Iyi uykular canim, insallah, cok sagol..Iyi geceler guzeller, Allah rahatlik versin:)Yawrukush insallah tedavi cabuk cevap verir. Pasamizin sagligi da keyfi de istahi da yerine gelir canim
Kizlar simdi eve geldik oglan uyudu.
Ben cok bitkinim 4 saattir disarilarda kosturuyorum.
D3S1R3 ogle yemegi bile yemedim henuz ama galiba direk uyuyacagim.
Yarin ya da cuma yapayim ben bisikleti, sende ozaman yaz canim km.yi olur mu?
İyi geceler kızlar menum
Sabah patatesli domatesli yumurta bol peynir ve zeytin üç çay
Öğlen birşey yok canım istemedi
Iki çay
ikindi İki kuru kayısı
Akşam Kıymalı pide salata ayran
Portakal birbuçuk lt civarında su yarım saat kadar yürüyüş
Ablacim kiymali pide birazcik kacamak olmus, nasilsin iyi misin?İyi geceler kızlar menum
Sabah patatesli domatesli yumurta bol peynir ve zeytin üç çay
Öğlen birşey yok canım istemedi
Iki çay
ikindi İki kuru kayısı
Akşam Kıymalı pide salata ayran
Portakal birbuçuk lt civarında su yarım saat kadar yürüyüş
Canim ben suyu zorlaaaa icenlerdenim, hergun Aksam 3 tane 1 litrelik cam siselere su hazirliyorum.Hayırlı geceler
Menüm
Sabah yiyemedim
Öğlen
Sulu et patates yemeği (6-7 küp patates o kadar da et)
Akşam
1/4 porsiyon sade pirinç pilavı
2 parça tavuk (yağsız)
yarım bardak komposto
Yemekten sonra 3 fincan çay, yarım mandalina
Suyu hatırlamıyorum hiçç.. Bana spor dışında bir de güzel su cezası kesin
Canim ben suyu zorlaaaa icenlerdenim, hergun Aksam 3 tane 1 litrelik cam siselere su hazirliyorum.
salatalik, portakal,limon, greyfurt evde ne varsa, sabaha kadar dolapta dinleniyor.
Sonra ertesi gunde iciyorum.Tatlari cok guzel oluyor, su iciyormusum gibi degil,icecek gibi geliyor bana aklinda olsun :)
Iyi geliyorsa sorun yok kendini zorlama madem canım:)
hergun bi diger gune gore daha iyi oluyor canim zorlamiyorum kendimi gunluk hareketlerimede dikkat ediyorum her aksam bengayla masaj yapip sariyoruz iyi geliyor diye gitmedim yavrum
Öyle yapıyorum en azından bu hafta sabit olmamaya çalışıyorum@saricicek123 bugun izinli miydi iste? Neden gelmedi acaba cok merak ettim.
gogo2405 hasta olmazsin ablam, uykunu iyi al. Yarin da guzel gecer insallah.
@Hayaller35 kimse yoksa kendinle yaris kuzum. Azmin daim olsun da:)
Öylemi dikkat etmemişim nasıl dayanıyosunYok canım . Benim akşam olmuyo genelde
Ah çok heyecanlı gule; ) ilk torunu mu olacak annenin?
Maşallah coştun sporda bugün :)
@zey zey canım belim ağrıyor diyordun iyi oldun mu? @kakaovanilya kız kaçak hani geliyordun aramiza neredesin?
@seyhan77 abla yarın misafiri var pasta börek yapıyor herhalde; )))
1 saat leslie olur mu acaba bant yokYarışalım tatlım. Bende yeni kendime geldim kaç haftadır hep oyalanıyordum aslında.
Spor yarısıda Demet daha iyi açıklar benim bu konuda bilgilerim tam değil eksik bilgi vermeyim canım. Ama yarın yürüyüş yarışı var yürüme imkanın varsa katıl hadi.
Tamamdır. Şimdi yürüyecektim ama o enerjiyi toplayamadım. Sabah 6 da kalkıp 7 ye kadar yürüyeceğim en kötü ihtimalle.
Doktor ne dedi canımKizlar simdi eve geldik oglan uyudu.
Ben cok bitkinim 4 saattir disarilarda kosturuyorum.
D3S1R3 ogle yemegi bile yemedim henuz ama galiba direk uyuyacagim.
Yarin ya da cuma yapayim ben bisikleti, sende ozaman yaz canim km.yi olur mu?
Play storda su içmeyi hatırlatan bir program var ben onu indirmiştim 30 dk bir hatırlatıyorduValla süper fikir canım.. Çok sağol :)
Ben zorla içmiyorum da unutuyorum
Başka meyveleri diyemem ama limonu seviyorum, limonlu yapabilirim..
Simdide kulak enfeksiyonu olmus canim antibiyotik verdi.Doktor ne dedi canım
Dediğim testi sormadın mı hem kulak hem grip arka arkaya çok zor canım senin içinde bebiş içinde allah şifa versin tez zamanda toparlanır inşallah.özge sen böyle yazdıkça geçen seneki halim aklıma geliyor uykusuzluktan yorgunluktan bitik vaziyetteydim nerdeyse bütün yıl hastalıkla ve özel günlerde kusma ishalle uğraştım. Büyüdükçe daha az hasta olcak daha rahat edeceksin allah dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun canımSimdide kulak enfeksiyonu olmus canim antibiyotik verdi.
Bir yandan da grip dedi, ates dusurucu ve dogal bir oksuruk ilaci verdi..
Iyi geceler boncukİyi geceler kızlar :)
Evet 2 gun filan omrum olmuştu sanirim takim da sonra internet baglantim da sorun oldu, arkasindan ameliyat filan derken bugunlere geldim. :)) size katilmak istiyorum ben ? Birisine başvurmak gerekiyormu prosudurleri tamamen unutmuş durumdayim. Bir an once size katilip tam motive dev etmek istiyorum. Bu arada ablam da katilmak istiyor.. Napiyoruz şimdi? Biz haziriz daMerhaba canim daha oncede 4.takimda miydin, eski mesajlarindan gordum.
Aslinda diyet gruplarina katilmak icin cuma yarismasina katilmak isteyenler topigine yaziyorsun ve hangi takimin uye ihtiyaci varsa davet ediyorlar.
Ancak bizimde yeni uye ihtiyacimiz var.
Dilersen bizimle birlikte kilo verebilirsin:)
Evet 2 gun filan omrum olmuştu sanirim takim da sonra internet baglantim da sorun oldu, arkasindan ameliyat filan derken bugunlere geldim. :)) size katilmak istiyorum ben ? Birisine başvurmak gerekiyormu prosudurleri tamamen unutmuş durumdayim. Bir an once size katilip tam motive dev etmek istiyorum. Bu arada ablam da katilmak istiyor.. Napiyoruz şimdi? Biz haziriz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?