Günaydin sekerler bence ev bakiyolar demet gelir bugün diye düsünüyorum
Görüselim güzelimArkadaslar bu arada iddaalilar arasinda bende varim benide hafife almayin derim cumaya goruselim derim
Öyledir az kaldi kontratin bitmesine diyodu demet dün tam iki saat spor yaptim ben ömrümde ilk defaInsallah oyledir ablam. Merak ettim, bir tane bile mesaj yazmamis.
Öyledir az kaldi kontratin bitmesine diyodu demet dün tam iki saat spor yaptim ben ömrümde ilk defa
Hoşgeldiniz:)Arkadaslar bu arada iddaalilar arasinda bende varim benide hafife almayin derim cumaya goruselim derim
Canım teşekkürlerde ben pek iddialı değilim :)) Gözüm mü korktu neKızlar ıyı akşamlar önce menumu yazayım
Sabah
2 yumurta otlu omlet peynir zeytin 1yk bal 2 tbe
akşam
iskender light gazli icecek
ara
portakal elma
Su 3lt
Egzersiz 3 saat avm yaptik:)) tel pusetteydi adım saymiyor ozaman.
birazdan papatya cayi icecegim umarım kiz uyur biraz dinlenir
biraz okudum geçmişi rekabet almış ortalığı benim favorisaricicek123 :)
haeshin canım Allah kolaylik versin hastane ev mekik dokuyorsun
@asya_01 geçmiş olsun canım
Bakmadı diye biliyorum ablişIyi geceler guzelim. Norolog da bakti mi mavis?
Inşallah ablacımmmIyi geceler maviş umarım iyi haberler alısın
Evet aynen bana çok iyi geldi tadı da güzel
Ya eskiden olsa getirdiklerine yumulurdum şimdi şu kadar yiyim kızlara hesap vercem yok onu yemeyim sonra elimde tel bide bugün yarışma yapınca annem tabi bide zayıflamış buldu beni böyle söyledi anlattım sonra hoşuna gitti ama... işte böyle
Canım katılım formunu doldurmadın ilk sayfadaBen listese yokmuyum sankikendimi goremedimde
Canım anneannem rahatsızlandı dün akşam hastaneye kaldırıldı damarda pıhtı varmı diye bakmışlar yokmuş ama ayağı soğuk ve tutmuyormuş bugünde kayseriye gidecekler bakalım inşallah güzel sonuçlar ile gelirlerMaviboncuk noldu canm canin neden skkn msjinida bulamadm sorim dedim ,?
Günaydın cnm benm anneannene çok geçmiş olsun insallah iyi haberler alırsınızCanım katılım formunu doldurmadın ilk sayfada
Canım anneannem rahatsızlandı dün akşam hastaneye kaldırıldı damarda pıhtı varmı diye bakmışlar yokmuş ama ayağı soğuk ve tutmuyormuş bugünde kayseriye gidecekler bakalım inşallah güzel sonuçlar ile gelirler
Hakketen yazmadı .dün bende sordum. siz telden yazışıyonuz sanıyorum.inşallah olumsuz birşey yoktur en son gezmeye gitmişlerdi iyilerdi diye hatırlıyorum.Insallah oyledir ablam. Merak ettim, bir tane bile mesaj yazmamis.
Ne oldu esracım kötü bişe yok inşallahGünaydın hatunlar sendromlu bir pazartesiye başladım gün içinde düzelirim inşallah
Sen bu hafta dinlen canım ne gerek var yarış filan yorma kendini:))Canım teşekkürlerde ben pek iddialı değilim :)) Gözüm mü korktu ne
Kolay gelsin maviş biraz daha iyimisin ananenden haber var mıGünaydın kızlar bugün paşaya tek başıma bakacağım doktor kontrolü felan var oraya gideceğiz
Bakmadı diye biliyorum abliş
Hadi bakalim Tebrikler kaptanim20 dk ile ben gectimSenin bisikletin gelsin, haeshin de eski duzenine donsun bisiklet yarislari kizissin:)
Sagol canimKızlar ıyı akşamlar önce menumu yazayım
Sabah
2 yumurta otlu omlet peynir zeytin 1yk bal 2 tbe
akşam
iskender light gazli icecek
ara
portakal elma
Su 3lt
Egzersiz 3 saat avm yaptik:)) tel pusetteydi adım saymiyor ozaman.
birazdan papatya cayi icecegim umarım kiz uyur biraz dinlenir
biraz okudum geçmişi rekabet almış ortalığı benim favorisaricicek123 :)
haeshin canım Allah kolaylik versin hastane ev mekik dokuyorsun
@asya_01 geçmiş olsun canım
Evet canim ikizler 3 yaslarina girecekler martta :)
canim telin markasi ne kendine ait uygulama yok mu ?
ben 1 sene boyunca bir dunya uygulama indird sildim net yemesi sarz ekstra tuketesi falan sonra bi arkadasim dediki niye bu kadar yipratiyorsun note serisinde shealt uygulamasi var o gun bugundur hic bisi yapmiyorum kendiliginden calisiyor
ahah bu fotoyu boyle paylasmayaydin eyiydi tabi
kizlarr son durum nedir ??
aa buse ikizin mi var seninnn
ah canim yaa cok gecmis olsun
erkeklerin hastalik dönemine dair yazilan cizilenler malumm Allah sana sabir ve dirayet versin kuzum
aslinda 2 ayda 8 kilo normalde veriliyor tabi kocluk altinda 11 kilo vana normal geliyor hele bakalim demet akalina hamilelikten sonra nasil kilo verdi ama instagramdan takip ettigimden biliyorum sporunu hic bir kosulda birakmadan yapiyordu gerci mecbur malum para kazandigi sektor bunu gerektiriyor ama irade sabir cok onemlii
Mervecim cok gecmis olsun canim yaa
Allahim sifa versin umarim cidii bi durum yoktur
Iste psikolojide algida secicilik deniyo buna ayni sey icimden gecti. Bende dus almadan yanasmiyorum cocuklaraMavibocuk canım geçmiş olsun şimdi gordum hastaneden gelenler duş almadan bebeğe yanasmasin:)
Sen ne diyosun ya en sevdigim dun buldum kacirmadim. Cok severim mm sarimsak sirke aci pul biber cok aci ama.Ahhhh şole bi paca olacak koyun ayagi oooffff
Ahhh şole bi paca olucakti koyun ayagi ooofff terbiyelisinden ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?