Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vay süper düşünce idolüm olacaksın demet. bu hafta zaten hiç aramadım bende hırs yaptım veremediçe. Bide 23 nde kv gitcez ozaman a kadar biraz yol almak istiyorum asıl sınavı orda vercem çok ısrarcı bi insan sağolsun

Kız çiçeğim beni rakiplikten bıraktın mi artik:) baktın is yok bende tabi:)))
Aman gitsin bu 60 lar :)

Sen benim ilk ve yegane rakibimsin hedef kiloya kadar bırakmam seni :))

Rabbim rahmet eylesin, kabri nur, mekanı cennet olsun canım, sizde sabır versin

Tebrikler kızlar

14 Ocaka evet canım

Ellerine sağlık canımda benim başlangıç kilom 68,700'dü

Hay maaşallah yarışmacılar çoğalmış, ben Findikfaresi123 ablamı kolay lokma görmüştüm ya sıkı tutuyum bari sporu falan

Görürsün sen kolay lokmayi

Gülo pazartesi düzenlerim unutmazsam
İnşallah :)

Tedavin hayirli olsun asya ne basladiniz ilac mi ne ilaclari verdi

Ok benim kullandigim ilac ilk seferde saglikli yumurtlarsin saglikli catlar hemen tutar insallah asyacim hic moralini bozma canim ilk denemelerde benim olmadi senin ilk seferde olur inşallah

Demetcigim arkadaslarda yarismak istiyo nasil yapsakki
Hep birlikte yarışalım
Ne güzel motivasyon olmuş canım. Hakkında hayırlısı artık.
Vuhuuuu süper hadi bakalım rakibeler iyi olan kazansın.

Düşüneyim azcık :) avakadoya başladı bebişe canım çok besin değeri yüksekmişte:)) bebişimiz emmedi yaa bıraktı malesef emmeyi

Yumurtlamaya yardimci bi ilac. Aslinda cok da iyi degil ama asilama oncesi mutlaka deniyor dr lar benim ikizlerim oyle oldu mesela. Yan etkisi cogul gebelik :)))
Sorun yokken çoğul gebelik için içilir mi acep doktora sorsam kızar mı ki vakti gelince

Haeshin e sor bakalim kolay mi iki yavruya birden bakmasi:)
Zordurda ya ben 29 yaşındayım :/ daha evlendik ettik birazcıkta zaman diyene kadar oooo. İkinci cocuğa fırsat kalmaz diye korkuyorum. Temizinden ikisi bi arada oh mis.

Gerçi işin düşünce boyutu kendimi bildim bileli duamdır ikizlerimin olması.

Allah gonlune gore versin canim. Bizim icin hava hos. Sevecek iki yavru olur, iki defa teyze oluruz

Sizin is durumlari ne zaman belli olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…