Bugün alı oldular okulda büyük ihtimalle Nazlı oluruz bugün ayrıca ben onun oyun arkadaşıyım o kadar rahat değilim yaniOkul caginda degil mi canim. Okuldan firsat bulup seni yoruyor mu hala?:)
Şimdiki oğlan çocukları kızlardan beter . Bi nazli da bende :)Bugün alı oldular okulda büyük ihtimalle Nazlı oluruz bugün ayrıca ben onun oyun arkadaşıyım o kadar rahat değilim yani
Ablacim sen nasilsin? Paşa nasil? Çalışmaların nasıl gidiyor?
Günaydin kizlar
saricicek123 cicegim dogum günün kutlu olsun
Nice mutlu, saglikli, huzur dolu yillarin olsun...
Yeni yasinda herseyin gönlünce olmasini dilerim
Tüm güzel cicekleri sana armagan ediyorum
Günaydin canlar saricicek mutlu musmutlu fit yillar dilerim canim kizlar ben kactim bir kac saat sonra gelirim sizi seviyorum
saricicek123 im biricik rakibem doğum günün kutlu olsun öpüyorum seni:)))
Evet abla dün yaptım zorlamadı çok.nasılsın
Kahvemi aldım geldim canlarim. Karlı bir güne uyandık. Oğlum rahat bıraktığı sürece burdayım :)
İyiyiz canım sen nasılsın?
Canımmm çok teşekkür ederim
Evet ablam manzaraya karşı içiyorum kahvemi :)Afiyet olsun esmer guzeli:) Manzara cok guzel bu arada:)
Ablacim sen nasilsin? Paşa nasil? Çalışmaların nasıl gidiyor?
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice güzel senelere sevdiklerinle.Canımmm çok teşekkür ederim
Yerim onu ben . İnatlari Boylarından büyük bu minnoşların.Iyiyiz hamdolsun canim. Inat etti uyumadi bugun. Simdi de sut sut diye pacamda
Evet abla dün yaptım zorlamadı çok.nasılsın
Yerim onu ben . İnatlari Boylarından büyük bu minnoşların.
Jilliandaki hareketlerin çoğuna benziyor abla.ama karında yanma oluyor çalıştırdığı belli oluyorDuzenli yapalim da baklavalar ciksin:) Ben aksam baslayacagim kismetse:)
Jilliandaki hareketlerin çoğuna benziyor abla.ama karında yanma oluyor çalıştırdığı belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?