Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne diyosun özge allah korumuş benimde öyle unutmuşluğum var ama uyurken... ay çok geçmiş olsun bi yardım eden olsa size ne iyi olcak şu dönemde

Allah kabul etsin şimdiden kuzum. Dinlen lütfen sende.
Bende iyiyim kuzum :)) yok inatçı keçi gelmedi daha kuzum:)
Hay Allah bitki çayı falan mı icsen kuzum? Adaçayının galiba söktürücü etkisi vardı?

Allah esirgemis geçmiş olsun canim

yarın gidicez canim
@Hayaller35 ablacım sen nasılsın
Findikfaresi123 ablacım gün nasıl geçti
S shrrr napıyorsun tatlım
@AKovser sen nasılsın canım:)
aynı mavişim senin mistik ten aldım ama daha icmedim:)
Ya öyle daha neler var:)

Büyüsün seninki neler dicek bakalım
şimdiden coşuyor zaten ma ma mama ba ba baaaa :)

Menümu de yazayım
Sabah
2 tbe 1 has yum. peynir zeytin Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
3 yk kuru fasulye yogurt
Ara
Yeşilçay
Aksam
taze fasulye yoğurt turp
Su 3lt
Egzersiz yok
çok fasulye li birgün oldu:)))

Geçmiş olsun ablacım.üşüttün mü ne oldu

Geçmiş olsun ablacım

Amin bitanem
Demet ablacım ne diyor aç kalmayın yoğurt salatalık havuç felan ye canısı

Dikkat et ablacim olmadı doğal yollardan geçirmeye çalış. Soğan suyu gribe iyi geliyor. Balla karistirirsaan alır halsizligini.

Teşekkürler kızlar. Soğanı yarın deniyim bu akşam ilaç falan aldım. Haberlerdede vardı soğan yiyin diyodu doktor

Allah kabul etsin şimdiden kuzum. Dinlen lütfen sende.

Hay Allah bitki çayı falan mı icsen kuzum? Adaçayının galiba söktürücü etkisi vardı?
Biberiye ile papatya içiyorum kuzum onlarda söktürüyormuş ikisini bitlikte atıyorum internet okudum demet ablada demişti biberiye diye
Sağol güzelim iyiyim sen nasılsın
Bende iyim ablişim bugün az giremedim fazla paşamla oynaştıkda:))
bugün içme yarın iç canım yarın tartı günü vucud farklı birşeye kötü yönde etki etmesin inşallah beğenirsin kuzum

Ne diyosun özge allah korumuş benimde öyle unutmuşluğum var ama uyurken... ay çok geçmiş olsun bi yardım eden olsa size ne iyi olcak şu dönemde
esim gec vakte kadar calisiyor. (9-10)
gecede uyku problemi var oyuzden oglum dogdugundan beri asla geceleri uyanmaz.
gece gunduz cocuk tamamen benimle, hic biran dinlenecek zamanim yok.
oglan uyuyuncada yemek vs islerini hallediyorum.
ne cok dert yandim :)

Benim bamyaya dönmüs canim

Belinin iyilesmesine sevindim canim, o zaman sporlara devam :)
Evet verilmis sadakamiz varmis cidden..

aynen canim devam edicem hatta ebru sallinin skiny jean ile sguat programina baslicam
ama belim ii oldu diye hemen baslamicam once yavas yavas yürüyüşler falan yaparim

canim insallah borclarini oderler,cok uzuldum
ozel sektor hep boyle be guzelim...

insallah özgecim

Çok üzüldüm inşallah çözülür mesele çok zor bi durum haklısın

Avukata sordunuz mu çünkü yeni çıkan bi düzenleme var eşinin haberi olmadan imzalamış kefil belgesinden sorumlu olunmuyor galiba

insallah canim ama ne demek istediğini anlamadim.
herhangi bir kefillik yada bir imza yok
sadece soyle bisey olabilirmis birc verdigimiz adam venim can kardesim dedigim arkadasimin kocasi ve kiz bosanmayi düşünüyor sirf bu borç icin bekliyor adamin 4 tane dairesi var insaat muhendisi evlerden birini satabilse birc odeyecek ama satilamiyor. arkadasim bi avukatla konusmus bizim bu durumdan bahsetmis av. demiski parayi hesabiniza gectigine dair bi belge dahil olsa dava acilabilir. ancak ben olayin bu sekilde cirkinlesmesini istemiyorum zaten esim hicte kendine uygun olmayan şekilde adamin uzerine gitti ama olmayinca olmadi iste

fasulye gunu :)
sagol canim..

Teşekkürler kızlar. Soğanı yarın deniyim bu akşam ilaç falan aldım. Haberlerdede vardı soğan yiyin diyodu doktor
gecmis olsun ablacim..

Bende fazla giremedim oğlumla cafe ye gittim bugün aşı oldu da ablası okulda hava güzeldi keyfi gelsin diye gezdirdim ordan pazara oraya gittik gezdik market alışverişimizi yapıp eve geldik işte yemek hazırla spor yap bu saat oldu

Dertlenmişsin demek ki olsun.Allah kolaylık versin özgecim gurbet zor geçici bunlar biraz daha büyüdümü sana arkadaş olur benimde izmirde kimse yok çok zorluk çektiğim zamanlar oldu ama şimdi birlikte filmlere gidiyoruz evde keyif yapıyoruz cafelere gidiyoruz zaman canım ihtiyacın olan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…