- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
Evet abliş.âmin hepimizin inşallahHamile olan kardesin degil mi? Allah yuvalarina huzur versin. Insallah duzelirler guzelim.
Öyle gerçekten canım Rabbim herkesin yuvasına huzur , sağlık, afiyet versinAmin kuzum inşallah.evet gerçekten kafa rahat değilse vücut zor kilo veriyor
D3S1R3 14 takıma geçiyorum. listede o şekilde yazabilirsin.
Bunun dışında 4. takımın harika müthiş hatunları sizlerle olmak çok güzeldi. Sadece diyet değil herşeyi burda konuşuyo olanız olmam güzeldi. Bana çok şey kattınız teşekkür ederim. Veda etmiyorum uğrayacağım ve takipte olcağım zaten seviyorum sizi.
Diyet şeklimi değiştirme kararım sebebiyle 14. takıma geçiyorum.
Yakında mezunsun demetçim heralde tebriklerGunaydin canlar, hayirli cumalar:)
Gecen hafta:56.1
Bugun:55.5
Fark:0.6
Yuzde:1.07
Hedef:54.5
Tebrikler canımGünaydinlar hayirli cumalar
Gecen hafta:67,5
Bu hafta:67,1
Fark:400 gr
Yüzde:0,59
Hedef:66,5
Teşekkürler canım, yarış iyi oluyor kaçamak yapmadım bu sayede :)) Bu hafta gidermi bilmem ama sporu zorlayacam bu hafta pek spor yapamamıştım, ödül yine aynısı olsun :)) cezada yada senin aklında bişey varsa oda olabilir , bana kalsa kazananBu hafta kazanan ne ödül veririz peki kuzum. Tebrikler bu arada bu hafta sen şampiyon olmuşsun
Teşekkürler canım, yarış iyi oluyor kaçamak yapmadım bu sayede :)) Bu hafta gidermi bilmem ama sporu zorlayacam bu hafta pek spor yapamamıştım, ödül yine aynısı olsun :)) cezada yada senin aklında bişey varsa oda olabilir , bana kalsa kazanan
en çok canı ne çekiyorsa onu doya doya yesin derim ama yarış boşa gider bu seferde :)))))
Tatlım hakkın hayırlısı olsun ama şok diyetle vucuduna darbe indirmiş oluyorsun, sağlığın daha önemli umarım istediğin kiloya sağlıkla kavuşursunD3S1R3 14 takıma geçiyorum. listede o şekilde yazabilirsin.
Bunun dışında 4. takımın harika müthiş hatunları sizlerle olmak çok güzeldi. Sadece diyet değil herşeyi burda konuşuyo olanız olmam güzeldi. Bana çok şey kattınız teşekkür ederim. Veda etmiyorum uğrayacağım ve takipte olcağım zaten seviyorum sizi.
Diyet şeklimi değiştirme kararım sebebiyle 14. takıma geçiyorum.
Tebriklerherkese günaydınlar
geçen hafta: 66.6
bu hafta : 64.2
fark :2.400
yüzde : 240
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben kaçar
hedef 1 kilo olsun
Hoşgeldin bende elifGünaydın arkadaşlar ben Zeynep 35 yaşındayım evliyim ve 1 kızım var.90 kilo ile Mayıs ayında diyete başladım 75 kiloya kadar düştüm ama diyeti bıraktım verdiğim kilolar geri geldi2 aydır Karatay diyeti yapıyorum suan 78 kiloyum yaza kadar 65 olmak istiyorum...
hı hı sabah saatimi ayarlayıp erken uyanacağım, bizimkiler kalkmadan yarışı tamamlamam lazım yoksa 1 seansta mümkün değil seni geçemem :))Pazar gunu benimsin
hı hı sabah saatimi ayarlayıp erken uyanacağım, bizimkiler kalkmadan yarışı tamamlamam lazım yoksa 1 seansta mümkün değil seni geçemem :))
Korkma canım birincisin
Geçen hafta 69.6
Bu hafta 68.8
Fark 0.8
Yüzde 1.15
Haftaya da 67 yi ucundan görürüm insalllah:))
TebriklerGünaydın herkese
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 77.5
Fark 0.4
Yuzde 0, 51
Hedef 77.0
Şükür bu hafta tartıda yüzüm güldü :)
Korkma canım birincisin
Sabah 7 de start verecem inşallah :))Rocky gibi yapacaksin. "Aci yok aci yokkkk"
Sabah 7 de start verecem inşallah :))
TebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.8
Fark -200
Aslında dün bile daha fazla eksi çıktım ama bazı sorunlar vardı sanırım stres etkiledi
TamamdırEsimin sinavi var. O gelince yaparim ben. Ayni anda paylasiriz sonucu. Dun guya yurume yarisi vardi. Kendimle yaristim, kimse yurumemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?