Zooloji ve genetik dersleri uyuyor bana. Ders dagilimlari ocakta yapilip bitmis olacak ama. Bana ders kalmaz. Ucret karsiligi 10 saat ders zorunlulugu var. Bolum baskani olunca 5 saatmis. Uygun birseyler verirler.Anladim. Olsun myo da iyidir. Ders programin falan belli olsun da bizi aydinlat bir zoolog hangi derslere girer ne anlatir. Bana cok yabanci ama dinlemek isterim. Ilginc geliyor cunku hic hakim olmadigim bilgimin olmadigi bi brans
Simdiden afiyet olsun :)Oglani emziriyorum, yatsin da:)
Hahahaa sek mi ictin :))) hizli gitmissin e carpabilir :)))3 fincan ictim ac karnina midem fenalarda:)
ABlam çok sevindim hayırlısı olsun inşallah :) Allah içine sindirsin yeni görev yerini. Oğlan i okula mi vereceksin bu durumda?Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Sagol demet annemin randevusu yarin.
ABlam çok sevindim hayırlısı olsun inşallah :) Allah içine sindirsin yeni görev yerini. Oğlan i okula mi vereceksin bu durumda?
Ay demet cok ilginc ya. Bir bilim kadini vuu. Peki sadece derse mi gireceksin yani tezlerin falan vardir senin akademik arastirmalar vs olacak mi hayatinda. Texlerinin konulari ne uzerineydiZooloji ve genetik dersleri uyuyor bana. Ders dagilimlari ocakta yapilip bitmis olacak ama. Bana ders kalmaz. Ucret karsiligi 10 saat ders zorunlulugu var. Bolum baskani olunca 5 saatmis. Uygun birseyler verirler.
Hahahaa sek mi ictin :))) hizli gitmissin e carpabilir :)))
Onlar babamla gidecek ben calisiyorum. Cocuklar bakici teyzelerinde olacak. Zaten hastane yakin eve.Hadi o da guzel gecer insallah. Sen gotureceksin anneni de sanirim.
E muduru kirmak olmaz hemen :))Mudur zorladi ic hocam diye:)
Ay demet cok ilginc ya. Bir bilim kadini vuu. Peki sadece derse mi gireceksin yani tezlerin falan vardir senin akademik arastirmalar vs olacak mi hayatinda. Texlerinin konulari ne uzerineydi
Sükür güle daha iyiyim, sen nasilsin? Nereye gidiyorsun :)E-brulim cane mın nasıl oldun?
Sibelcim yapti yatis islemlerini yatak bosalsin diye bekliyomus avm geziyomus hatta :))) malzemeler siparis edilip gelince de ameliyati olacak hayirlisiyla. Hemen olsun diye umuyoruz bakalım canim. Sen nereye hayrola
Cok guzel dinamik olacaksin. Yurt disi yurt ici sen durmazsin artik. Muvaffak olursun calismalarinda ben oyle düşünüyorum oldugun yerde yillar gecirecek bi karaktetin yok senin. Hayirli baslanginclar bakalim:)Ders ikinci plan canim. Oncelik arastirma. Benim konum biyokimyasal toksikoloji. Pestisitlerin baliklarda biyokimsayal etkilerini arastiriyorum. Hemen proje verip ya orada ya burada kurarim laboratuvarimi. Yaza bodrumda kongre varmis. Simdiden teorik bir poster hazirlamaya basladim. Hem is hem eglence birarada olsun. Bos durmak yok:)
Hadi afiyet olsun zil caldi benim deMinigi uyutup birseyler yeyip geliyorum canlar:)
Anladim canim ciddi bisey degildir insallah geçmiş olsunEşimin doktor randevusu vardı bize 2 saat uzaklıkta bi şehirde ben de onunla geldim. Ablacim şimdi dönüyoruz.
Hayir olsun kuzum kötü bir sey yok insallah?Eşimin doktor randevusu vardı bize 2 saat uzaklıkta bi şehirde ben de onunla geldim. Ablacim şimdi dönüyoruzD3S1R3 . Değişiklik olacak eminim heyecanlisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?