Sen pek unutmazdin aslinda ama stresten herhalde :)
Hayirli olsun demet 14 ya da 15 oldugunuda rivayetler arasinda 14 ocakti sanirim cicegin dogumgünü
Temizligi hallettim sayılır Sütlü kahve içiyorum şimdi kiz çok mizmiz.
Üst on dısin olması gereken yer beyaz gibi yara gibi bu diş eli kulaginda mi demek acaba?
D3S1R3 kaptanim başvuruya gitmissin hayirlisi olur ins senin için.kaptanim günlük git gel mi yapacaksın ilçeye
B belindamm Canım geçmiş olsun umarım eşinin ciddi bir sorunu yoktur.
Canım rakibemsaricicek123 in doğumgünü 14 ocak kizlar:)
B BaslarsanBitirirsin eridi mi tirit guzelim?:)
@Hayaller35 sen nasil oldun canim? Okudum aksam ki talihsizligi. Kis gunu zor hali kurutmak. Ac kombiyi kapiyi pencereyi. Allahtan cocuk okula gidiyor.
Bugun daha hiç bişi yiyemedim. Önce müsait değildim. Sonrada moralimi bozan bişey oldu iştahım kaçtı. Akşamada misafirler var evde balık var. Balıkta sıkıntı olmaz cok yesemde diye umut ediyorum
Tiriti kesin yakmışımdır canım hafta sonu iki dk oturma fırsatım olmadı dip köşe temizlikteydim akşam 11 de anca bıraktım
Öğle arası bişey almadım canım şimdi de pek müsait değilim yemek için mecbur sabretcem.Kizartma degilse gonul rahatligiyla ye gulum. Aksama kadar ac kalma ama. Stres sikinti eksik olmaz, cok takilmamayi ogretiyor hayat insana zamanla. Sagligimiz yerinde olsun da her dert geciyor sukur.
Öğle arası bişey almadım canım şimdi de pek müsait değilim yemek için mecbur sabretcem.
ızgara tatlım.
Ablacim sen isine konsantre ol, o suan icin daha önemli :)Kafam yogun gamzelim. Sunum hazirliyorum bir yandan da. %100 buraya odaklanamiyorum:)
Ablacim sen isine konsantre ol, o suan icin daha önemli :)
Allah kolaylik versin ablacim. Evet tanidim, isini kesinlikle son zamana birakmayanlardansin :)1 ay sonrasinin hazirligi bu gulum. Her is onceden hallolacak illa, az cok tanidin beni:) Yarim saat ders anlatma var, surecin son ayagi. Onu hazirliyorum:)
burdayım ablacımm komşunun duvak mevlütü vardı onlara yardım ettim ancak gelebildimm
Vay vay vaykızlar günlükteki ablam foto istedi albume kattım bakmak isteyenler bakabilir
sağoll gülümVay vay vaymasallah sari sekerim, harika görünüyorsun
kızlar günlükteki ablam foto istedi albume kattım bakmak isteyenler bakabilir
beğendin mi abla :)Masallah:)
beğendin mi abla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?