Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 448. Etap ***

D3S1R3 (56.1///%)
Mavibocuk (65.2///%)
haeshin (66.7///%)
seyhan77 (67.5///%)
Saadetim33 (64///%)
Yawrukush (56.3///%)
belindamm (69.6///%)
shrrr (61///%)
sarıcicek123 (62.6///%)
Hayaller35 (72.9///%)
_Simurg_ (78.9///%)

4. Takim Ortalaması:%

***Liste disi yarisanlar***

E-brulim (66.3///%)
asya_01 (71///%)
engindenizz (77.9///%)
gogo2405 (67.5///%)
zey zey (60///%)
Slm09 (77///%)

hawar (66.6///%)
AKovser (56.5///%)

Ortalama:%

Cok guzel dinamik olacaksin. Yurt disi yurt ici sen durmazsin artik. Muvaffak olursun calismalarinda ben oyle düşünüyorum oldugun yerde yillar gecirecek bi karaktetin yok senin. Hayirli baslanginclar bakalim:)

Durmam elbet. Sunumum üzerinde çalışıyorum bile suan:)

Eşimin doktor randevusu vardı bize 2 saat uzaklıkta bi şehirde ben de onunla geldim. Ablacim şimdi dönüyoruz D3S1R3 . Değişiklik olacak eminim heyecanlisindir.

Hayırdır ne sıkıntısı var gülüm?

Ellerine sağlık abliş:)

merhaba arkadaşlar bu gün yeni otoroyorum 1 saat boşum var bir bakayım dedim yazılı okuyacam

Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.

sevindim adına araştırma görevlisi olark mı başlıyorsun ( yani ben öyle anladım )

kolay gelsin

merhaba arkadaşlar bu gün yeni otoroyorum 1 saat boşum var bir bakayım dedim yazılı okuyacam

sevindim adına araştırma görevlisi olark mı başlıyorsun ( yani ben öyle anladım )

kolay gelsin

Yrd. Doc canım. Nasılsın, nasıl gidiyor bu hafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…