İşe geldim etütüm var abla doktor için akşam annemle konuşcam sonra randevu almam lazım :)
Düşündüm ama el boyaması halı kötü olursa diye korktum yeni daha ya bide şans işte olacağı varmışElif kolay gelsin canim direk hali yikamaya ver onlar yikayip kuruturlar bir sekilde
Çok sevindim canım hadi hayırlısıSubat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Sabah geç kalktım bugün kahvaltıdan sonrada ütü yaptım 2.5 saat baya kalori gitti herhalde. Yeşilçay içecem az sonra.
Yaptım canım ama dediğin gibi kışın zor ama daha iyiyim güzel haber bu gribe çevirmedi neyseki@_Simurg_ eridi mi tirit guzelim?:)
@Hayaller35 sen nasil oldun canim? Okudum aksam ki talihsizligi. Kis gunu zor hali kurutmak. Ac kombiyi kapiyi pencereyi. Allahtan cocuk okula gidiyor.
Ben göremiyorumsağoll gülüm
Yaptım canım ama dediğin gibi kışın zor ama daha iyiyim güzel haber bu gribe çevirmedi neyseki
Orası öyle buna da şükür Sağol canımCok sukur. Sagliktan onemli birsey yok. Gelmis gecmis olsun canim.
Orası öyle buna da şükür Sağol canım
İlk defa böyle bişi oldu zaten kuzum yaaaannemde ablamda geçikti hadi onlar evli annem ameliyat oldu felan desem ben niye olmadım şaşırıyorum bakalım ne zaman gelcek :)
Annemde öyle diyor da bakayım
Haklısınız canlarım gitmek mantıklıda ne zaman gidebilirim bilemiyorum
Hayırlısı olsun gülüm, bazen insan çok rahat oluyor bazende bazı sebepler yüzünden takıyorsun.
Niye o kadar gecikti acaba? Bir doktora görünseydin bitanem
Kuzum tam kafam dağılıyor öyle bir şey oluyor ki içime acaba düşüyor. Adetim gelseydi yine bu kadar takmazdım. Yarın test yapacağım, bir şey çıkmazsa jilliana başlıyorum :)
Ablam Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsınız inşallah bu süreci.
Boş değil ablacım, hani insanın kendine bile söylemek istemediği şeyler olur ya kafasına sokmamak için, işte öyle :) yarın toparlanıyorum söz...
İYİKİ VARSINIZ KIZLAR
Sen bu kadar tatlı sorarsında ben yapmazmıyım :)
Umudum tam Allah'a şükür ablacım, Rabbim imanımızı imtihanımızdan güçlü eylesin hep... Bana yarına kadar müsade, yarın aranıza toparlanmış olarak döneceğim :)
Ah derece almasak da olur Busem bir kotarabilseydik su durumu:)
Haftasonlari dinlenme miiii , bizim oglanla mi :)
Hamama bende bayilirim, ohh saunada varmis ama bu sefer gidememissiniz, bir dahakine bol bol keselenmeler :)
patates cezasi :)
Cok sukur canim daha iyi olmana cok sevindim :)
Cok zor gercekten bugun 2 ev daha gorduk birini begenedik, digerinin yeri ve bahcesi cok guzel ama ici coook harabeydi yani evi alip icini bastan yapmak gerekli bakalim ne olacak ...
Tek basima, oglumla, her turlu halay itinayla cekilir:)
Canim sende insallah kendini aha iyi hissedersin, Allah icine ferahliklar versin kuzum...
Canim aman haa dikkat edin, Allah korusun...
Bekliyoruz canim tatili 4 gozle :)
Pazar iste simdi pazar olmus ablacim :)
Ev hanimlarinin pazari:)
Hay Allah ne cabuk oldu hastaneye yatis canim, insallah saglikla, kolayca atlatirsiniz ameliyati.
Allah yardimciniz olsun...
Asyacim menulerin 5 yildizli pekiyo aliyor benden :)
Afiyet olsun cicegim ooohh :)
eheeh ailecek hobimiz, ama sorma kiz bugun ne zorlandik tam evi detayli inceliyoruz, oglan hop kosuyor bahceye..
Bir odaya giriyoruz oglan kosuyor salona
Allahim esim arabaya kitlesek mi napsak bu oglani dedi en son:)
Vallahi bizi cileden cikardi kuzummm...
Ya kuzum cok gecikti bir hormonlarina vs baktirsan mavisim, ihmal etme..
Canim insallah sIkIntisiz atlatirsiniz bu donemi, yorucu olacak elbet ama esin sagligina kavussunda..
Kuzularinda cok uslu olur seni hic uzmerler insallah canim..
Annenler, gorumcen yardim ederler canim, stres yapma.
Kalabalaikla hemen gecer gider insallah.
Zorlandigin, yoruldugun yerde yardim iste yakinlarindan..
Gececek hic merak etme...
@Slm09 ablacim sen nasilsin?
2 bucuk yil folklor oynamistim Ebrusum, roman,oyun havasi, halay arada acarim oglanda alisti benden :)
Deli dolular ailesiyiz:)
Sükür güle daha iyiyim, sen nasilsin? Nereye gidiyorsun :)
Sibelcim yapti yatis islemlerini yatak bosalsin diye bekliyomus avm geziyomus hatta :))) malzemeler siparis edilip gelince de ameliyati olacak hayirlisiyla. Hemen olsun diye umuyoruz bakalım canim. Sen nereye hayrola
Anladim canim ciddi bisey degildir insallah geçmiş olsun
Hayir olsun kuzum kötü bir sey yok insallah?
Durmam elbet. Sunumum üzerinde çalışıyorum bile suan:)
Hayırdır ne sıkıntısı var gülüm?
Eşimin önemli bir durum yok şükür rutin dr kontrolü. Eve geç döndük . Bu aradademet abla ve buse ev bisikleti almaya karar verdik esimle sizin kullandığınız markalar neler memnunmusunuz?Temizligi hallettim sayılır Sütlü kahve içiyorum şimdi kiz çok mizmiz.
Üst on dısin olması gereken yer beyaz gibi yara gibi bu diş eli kulaginda mi demek acaba?
D3S1R3 kaptanim başvuruya gitmissin hayirlisi olur ins senin için.kaptanim günlük git gel mi yapacaksın ilçeye
B belindamm Canım geçmiş olsun umarım eşinin ciddi bir sorunu yoktur.
Canım rakibem @saricicek123 in doğumgünü 14 ocak kizlar:)
Afiyet olsun canim.Herkese guzel ikindiler nasilsiniz canlar?
Oglan simdi uyandi, kahvaltiyi hazirlayip, gecmisi okuyacagim:)
kaldırdım gülüm ondan göremiyorsundurBen göremiyorum
Eşimin önemli bir durum yok şükür rutin dr kontrolü. Eve geç döndük . Bu aradademet abla ve buse ev bisikleti almaya karar verdik esimle sizin kullandığınız markalar neler memnunmusunuz?
Kizlar merhaba. Habersiz kayboldum kusura bakmayinwhatsapptan katilima devam eedicektim ama teelfonum calindi numarami iptal edince whatsapp da silindi ayni numarayi cikardim ama numaralarinizi kaydetmemisim diye mesaj atamadim. Beni ekler misiniz whatsappa tekrar?
Neler yapiyosunuz nasil gidiyo diyet? Ben diyeti bozdum ama kilo almadim ayni kilodayim hala 65-65.5 arasi gidip geliyorum, simdi yeniden basliyorum son 10 kg icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?