Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar simdi eve geldik oglan uyudu.
Ben cok bitkinim 4 saattir disarilarda kosturuyorum.
D3S1R3 ogle yemegi bile yemedim henuz ama galiba direk uyuyacagim.
Yarin ya da cuma yapayim ben bisikleti, sende ozaman yaz canim km.yi olur mu?

Hayatiniz duzene girsin, pasamiz iyilessin, sen dinlen enerjini topla o zaman yaparsin kuzum. Sure sorunumuz yok, maksat hareket:)

Hayırlı geceler

Menüm

Sabah yiyemedim

Öğlen
Sulu et patates yemeği (6-7 küp patates o kadar da et)

Akşam
1/4 porsiyon sade pirinç pilavı
2 parça tavuk (yağsız)
yarım bardak komposto

Yemekten sonra 3 fincan çay, yarım mandalina

Suyu hatırlamıyorum hiçç.. Bana spor dışında bir de güzel su cezası kesin

Pideye kesin ceza gelir canım, geçmiş olsun

Ablacim kiymali pide birazcik kacamak olmus, nasilsin iyi misin?

Canim ben suyu zorlaaaa icenlerdenim, hergun Aksam 3 tane 1 litrelik cam siselere su hazirliyorum.
salatalik, portakal,limon, greyfurt evde ne varsa, sabaha kadar dolapta dinleniyor.
Sonra ertesi gunde iciyorum.Tatlari cok guzel oluyor, su iciyormusum gibi degil,icecek gibi geliyor bana aklinda olsun :)

Valla süper fikir canım.. Çok sağol :)
Ben zorla içmiyorum da unutuyorum
Başka meyveleri diyemem ama limonu seviyorum, limonlu yapabilirim..

hergun bi diger gune gore daha iyi oluyor canim zorlamiyorum kendimi gunluk hareketlerimede dikkat ediyorum her aksam bengayla masaj yapip sariyoruz iyi geliyor diye gitmedim yavrum
Iyi geliyorsa sorun yok kendini zorlama madem canım:)
@saricicek123 bugun izinli miydi iste? Neden gelmedi acaba cok merak ettim.

gogo2405 hasta olmazsin ablam, uykunu iyi al. Yarin da guzel gecer insallah.

@Hayaller35 kimse yoksa kendinle yaris kuzum. Azmin daim olsun da:)
Öyle yapıyorum en azından bu hafta sabit olmamaya çalışıyorum
Öylemi dikkat etmemişim nasıl dayanıyosun
1 saat leslie olur mu acaba bant yok

Simdide kulak enfeksiyonu olmus canim antibiyotik verdi.
Bir yandan da grip dedi, ates dusurucu ve dogal bir oksuruk ilaci verdi..
Dediğim testi sormadın mı hem kulak hem grip arka arkaya çok zor canım senin içinde bebiş içinde allah şifa versin tez zamanda toparlanır inşallah.özge sen böyle yazdıkça geçen seneki halim aklıma geliyor uykusuzluktan yorgunluktan bitik vaziyetteydim nerdeyse bütün yıl hastalıkla ve özel günlerde kusma ishalle uğraştım. Büyüdükçe daha az hasta olcak daha rahat edeceksin allah dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun canım

Evet 2 gun filan omrum olmuştu sanirim takim da sonra internet baglantim da sorun oldu, arkasindan ameliyat filan derken bugunlere geldim. :)) size katilmak istiyorum ben ? Birisine başvurmak gerekiyormu prosudurleri tamamen unutmuş durumdayim. Bir an once size katilip tam motive dev etmek istiyorum. Bu arada ablam da katilmak istiyor.. Napiyoruz şimdi? Biz haziriz da

Ilk sayfadaki katilim formunu doldurup burada mesaj olarak paylasin, tanisalim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…