Boncuğum nasılsın jillian yaptın mıTmm abliş
Mavişim jillian ın hayırlı olsun ölçülerini al sonuçları görmek istiyorum. sen bitir 65 in altına düşünce bende yapıcam.sen baştan beri dukan mı yapıyorsunMenüm
Sabah
Salatalık
beşibirarada
Öğlen
Kabaklı yoğurt
Peynir
Yulaflı ekmek
Ara
Mistik çay
Akşam
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Salata
3,5 litre su biberiye çayı
40 dk yürüyüş
Jillian Level1 1.gün
Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyleE-brulim aranıyor ebruş nerdesin sonuç noldu jillian a başladın mı
Ebru tüylerim diken diken oldu ciddimisin sen ne kadar sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin daha ne diyim bilemedim çok mutlu oldum allah diğer kızlara da nasip etsin tez zamandaElif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyleRabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Ebrusum s kiz mesajı defalarca okudum dogrumu ya varya nasıl gözlerim doldu sarılıp öptüm seni hayali canımElif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyleRabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah ♥Elif ablam teyze oluyorsun Allah'ın izniyleRabbim Saadetime, Asya'ma ve Hatice'me de nasip etsin inşallah
Kuzum bende diğer topikte okurken o kadar mutlu oldum ki heyecandan alıntılandığım onca mesajı sildimEbrusum s kiz mesajı defalarca okudum dogrumu ya varya nasıl gözlerim doldu sarılıp öptüm seni hayali canım
Allahim Sağ salim kucağına almayi nasip etsin ins canım benim
Amin daha cok hayırlı haberler alırız insAmin kuzum inşallah ♥
:))Kuzum bende diğer topikte okurken o kadar mutlu oldum ki heyecandan alıntılandığım onca mesajı sildim
Ay abla bu regl beni geriyor gelsede kurtulsam yaaBoncuk Naber hiç sesin çıkmıyor keyfin mi yok senin
İyim gülüm ayy başta güzeldi sonlara doğru öldüm canım yaa sen nasılsın:)Boncuğum nasılsın jillian yaptın mı
Aldım abliş sağolasın :) bugün unuttum yarın alırım ama şişlikte var bu ara bende abliş:) evet baştan berri dukan yapıyorum ama şimdi dukanı tam tamına uygulamıyorum canım bakliyatta yiyorum :)Mavişim jillian ın hayırlı olsun ölçülerini al sonuçları görmek istiyorum. sen bitir 65 in altına düşünce bende yapıcam.sen baştan beri dukan mı yapıyorsun
Evet gülüm başta zor ama en kolay bu level tadını çıkarAy abla bu regl beni geriyor gelsede kurtulsam yaasen nasılsın ablacımm :)
İyim gülüm ayy başta güzeldi sonlara doğru öldüm canım yaa sen nasılsın:)
Aldım abliş sağolasın :) bugün unuttum yarın alırım ama şişlikte var bu ara bende abliş:) evet baştan berri dukan yapıyorum ama şimdi dukanı tam tamına uygulamıyorum canım bakliyatta yiyorum :)
Nasıl yapması kolaymı kilo verdirme hızı nasıl ben böyle çok ağır aksak gidiyom güzelimAy abla bu regl beni geriyor gelsede kurtulsam yaasen nasılsın ablacımm :)
Aldım abliş sağolasın :) bugün unuttum yarın alırım ama şişlikte var bu ara bende abliş:) evet baştan berri dukan yapıyorum ama şimdi dukanı tam tamına uygulamıyorum canım bakliyatta yiyorum :)
Sonucu merakla bekleyip sabırla devam edecem inşallah tatlım başta aman başlamadan bitsin dedim ama sonra yap kızım yap dedim sanki 1 aycık nevar :))Evet gülüm başta zor ama en kolay bu level tadını çıkar
Ben bugün çok yorgunum ama ebrunun haberinde sonra canlandı.sende şı regli işini ihmal etme artık randevu aldın mıAy abla bu regl beni geriyor gelsede kurtulsam yaasen nasılsın ablacımm :)
Ablacım ben yoğurt felan yemeyi çok seviyorum ondan dolayı kolay gitti :) ama durmadan aynı şeyi yemek bazen sıkıyor ama hırs yapınca gidiyor abliş:) abla seninki spordan kaynaklıdırNasıl yapması kolaymı kilo verdirme hızı nasıl ben böyle çok ağır aksak gidiyom güzelim
Geçmiş olsun canım işte sporun böyle yanları da var bel ihmale gelmez canım dinlen bide tabi geçmezse doktora görünmen iyi olurZeynebin Menüsü
Sabah
Ceyrekten az simit
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Pide et döner
Ayran
Aksam
Cornflakes
Su :2 lt
Spor Yok
Yawrukush canim dün ters bi hareket yaptim sanirim belimi incilttim esim simdi bengayla masaj yapti guzelce sardik insallah iyi gelir. o nedenle spor olarak yormadim kendimi bilgin olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?