Hosgeldiin kahve ben de ictim bugunYeni geldim eve. Oglani uyutayim da cay yaparim size. Kahve icmekten basim dondu sabahtan beri:)
Hadi bakalim hadi bakalim bos gunun olur inşallah hem de carsamba :))) ikinci donem baslicak misin girmeye derslere
Hosgeldiin kahve ben de ictim bugun
Hayirlisi olsun abla :) sevindim cok senin adinaSubat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Hayirlisi olsun abla :) sevindim cok senin adina
Islemler yapilmis canim biraz beklemesi gerekiyomus market geziyorum dedi demin aradim da. Yatacak aksam kacabilirse gelir diye dusunuyorum ama dun takikiyodu bana gelmem oh uyucam cocuklara sen bak diye bilmiyorum valla. Ameliyati hemen yapmiyorlar bir iki gun oyl3 bos bos yatacakGünaydın ablacımm :) eşini yatırdınız mı hastaneye abliş
Amin cümlemizin insallah ♥Tesekkurler bir tanem. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah. Bugun daha iyi misin?
Arabadayiz şu anda ve msj okuyunca dayanadim çünkü halay şarkısı çalıyor ve benim eller kollar yerinde durmuyor :)))tey tey teyy:)))zilgitida unutmayalim lilililililililililili :)
Amin cümlemizin insallah ♥
Sabah biraz tadim yoktu ama simdi iyiyim hamd olsun ablacim... Aksama daha da iyi olacagim Allahin izniyle :)
Kahvalti ettin mi ablacim?
Islemler yapilmis canim biraz beklemesi gerekiyomus market geziyorum dedi demin aradim da. Yatacak aksam kacabilirse gelir diye dusunuyorum ama dun takikiyodu bana gelmem oh uyucam cocuklara sen bak diye bilmiyorum valla. Ameliyati hemen yapmiyorlar bir iki gun oyl3 bos bos yatacak
Myo mu oldu fakulte mi myo olur diyodunSubat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Hobbaaaaaa :)Arabadayiz şu anda ve msj okuyunca dayanadim çünkü halay şarkısı çalıyor ve benim eller kollar yerinde durmuyor :)))tey tey teyy:)))
Ablacim kötü olursun ye hadi biran önce.Birsey yiyemedim daha. Heyecan da vardi. Istahsizim. Kahve ikram edip durdular:)
Myo mu oldu fakulte mi myo olur diyodun
Hobbaaaaaa :)
Ablacim kötü olursun ye hadi biran önce.
Evet kacak gelecek eve de iste sacma geliyor ama iste malzemeler ucuz degil toplu alim olmuyormus. Ameliyat belli olup yatis yapilinca ihalesini aciyorlarmis. Her hangi bir usulsuzluk olmasin diye.Niye oyle yapiyorlar ki. Yazik adam ne yapacak hastahanede bos bos.
Demetcim tekrar hayırlı olsun. Seveceğin bir meslekte olmaktan güzeli yok.
Evet kacak gelecek eve de iste sacma geliyor ama iste malzemeler ucuz degil toplu alim olmuyormus. Ameliyat belli olup yatis yapilinca ihalesini aciyorlarmis. Her hangi bir usulsuzluk olmasin diye.
Anladim. Olsun myo da iyidir. Ders programin falan belli olsun da bizi aydinlat bir zoolog hangi derslere girer ne anlatir. Bana cok yabanci ama dinlemek isterim. Ilginc geliyor cunku hic hakim olmadigim bilgimin olmadigi bi bransMyo canim. Olsun da ileride merkeze de gelirim insallah. Yol yordu. 1 kusur surdu sabah trafiginde.
Sagol demet annemin randevusu yarin.Biran once olur, evine doner insallah canim. Annenin islemi ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?