Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Elif kolay gelsin canim direk hali yikamaya ver onlar yikayip kuruturlar bir sekilde
Düşündüm ama el boyaması halı kötü olursa diye korktum yeni daha ya bide şans işte olacağı varmış
Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Çok sevindim canım hadi hayırlısı

@_Simurg_ eridi mi tirit guzelim?:)

@Hayaller35 sen nasil oldun canim? Okudum aksam ki talihsizligi. Kis gunu zor hali kurutmak. Ac kombiyi kapiyi pencereyi. Allahtan cocuk okula gidiyor.
Yaptım canım ama dediğin gibi kışın zor ama daha iyiyim güzel haber bu gribe çevirmedi neyseki

2 bucuk yil folklor oynamistim Ebrusum, roman,oyun havasi, halay arada acarim oglanda alisti benden :)
Deli dolular ailesiyiz:)

Sükür güle daha iyiyim, sen nasilsin? Nereye gidiyorsun :)

Sibelcim yapti yatis islemlerini yatak bosalsin diye bekliyomus avm geziyomus hatta :))) malzemeler siparis edilip gelince de ameliyati olacak hayirlisiyla. Hemen olsun diye umuyoruz bakalım canim. Sen nereye hayrola

Anladim canim ciddi bisey degildir insallah geçmiş olsun

Hayir olsun kuzum kötü bir sey yok insallah?

Durmam elbet. Sunumum üzerinde çalışıyorum bile suan:)

Hayırdır ne sıkıntısı var gülüm?

Eşimin önemli bir durum yok şükür rutin dr kontrolü. Eve geç döndük . Bu aradademet abla ve buse ev bisikleti almaya karar verdik esimle sizin kullandığınız markalar neler memnunmusunuz?
B belindamm ve Yawrukush kıyasıya yarışıyorlar sayın seyirciler, bakalım en çok beğeniyi kim yapacak [/QUOTE? Geldim ben canlar:)

Kizlar merhaba. Habersiz kayboldum kusura bakmayin whatsapptan katilima devam eedicektim ama teelfonum calindi numarami iptal edince whatsapp da silindi ayni numarayi cikardim ama numaralarinizi kaydetmemisim diye mesaj atamadim. Beni ekler misiniz whatsappa tekrar?
Neler yapiyosunuz nasil gidiyo diyet? Ben diyeti bozdum ama kilo almadim ayni kilodayim hala 65-65.5 arasi gidip geliyorum, simdi yeniden basliyorum son 10 kg icin.

Eşimin önemli bir durum yok şükür rutin dr kontrolü. Eve geç döndük . Bu aradademet abla ve buse ev bisikleti almaya karar verdik esimle sizin kullandığınız markalar neler memnunmusunuz?

Benimki activa. Eski bir bisiklet suan var mi bilmiyorum. Memnunum ama.

Ebru ya ozel mesaj at da canim ekler seni. Gecmis olsun. Biz de temelli biraktin sandik. Sevindim kilo almadigina:)

kızlar menüm
sabah
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 köz biber
yeşilçay

ara
bitkiçayı

öğle yarım tabak kabak

ara
çay (mevlüt vardı millet kekleri poaçaları götürdü elimi hiçbirşeye sürmedim)

ara
1 kupa bitkiçayı

akşam
1 tabak kabak
1 ksae yoğurt
1 çay bardağı lor

su 2 lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş
birazdan bitkiçayı içerim bugünde böyleydi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…