Tamamdır en son saat kaçta bildircez sonucu
Iyi geceler guzelim. Norolog da bakti mi mavis?Neyse kızlar ben kaçar keyfim yok haydin herkese iyi geceler
:)))Anladi birakmayacagini, bari hedefe ulasma suresini uzatmayayim dedi herhalde:)
Kızlar papatya cayi içen varmi sanki rezene gibi geldi tadı bana
:)))
nasıl düşündüyse artık hertürlü bana hos:)
O belli olmaz artık belki biz bildirdiğimizde sen keşke bekleseydim az daha dersin :)Bu saatler bildiririz en gec. Ben menuyle yazarim kosu bandindan sonra. Size gecmek icin firsat kalir
O belli olmaz artık belki biz bildirdiğimizde sen keşke bekleseydim az daha dersin :)
Evet tadı rezene gibi çok beğenmedim ama mecbur içelim:)Ictim ben. Yumusak icimi rezene gibi. Uyumayi kolaylastiriyor:)
Iyi geceler maviş umarım iyi haberler alısınNeyse kızlar ben kaçar keyfim yok haydin herkese iyi geceler
Evet aynen bana çok iyi geldi tadı da güzelIctim ben. Yumusak icimi rezene gibi. Uyumayi kolaylastiriyor:)
Ya eskiden olsa getirdiklerine yumulurdum şimdi şu kadar yiyim kızlara hesap vercem yok onu yemeyim sonra elimde tel bide bugün yarışma yapınca annem tabi bide zayıflamış buldu beni böyle söyledi anlattım sonra hoşuna gitti ama... işte böyle@Hayaller35 annenle muhabbetine cok guldum. Ne yaptirdik ki biz sana annemizi korkuttuk:)
@AKovser 1300 metabolik hizim cikti diyorsun ama gunluk 1000 kalori bile aldigindan supheliyim guzelim. Menulerini biraz daha zenginlestirsen. Biliyorum farkli kultur, farkli mutfak ve yemek duzenimiz var. Ancak cok dusuk kalori alarak kilo veremezsin bir tanem.
Evet kosu bandi da kondisyon bisikleti de var. Tum gun km uzerinden yarisacagiz bu hafta. Kosu bandina ancak aksam vakit buluyorum. Gunduz egzersiz yaparken de saymak icin indirdim:)
Gozun aydin donmus enistemiz. Kurulur duzenin yeniden:)
Olcak canım çok azimliyimTum ictenligimle insallah oyle olur diyorum. Yuzumu kara cikartma, zorlu bir yaris olsun:)
iyi yapmissin canim.
bendr yarin sguat ve ebru salli skiny jeane baslamak istiyorum kosu bandim yok ama zamaninda yerinde yürüme ile iyi terliyordumm :)
Özgüvenine hayran kaldım abla görcez bakalım:)Yarışmacılar 1. Burda sizler nerdesiniz bakiim. Tozunuzu atiimde görün hemde regl olacağım bu haftaaa
Ahhhh şole bi paca olacak koyun ayagi oooffffBen de ben de etobur muyuz ne :)))
Ahhh şole bi paca olucakti koyun ayagi ooofff terbiyelisinden ahhhhhBen de ben de etobur muyuz ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?