Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Egzersiz olsun da canim adi sani hic onemli degil. Hem sekle sokuyor hem kilo vermeyi kolaylastiriyor:)

ah ah bi dönem (1 sene önce ) sabahin 6sinda kalkarsim bazen 5bucukta spor yapmak icin
simdi tekrar o zamanlara dönem zamani
malesef aksam cok vaktim olmuyor sabahlari en guzeli tek sıkıntı kahvalti oncesi mi sonrasi mi karar veremiyorum
aslinda özge bilir dimi Yawrukush hangisi doğru kuzum

Anladım ablam..

Çoook teşekkür ederimm ikinize de
Bundan sonra daha dikkatli olurum..

Canlar bana nasil bi spot onerirsiniz acaba ewden cikamam hele bu soguklarda . ona gore bi spor onerirseniz sevinirim bide bel cevrem var doumdan dolayi

Mesela tek tek egzersizleri toplayıp da kendine bir program hazırlayabilirsin kii ben böyle yapmayı seviyorum :))
(squat, crunch, jamping jack, plank ... ve s)
Ya da Jillian, Leslie gibi 30 günlük programa da başlaya bilirsin :)
Bel çevresi hakkında bir fikrim yok şimdilik, inceltmeyi isteyip de yapmayan bir tembelim çünküü

Menümmm

Öğle yemeğinden önce bitki çayı

Öğlen
balık, patates (haşlama)
1 miniminnacık gözleme (yağsız, çok ince, kıymalı)
turp

Akşam
1 kase mercimek çorbası

3 fincan çay
1 parça gofret (1 parmak kadardı herhalde)

Su içemiyorum, bugün zorla içmeye çalıştım, bir kaç bardak içtim, limonlu bile yaptım, 1 bardak içebildim ondan da duruyor hala dolapta..hiç suyun böyle midemi bulandırdığını hatırlamıyorum

Spor
700 ip atlama
100 squat
50 jj
mekik de çekiyordum ama karnım acıdı devam etmedim.. ip atlamadan oldu, artık nasıl göbek varsa ben deeee zıplamak ağır geldii

iyi geceler kızlar dünkü menüm
kahvaltı poğaca peynir zeytin çay
öğlen kuru kayısı karısık cerez elma
akşam çorba yahni salata
su 2 lt spor mekik
bugün kahvaltı sucuklu yumurta peynir zeytin üç çay
öğlen puding portakal
akşam çorba patates salatası
su 2 lt spor yürüryüş otuz mekik

Poğaça, puding olmadıı :)
Bir de patates salatası var, Yawrukush görmesinn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…