Canım yatak keyfini aylardir yapamiyorum ben boşver yat tadini cikar:)
Onlar güzel mavim benim lafim kaktüs ve patlican recellerineOy maşallah ablacım darısı bana:))
Abla ben mutfakla baya ilgiliyim :)) annemi yazın durdurmam anne salça yapak anne acılı yapak turşu yapak der dururum abla yaa:))
Oh biraz dinlendim halı işinde şimdilik hallettim.allah hayırlısını versin güzelimAllah rahatlik versin ablam, uyu bir güzel dinlen :)
Aksam yapacagim testi, ne cikarsa kabulüm, su belirsizlik ortadan kalksin baska bir sey istemiyorum :)
Tatli rüyalar...
Sağol canım
ah canim yaa cok gecmis olsun
Ihmal etme maviş önemliGünaydın kızlar:))
Gidecem inşallah en kısa zamanda canım
Canım geçen gün gittiğimde hormon testi yaptılar hiç bişi yok dediler aslında birazda ondan rahatlamıştım artık bigün ayarlayıp doktora gidecem inşallah
Sağol güzelim şimdilik hallettim inşallah kururAllah kolaylık versib işinde abliş:))
Ayy ablişimm yaaa ne denir bilemedim ki çok geçmiş olsun yaaa
Sağol canım bende napcam bilemedim güleyim mi alayım mı. dün bütün suyunu sıyırdım sildim. şimdide peteğin üstüne attım bi kısmı sandalye üstünde.yaptım bişeyler. dışarda yağmurlu alamıyorum balkona öyle işteGünaydin kizlar elifim gecmis olsun canin sagolsun napalim
Korkutma canım bende yapcam ilerde :))Baslayinda görün gününüzü benim yedi gün kaldi bitiyo insallah
Sana da kolay gelsin canım eşine sağlık sanada sabır ve güç versinKizlar gunaydin hizli bir pazartesi oldu iyi haftalar diliyorum :))
Yeşil çay başkalarında söktürüyomuş ama bende de geciktiriyor. Ne zaman bıraktım yeşil çayı reglim normal vaktinde gelmeye başladı aklında olsun.Önceden daha çok içiyordum yaklaşık 1-2 haftadır azalttım sadece mistik hergün arada yeşil çay veya beşibirarada içiyorum canım aynen çok canı sıkıcı karnım öyle şişki şuan tartıya çıkmak istemiyorum
İnsanlar meraktan yapıyor ablacım yaa soğan sarımsak zeytin reçeli bile varmış abla ya:))Onlar güzel mavim benim lafim kaktüs ve patlican recellerine
Inşallah olurumda gitmek zorunda kalmam :)Sağol canım
Ihmal etme maviş önemli
Sağol güzelim şimdilik hallettim inşallah kurur
Sağol canım bende napcam bilemedim güleyim mi alayım mı. dün bütün suyunu sıyırdım sildim. şimdide peteğin üstüne attım bi kısmı sandalye üstünde.yaptım bişeyler. dışarda yağmurlu alamıyorum balkona öyle işte
Hımm bendede geciktirmiş olabilir o zaman ama ben 4 aydır felan kullanıyorum canım yani öncekilerinde sıkıntı yaşamamıştım en fazla 7-8 gün geçikirdi şimdi böyle olunca çok şaşırıyorum annemde kansızsın ondan adette olamıyorsun diye kızıyor:)Yeşil çay başkalarında söktürüyomuş ama bende de geciktiriyor. Ne zaman bıraktım yeşil çayı reglim normal vaktinde gelmeye başladı aklında olsun.
Evet hocam geldiler sagolsunlarbuse çok geçmiş olsun allah kolaylık versin annenler o yüzden mi geldi
Sagol canimçok çok geçmiş olsun hastalıkla ve aynı anda çocuklarla uğraşmak çok zor, allah kolaylık versin
Sagol zeynep ben de cok istiyodum hamama gitmeyi insallah bi dahaki sefere nasip olur
off türkiyenin çeşitli yerlerine yayilmis malesef aman dikkatli olun
kuzum 18 gun fazla bi doktora gitsen sokturuxu ilac verir
canim öncelikle cok geçmiş olsun insallah rahat gecer senin icinde esin icinde
birde hamami cok severimmm
Sagol ozgecim bir an once kolayca gecer diye umuyorum ben de sonucu olumku olsun daAh derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)
Haftasonlari dinlenme miiii , bizim oglanla mi :)
Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)
patates cezasi :)
Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...
Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)
Canim sende insallah kendini aha iyi hissedersin, Allah icine ferahliklar versin kuzum...
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)
Ev hanimlarinin pazari:)
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.
Allah yardimciniz olsun...
Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)
Afiyet olsun cicegim ooohh :)
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..
Bir odaya giriyoruz oglan kosuyor salona
Allahim esim arabaya kitlesek mi napsak bu oglani dedi en son:)
Vallahi bizi cileden cikardi kuzummm...
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..
Kuzularinda cok uslu olur seni hic uzmerler insallah canim..
Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.
Kalabalaikla hemen gecer gider insallah.
Zorlandigin, yoruldugun yerde yardim iste yakinlarindan..
Gececek hic merak etme...
@Slm09 ablacim sen nasilsin?
Sagol canimİnşaAllah canım :)
Benimki de gecikiyor berbat bir durum gerçektenn
İyi gecelerrr :)
Çok çok geçmiş olsun canım.. Bir an önce şifasını versin Rabbim..
İyi geceler ablamm :)
Yok ablacim 3 dis sadeceEvet canım Eskişehir
Su gibi geçer inşallah canım.
Annen bütün dişlerinimi implant yaptırdı.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Kahvaltı güzelmiş brunch gibi.
Sagol ebrusum sana da gunaydinlar mutlu isikli gunler canimCanım sayılı gün çabuk geçecek inşallah, Allah kavuşturacak sizi ve bu son ayrılığınız olacak... İnşallah sesini de duyarsında için bir nebze rahat eder.
haeshin ablacım eşinin Allah yardımcısı olsun, ameliyatı iyi geçer inşallah.
Hadi bakalim hadi bakalim bos gunun olur inşallah hem de carsamba :))) ikinci donem baslicak misin girmeye derslereGunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:) @Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Elif kolay gelsin canim direk hali yikamaya ver onlar yikayip kuruturlar bir sekildeHerkese Günaydın dün 3 te uyandım bide ne göreyim mutfak halısı ıslak hem nasıl damacana delinmiş akşam koyarken farketmedik tabi 10 lt sini halı bi güzel içmiş ay gece onla uğraştım 1 saat sinirlerim oynadı dışarıda yağmur yaş nası kuracak bu halıçok uykusuzlum başım ağrıdı az daha yatayım kalkınca düşünücem
Sağol güzelim
Sen nasıl iyi hissetceksen öyle olsun ebruş toparlan gel bekliyoruz
Bulunur canım azimli sin maaşallah ben eşya değiştirelim dedim ama öyle kaldı totomuzu kaldırıp yapamadık daha yağmur yaş soğuk hep bahanemiz var bahara kaldı artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?