Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cumartesi menüm
Sabah çeyrek parça haşhaşlı gözleme peynir zeytin yeşillik 1 yumurtalı omlet çay

Ara 2 ceviz nescafe

Akşamüzeri 1 kepçe çorba 3 lahana sarması 1 kuru patlıcan dolması turşu

Akşam 3 çiğköfte marulla 2 kurabiye çayy

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Pazar menüm
Sabah yarım dilim ekmek peynir zeytin

Öğleden sonra arkadaştaydık 1 poğaça 2 lahana sarması 1 kurabiye yarım dilim ağlayan pasta

Akşam az çorba yarım dilim ekmek

Su 1.5 anca oldu sanırım
Spor 300 zıplama 100 jj

@Hayaller35 annenle muhabbetine cok guldum. Ne yaptirdik ki biz sana annemizi korkuttuk:)

@AKovser 1300 metabolik hizim cikti diyorsun ama gunluk 1000 kalori bile aldigindan supheliyim guzelim. Menulerini biraz daha zenginlestirsen. Biliyorum farkli kultur, farkli mutfak ve yemek duzenimiz var. Ancak cok dusuk kalori alarak kilo veremezsin bir tanem.

Neyse kızlar ben kaçar keyfim yok haydin herkese iyi geceler
Iyi geceler maviş umarım iyi haberler alısın
Ictim ben. Yumusak icimi rezene gibi. Uyumayi kolaylastiriyor:)
Evet aynen bana çok iyi geldi tadı da güzel
Ya eskiden olsa getirdiklerine yumulurdum şimdi şu kadar yiyim kızlara hesap vercem yok onu yemeyim sonra elimde tel bide bugün yarışma yapınca annem tabi bide zayıflamış buldu beni böyle söyledi anlattım sonra hoşuna gitti ama... işte böyle

Evet kosu bandi da kondisyon bisikleti de var. Tum gun km uzerinden yarisacagiz bu hafta. Kosu bandina ancak aksam vakit buluyorum. Gunduz egzersiz yaparken de saymak icin indirdim:)

Gozun aydin donmus enistemiz. Kurulur duzenin yeniden:)

iyi yapmissin canim.
bendr yarin sguat ve ebru salli skiny jeane baslamak istiyorum kosu bandim yok ama zamaninda yerinde yürüme ile iyi terliyordumm :)

iyi yapmissin canim.
bendr yarin sguat ve ebru salli skiny jeane baslamak istiyorum kosu bandim yok ama zamaninda yerinde yürüme ile iyi terliyordumm :)

Egzersiz olsun da canim adi sani hic onemli degil. Hem sekle sokuyor hem kilo vermeyi kolaylastiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…