Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi bakalim hadi bakalim bos gunun olur inşallah hem de carsamba :))) ikinci donem baslicak misin girmeye derslere

Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.

Günaydın ablacımm :) eşini yatırdınız mı hastaneye abliş
Islemler yapilmis canim biraz beklemesi gerekiyomus market geziyorum dedi demin aradim da. Yatacak aksam kacabilirse gelir diye dusunuyorum ama dun takikiyodu bana gelmem oh uyucam cocuklara sen bak diye bilmiyorum valla. Ameliyati hemen yapmiyorlar bir iki gun oyl3 bos bos yatacak

Tesekkurler bir tanem. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah. Bugun daha iyi misin?
Amin cümlemizin insallah ♥
Sabah biraz tadim yoktu ama simdi iyiyim hamd olsun ablacim... Aksama daha da iyi olacagim Allahin izniyle :)
Kahvalti ettin mi ablacim?

Amin cümlemizin insallah ♥
Sabah biraz tadim yoktu ama simdi iyiyim hamd olsun ablacim... Aksama daha da iyi olacagim Allahin izniyle :)
Kahvalti ettin mi ablacim?

Birsey yiyemedim daha. Heyecan da vardi. Istahsizim. Kahve ikram edip durdular:)

Niye oyle yapiyorlar ki. Yazik adam ne yapacak hastahanede bos bos.

Evet kacak gelecek eve de iste sacma geliyor ama iste malzemeler ucuz degil toplu alim olmuyormus. Ameliyat belli olup yatis yapilinca ihalesini aciyorlarmis. Her hangi bir usulsuzluk olmasin diye.

Biran once olur, evine doner insallah canim. Annenin islemi ne zaman?

Myo canim. Olsun da ileride merkeze de gelirim insallah. Yol yordu. 1 kusur surdu sabah trafiginde.
Anladim. Olsun myo da iyidir. Ders programin falan belli olsun da bizi aydinlat bir zoolog hangi derslere girer ne anlatir. Bana cok yabanci ama dinlemek isterim. Ilginc geliyor cunku hic hakim olmadigim bilgimin olmadigi bi brans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…