama asilama oncesi mutlaka deniyor dr lar benim ikizlerim oyle oldu mesela. Yan etkisi cogul gebelik :)))Ne yapacak bu ilac? Hamilelik mi bekleyecegiz bu ay? Acik konus ben bilmiyorum hic:)
Adaçayı diyebiliyorum ablişim :)Başka ne uyutuyo bu ara benim ciddi uyku sorunum var gece 12 de yatıyorum 1 1.5 u buluyorum çok sıkıntı
Yumurtlamaya yardimci bi ilac. Aslinda cok da iyi degil ama asilama oncesi mutlaka deniyor dr lar benim ikizlerim oyle oldu mesela. Yan etkisi cogul gebelik :)))
Sorun yokken çoğul gebelik için içilir mi acep doktora sorsam kızar mı ki vakti gelinceYumurtlamaya yardimci bi ilac. Aslinda cok da iyi degil ama asilama oncesi mutlaka deniyor dr lar benim ikizlerim oyle oldu mesela. Yan etkisi cogul gebelik :)))
Sorun yokken çoğul gebelik için içilir mi acep doktora sorsam kızar mı ki vakti gelince
Zordurda ya ben 29 yaşındayım :/ daha evlendik ettik birazcıkta zaman diyene kadar oooo. İkinci cocuğa fırsat kalmaz diye korkuyorum. Temizinden ikisi bi arada oh mis.Haeshin e sor bakalim kolay mi iki yavruya birden bakmasi:)
Zordurda ya ben 29 yaşındayım :/ daha evlendik ettik birazcıkta zaman diyene kadar oooo. İkinci cocuğa fırsat kalmaz diye korkuyorum. Temizinden ikisi bi arada oh mis.
Gerçi işin düşünce boyutu kendimi bildim bileli duamdır ikizlerimin olması.
inş gülümOk benim kullandigim ilac ilk seferde saglikli yumurtlarsin saglikli catlar hemen tutar insallah asyacim hic moralini bozma canim ilk denemelerde benim olmadi senin ilk seferde olur inşallah
Anason da iyi uyutur @Hayaller35Adaçayı diyebiliyorum ablişim :)
Asyam gözün aydın ne güzel motive etmişler seni.İnşallah tedavin de çok güzel olur ve teyze oluruz en kısa zamandainş gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?