Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oy maşallah ablacım darısı bana:))

Abla ben mutfakla baya ilgiliyim :)) annemi yazın durdurmam anne salça yapak anne acılı yapak turşu yapak der dururum abla yaa:))
Onlar güzel mavim benim lafim kaktüs ve patlican recellerine

ah canim yaa cok gecmis olsun
Sağol canım
Ihmal etme maviş önemli
Allah kolaylık versib işinde abliş:))

Ayy ablişimm yaaa ne denir bilemedim ki çok geçmiş olsun yaaa
Sağol güzelim şimdilik hallettim inşallah kurur
Günaydin kizlar elifim gecmis olsun canin sagolsun napalim
Sağol canım bende napcam bilemedim güleyim mi alayım mı. dün bütün suyunu sıyırdım sildim. şimdide peteğin üstüne attım bi kısmı sandalye üstünde.yaptım bişeyler. dışarda yağmurlu alamıyorum balkona öyle işte

Yeşil çay başkalarında söktürüyomuş ama bende de geciktiriyor. Ne zaman bıraktım yeşil çayı reglim normal vaktinde gelmeye başladı aklında olsun.

Onlar güzel mavim benim lafim kaktüs ve patlican recellerine
İnsanlar meraktan yapıyor ablacım yaa soğan sarımsak zeytin reçeli bile varmış abla ya:))
Inşallah olurumda gitmek zorunda kalmam :)
Yeşil çay başkalarında söktürüyomuş ama bende de geciktiriyor. Ne zaman bıraktım yeşil çayı reglim normal vaktinde gelmeye başladı aklında olsun.
Hımm bendede geciktirmiş olabilir o zaman ama ben 4 aydır felan kullanıyorum canım yani öncekilerinde sıkıntı yaşamamıştım en fazla 7-8 gün geçikirdi şimdi böyle olunca çok şaşırıyorum annemde kansızsın ondan adette olamıyorsun diye kızıyor:)

Sagol zeynep ben de cok istiyodum hamama gitmeyi insallah bi dahaki sefere nasip olur

Sagol ozgecim bir an once kolayca gecer diye umuyorum ben de sonucu olumku olsun da

Sagol ebrusum sana da gunaydinlar mutlu isikli gunler canim

Gunaydin canlar, keyifli bir hafta olsun insallah:) @Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin

Ben bir kahve icip hazirlanacagim. Ilceye gidecegim basvuru icin bugun. Oglen donmus olurum sanirim
Hadi bakalim hadi bakalim bos gunun olur inşallah hem de carsamba :))) ikinci donem baslicak misin girmeye derslere

Elif kolay gelsin canim direk hali yikamaya ver onlar yikayip kuruturlar bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…