Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mavişim jillian ın hayırlı olsun ölçülerini al sonuçları görmek istiyorum. sen bitir 65 in altına düşünce bende yapıcam.sen baştan beri dukan mı yapıyorsun

Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyle Rabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Ebru tüylerim diken diken oldu ciddimisin sen ne kadar sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin daha ne diyim bilemedim çok mutlu oldum allah diğer kızlara da nasip etsin tez zamanda

Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyle Rabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Ebrusum s kiz mesajı defalarca okudum dogrumu ya varya nasıl gözlerim doldu sarılıp öptüm seni hayali canım
Allahim Sağ salim kucağına almayi nasip etsin ins canım benim

Ebrusum s kiz mesajı defalarca okudum dogrumu ya varya nasıl gözlerim doldu sarılıp öptüm seni hayali canım
Allahim Sağ salim kucağına almayi nasip etsin ins canım benim
Kuzum bende diğer topikte okurken o kadar mutlu oldum ki heyecandan alıntılandığım onca mesajı sildim

Boncuk Naber hiç sesin çıkmıyor keyfin mi yok senin
Ay abla bu regl beni geriyor gelsede kurtulsam yaa sen nasılsın ablacımm :)
Boncuğum nasılsın jillian yaptın mı
İyim gülüm ayy başta güzeldi sonlara doğru öldüm canım yaa sen nasılsın:)
Mavişim jillian ın hayırlı olsun ölçülerini al sonuçları görmek istiyorum. sen bitir 65 in altına düşünce bende yapıcam.sen baştan beri dukan mı yapıyorsun
Aldım abliş sağolasın :) bugün unuttum yarın alırım ama şişlikte var bu ara bende abliş:) evet baştan berri dukan yapıyorum ama şimdi dukanı tam tamına uygulamıyorum canım bakliyatta yiyorum :)

Hayırlı akşamlar kızlar..
Gelemedim sabahtan beri..
Bir uyandım ne elektrik var ne de doğalgaz.. akşama kadar gelmedi hiçbirisi.. Akşam da misafir vardı..
Yemek yapamadık, öyle atıştırmalık birşeyler de yemek istemiyorum, sonra daha beter acıkıyorum..
Akşama kadar acıkmadım zaten, bisküviyle idare ettim.. Çok şükür hiç değilse çay içebildim..

Yazılacak bir menü yok ortada :)

Akşama kadar yediklerimi yazayım

çeyrek elma
2 bisküvi
1 fincan çay

50 ml kadar erik ve elma kompostosu

2 bisküvi
1 fincan çay

Akşam
1 kase çorba

Yemekten sonra 1 küçük muz, çeyrek elma yedim
1 fincan çay

ev buz gibi olunca su içmeyi de unuttum :) içtim ama az oldu
susadım zaten uyuyana kadar içerim

Spor
500 ip atlama
50 yarım mekik
30 squat

Evet gülüm başta zor ama en kolay bu level tadını çıkar

Zeynebin Menüsü

Sabah
Ceyrekten az simit
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Pide et döner
Ayran
Aksam
Cornflakes

Su :2 lt
Spor Yok

Yawrukush canim dün ters bi hareket yaptim sanirim belimi incilttim esim simdi bengayla masaj yapti guzelce sardik insallah iyi gelir. o nedenle spor olarak yormadim kendimi bilgin olsun tatlim

Nasıl yapması kolaymı kilo verdirme hızı nasıl ben böyle çok ağır aksak gidiyom güzelim

Ben bugün çok yorgunum ama ebrunun haberinde sonra canlandı.sende şı regli işini ihmal etme artık randevu aldın mı

Nasıl yapması kolaymı kilo verdirme hızı nasıl ben böyle çok ağır aksak gidiyom güzelim
Ablacım ben yoğurt felan yemeyi çok seviyorum ondan dolayı kolay gitti :) ama durmadan aynı şeyi yemek bazen sıkıyor ama hırs yapınca gidiyor abliş:) abla seninki spordan kaynaklıdır

Geçmiş olsun canım işte sporun böyle yanları da var bel ihmale gelmez canım dinlen bide tabi geçmezse doktora görünmen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…