Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim. Olsun myo da iyidir. Ders programin falan belli olsun da bizi aydinlat bir zoolog hangi derslere girer ne anlatir. Bana cok yabanci ama dinlemek isterim. Ilginc geliyor cunku hic hakim olmadigim bilgimin olmadigi bi brans
Zooloji ve genetik dersleri uyuyor bana. Ders dagilimlari ocakta yapilip bitmis olacak ama. Bana ders kalmaz. Ucret karsiligi 10 saat ders zorunlulugu var. Bolum baskani olunca 5 saatmis. Uygun birseyler verirler.

Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
ABlam çok sevindim hayırlısı olsun inşallah :) Allah içine sindirsin yeni görev yerini. Oğlan i okula mi vereceksin bu durumda?

Zooloji ve genetik dersleri uyuyor bana. Ders dagilimlari ocakta yapilip bitmis olacak ama. Bana ders kalmaz. Ucret karsiligi 10 saat ders zorunlulugu var. Bolum baskani olunca 5 saatmis. Uygun birseyler verirler.
Ay demet cok ilginc ya. Bir bilim kadini vuu. Peki sadece derse mi gireceksin yani tezlerin falan vardir senin akademik arastirmalar vs olacak mi hayatinda. Texlerinin konulari ne uzerineydi

Ay demet cok ilginc ya. Bir bilim kadini vuu. Peki sadece derse mi gireceksin yani tezlerin falan vardir senin akademik arastirmalar vs olacak mi hayatinda. Texlerinin konulari ne uzerineydi

Ders ikinci plan canim. Oncelik arastirma. Benim konum biyokimyasal toksikoloji. Pestisitlerin baliklarda biyokimsayal etkilerini arastiriyorum. Hemen proje verip ya orada ya burada kurarim laboratuvarimi. Yaza bodrumda kongre varmis. Simdiden teorik bir poster hazirlamaya basladim. Hem is hem eglence birarada olsun. Bos durmak yok:)

Sibelcim yapti yatis islemlerini yatak bosalsin diye bekliyomus avm geziyomus hatta :))) malzemeler siparis edilip gelince de ameliyati olacak hayirlisiyla. Hemen olsun diye umuyoruz bakalım canim. Sen nereye hayrola

Cok guzel dinamik olacaksin. Yurt disi yurt ici sen durmazsin artik. Muvaffak olursun calismalarinda ben oyle düşünüyorum oldugun yerde yillar gecirecek bi karaktetin yok senin. Hayirli baslanginclar bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…