- 20 Eylül 2012
- 22.089
- 89.027
- 798
canim kontrol edeyim aslinda menunde cis var ama sporun tammis, belki yanlislik yapmisimdir, ksura bakma canim duzeltirim.Dünku Menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
peynir
zeytin salatasi
ceyrek simit
sekersiz cay
Aksam
Patates yemegi
2 yk pilav (cok uzun zamandir yemiyordum sanırım)
yogurt
Su : 1 lt
Spor:Saatlerce temizlik
Yawrukush kuzum ctesi sporuma saatlerce yürüyüş yazmistim ama spor tablosunda yok ciks görünüyor bebeim
canim cok az yemissin ama karbonhidratli olmus:)Günaydın
Dün menü yazamadım yazayım şimdi hemen.
Kahvaltı
Patatesli omlet
Akşam
1 lahmacun
Dün hiç iştahım yoktu aslında saçma bir menü oldu.
evet canim bende ilkkez yedim, esansli bir tadi vardi cok begendim.Kaktus reçelimi ilk kez duydum tadı nasıl:))
Burada cok kullanilan bir sebze yemegini falanda yapiyorlar, ozellikle meksika mutfaginda cook kullaniliyor:)
niye utandin ablam cok lezzetliydi :)Ben soracaktim utandim
patlican recelini kayinvalidem oyle guzel yaparki, tatli niyetine yenir, olsada 1 kasik yesem :)Ilk defa duydum kaktüs recelini zavalli amerikalilar yoksunluktan ne yapacaklarini sasirmislar gerci bizimde patlican recelimiz vardi ama
nasilsin canim, sanada iyi haftalar.Kizlar gunaydin hizli bir pazartesi oldu iyi haftalar diliyorum :))
jillianin hayirli olsun mavisim:)ah canım biraz büyüsün minik beraber yaparsınız biz annemle çok yaparız neyse artık kalkıp spor yapacağım öptüm sizi gelsin jillian hanım
hic laf yok onlara mis gibiler :)Onlar güzel mavim benim lafim kaktüs ve patlican recellerine
canim ya gecmis olsun,hasta hasta birde hali derdi cikmis sana..Kızlar işlerimi halledip oğlanı okuldan alıp alışverişe gitcem akşamda salona gitcem spora e bi ara görüşürüzartık herkese kolay gelsin tabi banada öpüldünüz
toefl'a mi gireceksin canim, yoksa yds gibi bir sinav mi oluyor?Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
ay bunlar heyecenli kisimlari ne guzel:)
ne malzemesi canim kactir soracagim, meniskus ameliyati degil mi?Evet kacak gelecek eve de iste sacma geliyor ama iste malzemeler ucuz degil toplu alim olmuyormus. Ameliyat belli olup yatis yapilinca ihalesini aciyorlarmis. Her hangi bir usulsuzluk olmasin diye.
cok guzel bir arastirma konusuymus, hem cok da gelecegi olan bir alan.Ders ikinci plan canim. Oncelik arastirma. Benim konum biyokimyasal toksikoloji. Pestisitlerin baliklarda biyokimsayal etkilerini arastiriyorum. Hemen proje verip ya orada ya burada kurarim laboratuvarimi. Yaza bodrumda kongre varmis. Simdiden teorik bir poster hazirlamaya basladim. Hem is hem eglence birarada olsun. Bos durmak yok:)
Basarilarin daim olsun canim:)
ellerine saglik kaptanim :)***4. TAKIM 448. Etap ***
D3S1R3 (56.1///%)
Mavibocuk (65.2///%)
haeshin (66.7///%)
seyhan77 (67.5///%)
Saadetim33 (64///%)
Yawrukush (56.3///%)
belindamm (69.6///%)
shrrr (61///%)
sarıcicek123 (62.6///%)
Hayaller35 (72.9///%)
_Simurg_ (78.9///%)
4. Takim Ortalaması:%
***Liste disi yarisanlar***
E-brulim (66.3///%)
asya_01 (71///%)
engindenizz (77.9///%)
gogo2405 (67.5///%)
zey zey (60///%)
Slm09 (77///%)
hawar (66.6///%)
AKovser (56.5///%)
Ortalama:%
supersin kuzum :)
canim suan bizim baktigimiz semtte 4 ev var aktif, satilik olarak.Yawrukush ev buldunuz mu pazar gunu canim? Kacirdim son havadisi. Arttirmistiniz fiyat, vermedi mi hain ev sahibi?
2 sini begenmedik, 1ini begendik teklif verdik biliyorsunuz ZALIM ev sahibi hala donus yapmadi, digerininde ici cook bakimsiz, bastan herseyi yiktirip yeniden yaptirmamiz lazim, ama onunlada ilgilenecek, ustalara zaman ayiracak bir durumumuz yok..
Bekliyoruz belki yeni satilik evler duser markete diye:)
ben hic goremedim senin fotolarini yaa:)kızlar günlükteki ablam foto istedi albume kattım bakmak isteyenler bakabilir
birgun koyacagin zaman saat belirlede tum takim gorelim canim:)
belindamm beni gecmistir acik ara farkla :)
sagol kuzum senin esinede gecmis olsun.Afiyet olsun canim.
Nabersin kakao, gecmis olsun canim, hic haber alamayinca senden temelli biraktin diye dusunduk:)Kizlar merhaba. Habersiz kayboldum kusura bakmayinwhatsapptan katilima devam eedicektim ama teelfonum calindi numarami iptal edince whatsapp da silindi ayni numarayi cikardim ama numaralarinizi kaydetmemisim diye mesaj atamadim. Beni ekler misiniz whatsappa tekrar?
Neler yapiyosunuz nasil gidiyo diyet? Ben diyeti bozdum ama kilo almadim ayni kilodayim hala 65-65.5 arasi gidip geliyorum, simdi yeniden basliyorum son 10 kg icin.
Isler gucler nasil?