Amin bitanem inşallah testin sonucu en hayırlısı çıkar tatlımAllah sifa versin mavisim
Ben soracaktim utandimKaktus reçelimi ilk kez duydum tadı nasıl:))
Önceden daha çok içiyordum yaklaşık 1-2 haftadır azalttım sadece mistik hergün arada yeşil çay veya beşibirarada içiyorum canım aynen çok canı sıkıcı karnım öyle şişki şuan tartıya çıkmak istemiyorumHmm çok can sıkıcı bir dert git bi an önce de rahatla canım. Bitki çayı içiyor musun oda olumsuz etkiliyor olabilir?
Şimdi uyuyordur 5 gibi cevabımızı alırız ablişBen soracaktim utandim
Ilk defa duydum kaktüs recelini zavalli amerikalilar yoksunluktan ne yapacaklarini sasirmislar gerci bizimde patlican recelimiz vardi amaÖnceden daha çok içiyordum yaklaşık 1-2 haftadır azalttım sadece mistik hergün arada yeşil çay veya beşibirarada içiyorum canım aynen çok canı sıkıcı karnım öyle şişki şuan tartıya çıkmak istemiyorum
Bende ilk defa duydum abla insanlar ne değişik reçeller yapıyor yaa patlıcanı duyuncada çok şaşırmıştım:))Ilk defa duydum kaktüs recelini zavalli amerikalilar yoksunluktan ne yapacaklarini sasirmislar gerci bizimde patlican recelimiz vardi ama
Allah razi olsun gülüm, hayirlisi insallahAmin bitanem inşallah testin sonucu en hayırlısı çıkar tatlım
Ben soracaktim utandim
Ay cok tatlisin sen abla yaaaIlk defa duydum kaktüs recelini zavalli amerikalilar yoksunluktan ne yapacaklarini sasirmislar gerci bizimde patlican recelimiz vardi ama
Sende öylesinAllah razi olsun gülüm, hayirlisi insallah
Ay cok tatlisin sen abla yaaa
Baslayinda görün gününüzü benim yedi gün kaldi bitiyo insallahEbrumm bugün başlıyorum ben tatlım
Iste mesguliyet olmayinca demiBende ilk defa duydum abla insanlar ne değişik reçeller yapıyor yaa patlıcanı duyuncada çok şaşırmıştım:))
Tamam Mavisim, bende aksam ki duruma göre uyum saglayacagim sanaEbrumm bugün başlıyorum ben tatlım
Sende öylesin
Oy maşallah ablacım darısı bana:))Baslayinda görün gününüzü benim yedi gün kaldi bitiyo insallah
Abla ben mutfakla baya ilgiliyim :)) annemi yazın durdurmam anne salça yapak anne acılı yapak turşu yapak der dururum abla yaa:))Iste mesguliyet olmayinca demi
Tmm bitanemTamam Mavisim, bende aksam ki duruma göre uyum saglayacagim sana
Günaydın ablacımm :) eşini yatırdınız mı hastaneye ablişKizlar gunaydin hizli bir pazartesi oldu iyi haftalar diliyorum :))
Sagol canimMenüm
Sabah
Peynirli dereotlu omlet zeytin 2 tbe tereyağı 1tk bal şekersiz çay
Ara
Yarım greyfurt
Aksam
Yarım patates içinde garnitür ve et salata
Ara
Portakal elma
Su 3lt
Egzersiz yok
haeshin canım geçmiş olsun esine
Sen koltuğa geçmişsin ben daha yataktan çıkamadım canım yaaa kalksamda sporumu yapsam diyorumKızlar Günaydın temizlik yapmam lazım ama kalkamiyorum koltuktan:) açılamadım:)
Canım yatak keyfini aylardir yapamiyorum ben boşver yat tadini cikar:)Sen koltuğa geçmişsin ben daha yataktan çıkamadım canım yaaa kalksamda sporumu yapsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?