Part 7 diyorsun ya hergün başka part mı yapıyosunMenüm
Sabah Limonlu su
Peynir Domates Salatalık Biber Tahin
1haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Öğlen 1 muz
Çeyrek nar
Akşam
Çorba
Fırında tavuk sebze
Su 1.5
Spor jillian level 3 part 7
Hadi yaa yarın yapayım bari abliş yemeği yedim de:) yapmamış çok şükür:))canım ben çay şekerini tatlandırıcı ile bıraktım ama zararlı oldugunu biliyorum.annen kabağı sana soğanlı kavursun az da toz kırmızıbiber koysun kavrulurken üstünede sarımsaklı yoğurt oh mis canım çekti
Doktora gittiniz mi canımHerkese merhabalar canlar,
Oglan gece yine uyuyamadi, simdi kahvalti ediyoruz.
Yemegede direniyor.
Tum gece onun yatagindaydim, agrimayan bir cm yer bile yok vucudumda..
Gunlerdir uykusuzluktan artik sinirlerimde harap oldu..
kendimi cok tukenmis hissediyorum..
sizler nasilsiniz?
Canim eşime yapmıştım birde komşu vereyim dedim bir ısırık alıp tadına baktım sadece ama 1 dilim yemiş kadar tepki gordum:)Çok sukur aşı olunca 2 gün ateşlerini içinde oluyor benim oglum. Kurtulduk.
Kız o ısırık kelimesini görünce çok gulmustum. Ye bi tane gitsin :)
Dikkat et ama çok da kendini nazli etme gule. Ben 9 ay boyunca ayakta çalıştım. Evvel Allah içini ferah tut hiçbi şey olmaz. Tabiki dolapları uzanan ağır kaldırma bazı şeyleri görmezden gel ama yürüyüş yap bol bol düzenli beslen VE SİGARAYI BIRAK O SİGARA KUTUSUNU BUGÜN DÜRÜP ÇÖPE ATIYORSUN BİTMİŞTİR. BU DÜNYADA BEBEĞİN DEN ÖNEMLİ BİR ŞEY YOOOOOOKKKK.
Süper bir egzersiz kuzum . Emeğine sağlık.
Canım nasılsın sen ve enişte? Baban geliyor mu bugün bari dinlenirsin biraz. Çok zor hastane ev arası mekik dokumak da. Allah sabır versin yardım etsin bu günler de.
Canım benim çok üzüldüm akın paşa ya. Ihlamur u balla karıştırıp da verebilirsin gülüm göğsünü rahatlatır. Yatağına bir iki damla lavanta yağı ya da okaliptüs yağı damlat. Solunum yoluyla cigerlerini rahatlatır ve rahat nefes almasını sağlar.
Ben burdayım ablam :)
ARTIK TARİH OLDU O SİGARA DEME GULE CAN?
Inşallah canım :))Ahhh bi de kız olsa napardim bilmiyorm.
Amin cane. Konu çocuk oldu mu benim için akan sular durur.
Maşallah cane. İnşallah 25 inde minigin kalp atislarini da duyarsınız.
Allah ayırmasın :))
Canim eşime yapmıştım birde komşu vereyim dedim bir ısırık alıp tadına baktım sadece ama 1 dilim yemiş kadar tepki gordum:)
Özgem doktora götür bugün muhakkak. Bronşite cevirmesin Allah korusun.
Olurr:)Minik bi çatal alsa kacamak olur mu kaptanim @D3S1R3:)))
Aaa hadi yaa tüh sabahki suyı dökmeseydim keşke :) oooh afiyet olsun kuzum cuma günü pazardan alıp yeni şeyler deneyim:))Annem henüz bilmiyor abla, eşim yarın çalışmıyor birlikte gidip söyleyeceğiz inşallah :)
Ben hala seni tutuyorum ve aana güveniyorum :)
Gülüm bende demet ablam gibi uyduruk bir şeyler yaptım :))) brokoliyi haşlayıp üstüne yumurta kırdım yanına da yoğurt :) kulağa tuhaf gelsede tadı güzel oldu. Haşlanmış suyu da içeceğim çok sağlıklıymış :)
Sağol Allah razı olsun ablagözün aydın canım
Tatlandiricisiz sade pisirsin icine varsa portakal suyu ve elma rendesi koyarsan tatlanirAblacım ben dukanı tam uygulamıyorum şuaralar ve tatlandırıcı kullanmakta istemiyorum demet abla kanserojen madde var demiştiannemde kabak çok sağlıklı ye diyor uff
Sabah söylemek hiç aklıma gelmedi gülüm, bir dahakine suyunu da içersin. Şifa olsun mervişime :)Inşallah canım :))
Olurr:)
Aaa hadi yaa tüh sabahki suyı dökmeseydim keşke :) oooh afiyet olsun kuzum cuma günü pazardan alıp yeni şeyler deneyim:))
Aa yipranmisssin ozge moral de kalmiyo insanda bebegi hasta olunca ondanda enerjin dusuyor. Oksurugu nasil olduHerkese merhabalar canlar,
Oglan gece yine uyuyamadi, simdi kahvalti ediyoruz.
Yemegede direniyor.
Tum gece onun yatagindaydim, agrimayan bir cm yer bile yok vucudumda..
Gunlerdir uykusuzluktan artik sinirlerimde harap oldu..
kendimi cok tukenmis hissediyorum..
sizler nasilsiniz?
Ozgecim ya birakma o kadar kendini dr gidin bakalim bi. Ne dicek. Hos gitmissindir belki anca okuyorum geçmişi1 saat sonraya randevumuz canim.
Sabah kalkar kalkmaz aldim.
Kahvaltida etmedi, sinirlerim bosaldi, bir guzel gecmisi okuyup, bir yandanda agliyorum :)
Regliyede 4 gun kaldi hormonlar allak bullak :)
Ama yarismayi birakmiyorum aynen devam, ben boyle zamanlarda sporla atarim sIkIntimi.
Hastaneden donelim baslarim bisiklete.
Hmm kulağa hoş geliyor ablişTatlandiricisiz sade pisirsin icine varsa portakal suyu ve elma rendesi koyarsan tatlanir
Hmm olsun bidahakine artık ebruşummSabah söylemek hiç aklıma gelmedi gülüm, bir dahakine suyunu da içersin. Şifa olsun mervişime :)
Siz nasıl oldunuz canım hastanede misinizOzgecim ya birakma o kadar kendini dr gidin bakalim bi. Ne dicek. Hos gitmissindir belki anca okuyorum geçmişi
Kabak kavurmasi kayim validem de yapar cok tam aydin isiHadi yaa yarın yapayım bari abliş yemeği yedim de:) yapmamış çok şükür:))
Doktora gittiniz mi canım
Ne yazikki hala hastanedeyiz ama ben bugun eve gidecegim kizlarin psikolojisi bozuldu öğle uğradım eve anne gitme bizi de babama gotur diye feryat figan. Gideyim de azcik psikolojileri duzelsin bi de bunlar balık burcu depresyona falan girerler beni asar.Siz nasıl oldunuz canım hastanede misiniz
Sen pek sevmiyon heraldeKabak kavurmasi kayim validem de yapar cok tam aydin isi
Allah kolaylık versin çok zor busecimNe yazikki hala hastanedeyiz ama ben bugun eve gidecegim kizlarin psikolojisi bozuldu öğle uğradım eve anne gitme bizi de babama gotur diye feryat figan. Gideyim de azcik psikolojileri duzelsin bi de bunlar balık burcu depresyona falan girerler beni asar.
Çok merak ettim yapacam inşallah canım :)Kabak kavurmasi kayim validem de yapar cok tam aydin isi
Ahh canım yaaa Kıyamam ben onlara inşallah eşin biran önce iyileşir kızlarda mutlu mesut olır canlarım yaaaNe yazikki hala hastanedeyiz ama ben bugun eve gidecegim kizlarin psikolojisi bozuldu öğle uğradım eve anne gitme bizi de babama gotur diye feryat figan. Gideyim de azcik psikolojileri duzelsin bi de bunlar balık burcu depresyona falan girerler beni asar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?