Hayır canım bugün 3.levelin 7 günü anlamında.ama aynı şeylerPart 7 diyorsun ya hergün başka part mı yapıyosun
Yok kiz severim hic yemek.secmem ben ama cok alisik oldugum bi tat degil ama.olsa istahla yerim no.porplemSen pek sevmiyon heralde
Allah kolaylık versin çok zor busecim
Uzuldum bugun hallerine aslinda ananeleriyle de mutlular ama alisik olduklari duzen bozuldu sonucta kuzularinÇok merak ettim yapacam inşallah canım :)
Ahh canım yaaa Kıyamam ben onlara inşallah eşin biran önce iyileşir kızlarda mutlu mesut olır canlarım yaaa
Ah canım yaa hemen herşeyi hissediyorlar minikler canlarımUzuldum bugun hallerine aslinda ananeleriyle de mutlular ama alisik olduklari duzen bozuldu sonucta kuzularin
Herkese merhabalar canlar,
Oglan gece yine uyuyamadi, simdi kahvalti ediyoruz.
Yemegede direniyor.
Tum gece onun yatagindaydim, agrimayan bir cm yer bile yok vucudumda..
Gunlerdir uykusuzluktan artik sinirlerimde harap oldu..
kendimi cok tukenmis hissediyorum..
sizler nasilsiniz?
1 saat sonraya randevumuz canim.
Sabah kalkar kalkmaz aldim.
Kahvaltida etmedi, sinirlerim bosaldi, bir guzel gecmisi okuyup, bir yandanda agliyorum :)
Regliyede 4 gun kaldi hormonlar allak bullak :)
Ama yarismayi birakmiyorum aynen devam, ben boyle zamanlarda sporla atarim sIkIntimi.
Hastaneden donelim baslarim bisiklete.
Annem henüz bilmiyor abla, eşim yarın çalışmıyor birlikte gidip söyleyeceğiz inşallah :)
Ben hala seni tutuyorum ve aana güveniyorum :)
Gülüm bende demet ablam gibi uyduruk bir şeyler yaptım :))) brokoliyi haşlayıp üstüne yumurta kırdım yanına da yoğurt :) kulağa tuhaf gelsede tadı güzel oldu. Haşlanmış suyu da içeceğim çok sağlıklıymış :)
Menümü yazayım erkenden
Öğlen kepekli sandviç ekmeği peynirli sandviç ıhlamur
Ara çay 1 kare bitter
Akşam 1.5 kepçe çorba 2 kaşık kabak salatası 1 dilim fırında patates
Sade kahve 1 kare bitter
Su 2 lt
spor yapamıycam acaip halsizlik var her yerim ağrıyo şimdi ilaç içtim battaniyenin altına girdim uyuycam.
Kuzular tabi ikinizi de görmeyince tuhaf olmuşlardır Kıyamam. Sen dinlen din mi bari bugün baban geldi mi?Enişte de daha iyidir inşallah.Ne yazikki hala hastanedeyiz ama ben bugun eve gidecegim kizlarin psikolojisi bozuldu öğle uğradım eve anne gitme bizi de babama gotur diye feryat figan. Gideyim de azcik psikolojileri duzelsin bi de bunlar balık burcu depresyona falan girerler beni asar.
Tamam şimdi anladım canımHayır canım bugün 3.levelin 7 günü anlamında.ama aynı şeyler
Evet tatlı bir sebze hatta bazı yerde meyve diyolar soğanlı kavrulması garip oluyo.sonradan alınması zor bi tat ama ben kökten yetişdimYok kiz severim hic yemek.secmem ben ama cok alisik oldugum bi tat degil ama.olsa istahla yerim no.porplem
Tatlı yemesen iyimiş zeynep sporda yok şurda tartıya 2 gün var demi ama :)Zeynebin Menüsü
Sabah
Tek sekerli kahve
Ara
Yesilcay
Oglen
Izgara köfte
1 dilim ekmek
salata
Ara
Yesilcay
2 catal irmik tatlisi
Aksam
Cornflakes
Su :2 lt su
Sibelcim akşam yok muMenu
Sbah 1 dlm tbe 1 kk peynir az avakado salatalik
ara 1 kahve 1 kepekli bisküvi
Öğle 1 tbk kuru fasulye 1 ufak kuru biber dolması 1 lahana sarması
Ara Yeşilçay 1 mandalina
3 lt su 100 jj ve 30 squat . Jillian level 3 part 5 de bitti.
Hepsini mi yaptın
Ağlar diye düşünüyorum kuzum, bakalım yarın göreceğiz :) ah canım teyzem ya :)))) napsın kuzum o da anneanne olmak istiyor, torun sevmek istiyor. Sen böyle demesini nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama kendini baskı altında hissediyorsan bunu annene söylemelisin kuzum.ebrumm heyecan yaptim ben yaa
kimbilir annen ne yapacakk.
benimki haftanin 1 gunu arayip cocuk istiyor benden yüz bulamayinca ben oglumu arim is onda bitiyor nede olsa diyor ahahah bi gun hamileyim dersem saglam bi yerde olmaliyizz
Bacaklarım sızlıyor çılgınca yarın ne halde olcam bilmiyorumHepsini mi yaptın
Ağlar diye düşünüyorum kuzum, bakalım yarın göreceğiz :) ah canım teyzem ya :)))) napsın kuzum o da anneanne olmak istiyor, torun sevmek istiyor. Sen böyle demesini nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama kendini baskı altında hissediyorsan bunu annene söylemelisin kuzum.
hi hi tabi tabi
İddialıyım diye bağırıyorsun adeta :)))Bacaklarım sızlıyor çılgınca yarın ne halde olcam bilmiyorum
Ama enerji doldum. Bacaklarım ağrımasa daha bi bu kadar yapma isteğim var
Yürüme yarışmasına katılacağım diyordu ablasimurg bu haftaki yarışta var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?