Gülüm sorun nedir anlatmak istermisin?anlatmazmiyim kuzum.
bebek bizde istiyoruz ama nedenleri bunlar bunlar Allah nasip ederse asla karsi degiliz ama bazi seyleri yoluna koymamiz sart dedim ama o güdülerine engel olamiyor anliyorum sakaya vuruyoruz falan ama kardesim ve annem fena baskilardalar
Nasil oldun ablacim?Baya uyumuşum ilacın etkisiyle kalktım kivi yedim havuç yedim maden suyu içiyorum birazdan yatıcam tekrar yarın mesai var sabah işe gitvem. Hasta olmam inşallah tamda annem gelecek izmirden. Hadi iyi geceler kızlar.
Evet kuzum ilk torun Allah nasip ederse :)Ah çok heyecanlı gule; ) ilk torunu mu olacak annenin?
Bir Özge vakasi dahaYatayim bari ben gidince coşuyorsunuz hep . Ben varken kimse yok. Kara bahtim kör talihim ühühü
Allah rahatlik versin canim, iyice dinlen insallah.Kizlar simdi eve geldik oglan uyudu.
Ben cok bitkinim 4 saattir disarilarda kosturuyorum.
D3S1R3 ogle yemegi bile yemedim henuz ama galiba direk uyuyacagim.
Yarin ya da cuma yapayim ben bisikleti, sende ozaman yaz canim km.yi olur mu?
Özgem tekrar gecmis olsun, insallah cabuk atlatir hastaligi. Rabbim sifa versin yavruna.Simdide kulak enfeksiyonu olmus canim antibiyotik verdi.
Bir yandan da grip dedi, ates dusurucu ve dogal bir oksuruk ilaci verdi..
Oğlum dan fırsat bulursam katılırım canım uygulama var zaten adım sayarım da varOglan uyumadi kahve yapamadim:) Nasilsiniz, yarina yuzumuz gulecek mi?:)
@Hayaller35 leslie ile yarisa katilabilirsin canim. Telefonuna km gosteren bir uygulama indir. 1 saatte fazla yapan kazanir:)
Hamd olsun ablacim iyiyim, sen nasilsin?E-brulim nasilsiniz guzelim?:)
Hamd olsun ablacim iyiyim, sen nasilsin?
Oğlum dan fırsat bulursam katılırım canım uygulama var zaten adım sayarım da var
Insallah o da iyidir ablam :) Rabbime emanet ♥Yegenim nasil?:) Iyi diyelim iyi olsun gamzelim:)
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hemen ilaçlar etkisini gösterir de paşan iyi olurSimdide kulak enfeksiyonu olmus canim antibiyotik verdi.
Bir yandan da grip dedi, ates dusurucu ve dogal bir oksuruk ilaci verdi..
Saat farkı yok cane ama ne zman olandan fırsat bulup gelsem kimse olmuyor :))))Nasılsın bu arada cane? Var mı bulantı? Benim sadece 1 hafta bulantı olmuştu her yer kızartma yağı kokuyordu bana aman Yarabbim .Gülüm sorun nedir anlatmak istermisin?
Anneni anliyorum, benimde etrafimda ki insanlar baski yapiyordu bir ara taa ki ben caktirmadan "falanca bana cocuk sorup duruyor, cok gücüme gidiyor benim elimde olan bir sey degil" diyene kadar - kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali :) annen hic bir zaman senin kötülügünü istemez, bilerek kirmaz seni.. sadece senin dedigin gibi kendine hakim olamiyor demek ki. Belki annene bu durumun seni ne kadar üzdügünü daha iyi anlatman gerekir?
Rabbim insallah tez vakitte önce göbüsünü sonra kucagini doldursun arkadasim ♥
Nasil oldun ablacim?
Evet kuzum ilk torun Allah nasip ederse :)
Bir Özge vakasi dahaseninle saat farki da yok aramizda...
Allah rahatlik versin canim, iyice dinlen insallah.
Özgem tekrar gecmis olsun, insallah cabuk atlatir hastaligi. Rabbim sifa versin yavruna.
Alışkanlık oldu h galiba canım. Akşam yemek saatinde evde kimse olmuyor ben de yemiyorum.Iyi geliyorsa sorun yok kendini zorlama madem canım:)
Öyle yapıyorum en azından bu hafta sabit olmamaya çalışıyorum
Öylemi dikkat etmemişim nasıl dayanıyosun
1 saat leslie olur mu acaba bant yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?