Egzersiz olsun da canim adi sani hic onemli degil. Hem sekle sokuyor hem kilo vermeyi kolaylastiriyor:)
Maviboncuk noldu canm canin neden skkn msjinida bulamadm sorim dedim ,?Sağol zeynep inşallah
Amin ablacım inşallah annemler dayımlar hep oradalar abla annem yanında kalacak gece
@Hayaller35 annenle muhabbetine cok guldum. Ne yaptirdik ki biz sana annemizi korkuttuk:)
Dahlia_ 1300 metabolik hizim cikti diyorsun ama gunluk 1000 kalori bile aldigindan supheliyim guzelim. Menulerini biraz daha zenginlestirsen. Biliyorum farkli kultur, farkli mutfak ve yemek duzenimiz var. Ancak cok dusuk kalori alarak kilo veremezsin bir tanem
Hoşgeldin aramıza bende 167 66.7 kilo 38 yaşındayım.
Hoşgeldin çokomelim nasılsın.
Senin hayatına sağlıklı devam etmen için gereken kalori miktarını gösteriyor 1300 kalprilik beslenip günlük nprmal aktivitenle sabit kalırsın 1300 ye 1800-2000 kalori yaktığnda kilo verirsin. Sağlıklı bir diyet ve 1 saat tempolu yürüyüş gibi mesela.
Canlar bana nasil bi spot onerirsiniz acaba ewden cikamam hele bu soguklarda . ona gore bi spor onerirseniz sevinirim bide bel cevrem var doumdan dolayi
Özgüven önemli tabikiiiÖzgüvenine hayran kaldım abla görcez bakalım:)
Hepinize iyi geceler kızlar
Günaydın kızlar
Aynn tatlım :) ama yincede o anlık mutluluk oluyor snra oda gidiyor aman dikkat et canım bu sefer vermeden gitme
Abliş şiiri bizede gönder
iyi geceler kızlar dünkü menüm
kahvaltı poğaca peynir zeytin çay
öğlen kuru kayısı karısık cerez elma
akşam çorba yahni salata
su 2 lt spor mekik
bugün kahvaltı sucuklu yumurta peynir zeytin üç çay
öğlen puding portakal
akşam çorba patates salatası
su 2 lt spor yürüryüş otuz mekik
Bende bayilirim pacayaaaAhhhh şole bi paca olacak koyun ayagi oooffff
Ahhh şole bi paca olucakti koyun ayagi ooofff terbiyelisinden ahhhhh
Yarışmacılar 1. Burda sizler nerdesiniz bakiim. Tozunuzu atiimde görün hemde regl olacağım bu haftaaa
Iki hafta denemedesin tatlim sonra listedesin hepimiz öyle basladikBen listese yokmuyum sankikendimi goremedimde
Günaydin sekerler bence ev bakiyolar demet gelir bugün diye düsünüyorumGunaydin gizeller, keyifli bol hareketli bir hafta olur insallah:)Yawrukush merak ettim guzelim. Bir sikinti yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?