Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az soylemisimdir fazlasi yok:) Ben bosuna guzeller demiyorum size. Hepinizin masallahi var. Secmece takimimiz:)
sağol ablacımm.. işin tuhafı millet beni 68 lerde falan sanıyor ya kimmse 70 lerde olduğuma inanmıyor mevlüttede konusu geçti hatta neden acaba

sağol ablacımm.. işin tuhafı millet beni 68 lerde falan sanıyor ya kimmse 70 lerde olduğuma inanmıyor mevlüttede konusu geçti hatta neden acaba

Rakamin onemi yok bir tanem. Baslangica gore cok yol katettin. Egzersizle de sikilastin. Vermeye de devam edeceksin zaten. Masallah desinler yeter:)

Rakamin onemi yok bir tanem. Baslangica gore cok yol katettin. Egzersizle de sikilastin. Vermeye de devam edeceksin zaten. Masallah desinler yeter:)
bir çoğu diyorda bir kaçı demiyor gözüyle bitiriyorlar işi eşim düğünden eve gelirken söyleniyordu o birkaçının bakışlarına bunlar gözüyle dağı devirir diyordu haklı

bir çoğu diyorda bir kaçı demiyor gözüyle bitiriyorlar işi eşim düğünden eve gelirken söyleniyordu o birkaçının bakışlarına bunlar gözüyle dağı devirir diyordu haklı

Eee keyfin nasil? Ilac kullaniminin bir etkisi oldu mu? Istah-odem sikayetleri gibi.

Eee keyfin nasil? Ilac kullaniminin bir etkisi oldu mu? Istah-odem sikayetleri gibi.
keyfim şüükür iyi ablacım ilacı kullanıyorum ama dr un dediği gibi kafam da alıpvermiyorum ilaç mide bulantısı yaptı çok abla ya yarın son 5 gün kullanıp bırakıyorsun ilacı işe yaricakmı bilemiyorum ben hamile kalmadan önceki ay klomen kullanmıştım yummurta hiç büyümemişti ama sonraki ay tedaviye gitmemiştim kendiliğimden kalmıştım hamile ama bu kez inş işe yarar...ve sanırım biraz acıktırıyor ilaç

tamam abla olur mevlüt var diye sabahtan halledeyim sonraya kalırsa yapamam belki dedim yarın öğlen sonu kv gile gidicem yarında sabahtan yaparım

Tamam. Yazma yaptigin km yi. Ben yazdiktan sonra paylasirsin. 1 saatte bakalim kac km gidecegiz en fazla:)

Zooloji ve genetik dersleri uyuyor bana. Ders dagilimlari ocakta yapilip bitmis olacak ama. Bana ders kalmaz. Ucret karsiligi 10 saat ders zorunlulugu var. Bolum baskani olunca 5 saatmis. Uygun birseyler verirler.

canim hakkinda hayirlisi olsun
anlasilan bayaa yogun gunler senj bekliyor Allah utandirmasin

24 haziranda benimkisi :)

kaldırdım gülüm ya eşim söyleniyor çok hemen katıp kaldırıyorum

bende göremedim kacirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…