Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilometresini bilemesede
Totosu uyuşacak kadar, bacakları ağrıyacak kadar
D3S1R3 yi yenme aşkına
Bu haftaki yarışmayı kazanma aşkına
Devamda devam

Birakma cicegim, ayakta sur birkac saniye sonra otur. Cok faydasi oluyor. Incecik bacaklar geliyorrrrrrr

Ilham perisi seni ilk ziyaret ettiginde, kendim icin de bir siir isterim:)

Ben spinal oldum ama hic agri cekmeyen sanslilardanim. Bas agrisini duymustum bir tek ona da kafein oneriyorlardi. Boyun sirt hic duymadim. @gogo2405 abla bilir.
Tamam bugun tukendim ama en kisa zamanda sana da siir yaratirim ve yasatirim kaptanim :)))
Boyun ve sirt bitik. Nescafe iciyor bas agrisi icin 3 e kadar uyumadi dun icmicem diyo :)

Kilometresini bilemesede
D3S1R3 yi yenme aşkına
Devamda devam
Hadi bakalim rakibe kiloda cok iddaliyim bu hafta oldugu gibi wc problemi olmazsa yenecegim hepinizi

Abliş muhteşemsin

Günaydın canlar. Yawrukush iyi geceler kuzum.
Günaydın kizlar. Azcik yurumeye ciktim sabah cok temiz. Dogudan bi ruzgar esiyo ustune ustume oh temizlendigimi varsayiyorum kim gonderiyor bu ruzgari bana soyleyin bakim kesin sizden :)))
Kim acabaaaa????
Kizlar spinal anesteziyle dogum yapmis ve boyun sirt agrisi cekmis olan var mi var mi bu agrinin ilaci esimin sirt ve boyun bolgesi agriyor
Ben periduralle yaptim . Aynı şey değil ama ikisinde de böyle ağrılar olabileceğini duymuştum.
Bittim valla şiirine sanırsın Buse Süreyya :)))))
Kilometresini bilemesede
D3S1R3 yi yenme aşkına
Devamda devam
Çok heveslendim şu bisiklet işine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…