Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok merak ettim yapacam inşallah canım :)

Ahh canım yaaa Kıyamam ben onlara inşallah eşin biran önce iyileşir kızlarda mutlu mesut olır canlarım yaaa
Uzuldum bugun hallerine aslinda ananeleriyle de mutlular ama alisik olduklari duzen bozuldu sonucta kuzularin

kiyamam sana Özgem yaa ama koyverme lutfen kendini oglusunun sana ihtiyaci varken saglam durmalisin caninin yandigi belli bebeim ama sen iyi ol ki bebisinde ii olsun

ebrumm heyecan yaptim ben yaa
kimbilir annen ne yapacakk.
benimki haftanin 1 gunu arayip cocuk istiyor benden yüz bulamayinca ben oglumu arim is onda bitiyor nede olsa diyor ahahah bi gun hamileyim dersem saglam bi yerde olmaliyizz

hastami olcan acaba goncamm
aman dikkattt

Kuzular tabi ikinizi de görmeyince tuhaf olmuşlardır Kıyamam. Sen dinlen din mi bari bugün baban geldi mi?Enişte de daha iyidir inşallah.

Eki Görüntüle 1743760
Bu da spor raporum coştum çok fena gaza geldim beeeen
Hepsini mi yaptın

ebrumm heyecan yaptim ben yaa
kimbilir annen ne yapacakk.
benimki haftanin 1 gunu arayip cocuk istiyor benden yüz bulamayinca ben oglumu arim is onda bitiyor nede olsa diyor ahahah bi gun hamileyim dersem saglam bi yerde olmaliyizz
Ağlar diye düşünüyorum kuzum, bakalım yarın göreceğiz :) ah canım teyzem ya :)))) napsın kuzum o da anneanne olmak istiyor, torun sevmek istiyor. Sen böyle demesini nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama kendini baskı altında hissediyorsan bunu annene söylemelisin kuzum.

Bacaklarım sızlıyor çılgınca yarın ne halde olcam bilmiyorum
Ama enerji doldum. Bacaklarım ağrımasa daha bi bu kadar yapma isteğim var

S shrrr uykusuzdun ya gulum. Dinleniyorsundur dedik, rahatsiz etmedik:)
hi hi tabi tabi

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 tbe zeytin peynir şekersiz çay
Öğle
muz yoğurt
Ara
Yeşilçay 2 kepekli bisküvi
akşam
tarhana çorbası ispanak yoğurt 1 tbe
Ara
Orta türk kahvesi
Su 3lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…