Tamam canım bu gece kimse yokYürüme yarışmasına katılacağım diyordu abla
Herkes yattı herhalde ablacım... Bende yatağa doğru yol alıyorum. Allah rahatlık versinTamam canım bu gece kimse yok
Iyi geceler canımHerkes yattı herhalde ablacım... Bende yatağa doğru yol alıyorum. Allah rahatlık versinİyi geceler
Kilo yarışmasına haftaya birlikte katılalım tatlım sen baya dişli bi rakibe benziyorsun spor yarışında bilgim yokKilo yarısınıza katılamadım o ara pek yogundum gecmısı okumayınca atlamısım
yuruyus yarısına katılcam totomu kaldırırsam yurucem bırazdan telefonuma ındırdım program .
yerımde yürürken adımlarımı km olarak sayıyo mu kontrol ettim. Enerjimi toplamaya calısıyorum şimdi.
1 saatte max kaç km yürice yarıs bu demi?
yoksa süre sınırı olmadan mı?
Tatlı yemesen iyimiş zeynep sporda yok şurda tartıya 2 gün var demi ama :)
Hepsini mi yaptın
Ağlar diye düşünüyorum kuzum, bakalım yarın göreceğiz :) ah canım teyzem ya :)))) napsın kuzum o da anneanne olmak istiyor, torun sevmek istiyor. Sen böyle demesini nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama kendini baskı altında hissediyorsan bunu annene söylemelisin kuzum.
Zeynepcim düzelmedi mi belin bi doktora görünseydin keşke
tatlim belimden dolayi spor yapamiyorum
tatli icinde haklısın aslinda bakarsan 1 yk bile degil ama beni bile rahatsiz etti
anlatmazmiyim kuzum.
bebek bizde istiyoruz ama nedenleri bunlar bunlar Allah nasip ederse asla karsi degiliz ama bazi seyleri yoluna koymamiz sart dedim ama o güdülerine engel olamiyor anliyorum sakaya vuruyoruz falan ama kardesim ve annem fena baskilardalar
Nereye? bamya diyetimi yaptın bugün:) ne işi gece geceKizlar cok isim var menü yazip kacayim yarin okurum gecmisi
Sabah:bir dilim ekmek yesilcay
Ara:salata yumurta salatasi biber peynir zeytin yarim dilim ekmek
Ara:yesilcay
Ögle:bamya yemegi kiymali
Ara:sütlü kahve
Aksam:bamya yemegi bir tabak
Su:1,5 litre
Spor:5000 adim jillianima yarin devam ederim insallah iki gün ara vermis oldum
Kilo yarısınıza katılamadım o ara pek yogundum gecmısı okumayınca atlamısım
yuruyus yarısına katılcam totomu kaldırırsam yurucem bırazdan telefonuma ındırdım program .
yerımde yürürken adımlarımı km olarak sayıyo mu kontrol ettim. Enerjimi toplamaya calısıyorum şimdi.
Zeynepcim düzelmedi mi belin bi doktora görünseydin keşke
Yok canım . Benim akşam olmuyo geneldeSibelcim akşam yok mu
Ah çok heyecanlı gule; ) ilk torunu mu olacak annenin?Hepsini mi yaptın
Ağlar diye düşünüyorum kuzum, bakalım yarın göreceğiz :) ah canım teyzem ya :)))) napsın kuzum o da anneanne olmak istiyor, torun sevmek istiyor. Sen böyle demesini nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama kendini baskı altında hissediyorsan bunu annene söylemelisin kuzum.
Maşallah coştun sporda bugün :)Kilo yarısınıza katılamadım o ara pek yogundum gecmısı okumayınca atlamısım
İnşallah olmazsın ablam. Anneciginle gezer tozarsin.Baya uyumuşum ilacın etkisiyle kalktım kivi yedim havuç yedim maden suyu içiyorum birazdan yatıcam tekrar yarın mesai var sabah işe gitvem. Hasta olmam inşallah tamda annem gelecek izmirden. Hadi iyi geceler kızlar.
Yarışalım tatlım. Bende yeni kendime geldim kaç haftadır hep oyalanıyordum aslında.Kilo yarışmasına haftaya birlikte katılalım tatlım sen baya dişli bi rakibe benziyorsun spor yarışında bilgim yok
1 saat guzellik:)
Yatayim bari ben gidince coşuyorsunuz hep . Ben varken kimse yok. Kara bahtim kör talihim ühühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?