Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo yarısınıza katılamadım o ara pek yogundum gecmısı okumayınca atlamısım

yuruyus yarısına katılcam totomu kaldırırsam yurucem bırazdan telefonuma ındırdım program .
yerımde yürürken adımlarımı km olarak sayıyo mu kontrol ettim. Enerjimi toplamaya calısıyorum şimdi.
1 saatte max kaç km yürice yarıs bu demi?
yoksa süre sınırı olmadan mı?

Kilo yarışmasına haftaya birlikte katılalım tatlım sen baya dişli bi rakibe benziyorsun spor yarışında bilgim yok

Tatlı yemesen iyimiş zeynep sporda yok şurda tartıya 2 gün var demi ama :)

tatlim belimden dolayi spor yapamiyorum
tatli icinde haklısın aslinda bakarsan 1 yk bile degil ama beni bile rahatsiz etti

anlatmazmiyim kuzum.
bebek bizde istiyoruz ama nedenleri bunlar bunlar Allah nasip ederse asla karsi degiliz ama bazi seyleri yoluna koymamiz sart dedim ama o güdülerine engel olamiyor anliyorum sakaya vuruyoruz falan ama kardesim ve annem fena baskilardalar

Kizlar cok isim var menü yazip kacayim yarin okurum gecmisi
Sabah:bir dilim ekmek yesilcay
Ara:salata yumurta salatasi biber peynir zeytin yarim dilim ekmek
Ara:yesilcay
Ögle:bamya yemegi kiymali
Ara:sütlü kahve
Aksam:bamya yemegi bir tabak
Su:1,5 litre
Spor:5000 adim jillianima yarin devam ederim insallah iki gün ara vermis oldum

Zeynepcim düzelmedi mi belin bi doktora görünseydin keşke

Nereye? bamya diyetimi yaptın bugün:) ne işi gece gece

1 saat guzellik:)

Menu

Sabah
Mantarli, yesil soganli ve peynirli omlet, salata ve sut

Ara
Sade turk kahvesi ve muz

Ogle
Ciger sote, salata ve ayran

Ara
Dag cayi ve 4 ceviz

Aksam
Zeytinyagli pirasa, et kofte, salata ve yogurt

Su:3.6 litre (sonrasini saymadim)
Egzersiz: Yogun bisiklet kullanimi (km ve kalori sonra yazilacak)

Zeynepcim düzelmedi mi belin bi doktora görünseydin keşke

hergun bi diger gune gore daha iyi oluyor canim zorlamiyorum kendimi gunluk hareketlerimede dikkat ediyorum her aksam bengayla masaj yapip sariyoruz iyi geliyor diye gitmedim yavrum

Sibelcim akşam yok mu
Yok canım . Benim akşam olmuyo genelde
Ah çok heyecanlı gule; ) ilk torunu mu olacak annenin?
Maşallah coştun sporda bugün :)
zey zey canım belim ağrıyor diyordun iyi oldun mu? kakaovanilya kız kaçak hani geliyordun aramiza neredesin?
Findikfaresi123 abla yarın misafiri var pasta börek yapıyor herhalde; )))

Baya uyumuşum ilacın etkisiyle kalktım kivi yedim havuç yedim maden suyu içiyorum birazdan yatıcam tekrar yarın mesai var sabah işe gitvem. Hasta olmam inşallah tamda annem gelecek izmirden. Hadi iyi geceler kızlar.
İnşallah olmazsın ablam. Anneciginle gezer tozarsin.

Kilo yarışmasına haftaya birlikte katılalım tatlım sen baya dişli bi rakibe benziyorsun spor yarışında bilgim yok
Yarışalım tatlım. Bende yeni kendime geldim kaç haftadır hep oyalanıyordum aslında.
Spor yarısıda Demet daha iyi açıklar benim bu konuda bilgilerim tam değil eksik bilgi vermeyim canım. Ama yarın yürüyüş yarışı var yürüme imkanın varsa katıl hadi.

1 saat guzellik:)

Tamamdır. Şimdi yürüyecektim ama o enerjiyi toplayamadım. Sabah 6 da kalkıp 7 ye kadar yürüyeceğim en kötü ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…