Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlar bana nasil bi spot onerirsiniz acaba ewden cikamam hele bu soguklarda . ona gore bi spor onerirseniz sevinirim bide bel cevrem var doumdan dolayi
Tatlim dogum oncesi eger belin inceydiyse incelir mekik yuruyus vs. Ama benimki gibi kendinden kalinsa asla incelmiyor. Bak jiliana kadinda yag yok ama bel odunsu. Ben onu gordukten sonra belim kalin diye şikayet etmiyorum onun incelmediyse b3nim ne haddime

Hani manti :)

Aydinda dev bir denizin icinde yuzuyor sabah zor geldim germencige nasil yagmurlu yollar su dolmus

Ne oldu esracım kötü bişe yok inşallah

Sen bu hafta dinlen canım ne gerek var yarış filan yorma kendini:))

Kolay gelsin maviş biraz daha iyimisin ananenden haber var mı
Şüükür iyiyim ama dinlenmeye ihtiyacım var sanırım oda nasıl olacaksa, çok hırslısınız profil yazıları falan şekilli şekilli:))Şöyle ki, 1'in üstünde vermem lazım iddiam olabilmesi için iki haftadır 1 kilo gidiyor bu hafta adette var vucud tutar gibi, yok ama canım vücudçum beni şaşırtıpta verdim gitti derse ne ala

Aydinda dev bir denizin icinde yuzuyor sabah zor geldim germencige nasil yagmurlu yollar su dolmus
Ya sabah haber aldım tokinin oraya da kar yağmış bugün kar oynamaya gitcez
Bi nedeni yok ki mutsuz umutsuz hissediyorum, hem bedenim hem ruhum çok yorgun adetim yakın onunda etkisi olabilir
Kesin onun etkisi bende öyle oluyorum
Demesin o vücut yatsın dinlensin bu hafta:) şaka bir yana herzaman iyi olamayız ama sen yinede bu hafta biraz bize Bağlan spora ağırlık ver belki iyi gelir canım.

Bi nedeni yok ki mutsuz umutsuz hissediyorum, hem bedenim hem ruhum çok yorgun adetim yakın onunda etkisi olabilir
Kiz olur mu oyle ne guzel havalar bak. Vakit bulursan muzik dinle biraz. Karistir yeni biseyler bul her zaman dinlediginden farklı kitap oku firsatin olursa sogukta.cik dolas biraz sımsıkı giyinip. Ne.guzel bak yapacak neler vardir daha. Simdiye kadar hic yapmadığın biseyler yap mesela. Isteysen herkesten gizli biseyler yap. Ben birazdan sinifta haafif bir muzik acacagim mesela sinavlarinin sonuna gelsinler. Hic dinlemedikleri biseyler dinletecegim onlara. Hic bir zaman begenmiyorlar ama olsun :) ben uzulmeyim diye guzelmis ogretmenim diyenler yetiyor bana:)
Firsatin varsa ayni sarkiyi sen de ac beraber dinleyelim.

Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Adaçayı da iyi geliyormuş canım ama hamilelik filan varsa bitki çayı pek önermiyorlar öyle bişey olabilir mi

Bucada dag cok ben okurken egitimin oralara yagmisti bi sene bucanin iklimi baya karasal konaga alsancaga gore. Özledim

Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Adacayi al canim vücut yeni düzene tepki veriyo korkma

Günaydın kızlar
dün papatya içtim güya uyuyacaz yane ben ne kiz uyudu :)
annannemiz grip olmuş dis bugdayimizi haftaya erteledik:)
Yawrukush telden demi yazmadı kizlar
Anneye geçmiş olsun tesadüfe bak grip ilaçlarını yazdım az önce:)seher sen içmeye devam et işe yarıyor papatya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…