Tatlim dogum oncesi eger belin inceydiyse incelir mekik yuruyus vs. Ama benimki gibi kendinden kalinsa asla incelmiyor. Bak jiliana kadinda yag yok ama bel odunsu. Ben onu gordukten sonra belim kalin diye şikayet etmiyorum onun incelmediyse b3nim ne haddimeCanlar bana nasil bi spot onerirsiniz acaba ewden cikamam hele bu soguklarda . ona gore bi spor onerirseniz sevinirim bide bel cevrem var doumdan dolayi
Hani manti :)Menümmm
Öğle yemeğinden önce bitki çayı
Öğlen
balık, patates (haşlama)
1 miniminnacık gözleme (yağsız, çok ince, kıymalı)
turp
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 fincan çay
1 parça gofret (1 parmak kadardı herhalde)
Su içemiyorum, bugün zorla içmeye çalıştım, bir kaç bardak içtim, limonlu bile yaptım, 1 bardak içebildim ondan da duruyor hala dolapta..hiç suyun böyle midemi bulandırdığını hatırlamıyorum
Spor
700 ip atlama
100 squat
50 jj
mekik de çekiyordum ama karnım acıdı devam etmedim.. ip atlamadan oldu, artık nasıl göbek varsa ben deeee zıplamak ağır geldii
Diyene bak kiz sen gozleme patates yemedin mi haaaa :))))Poğaça, puding olmadıı :)
Bir de patates salatası var, Yawrukush görmesinn :))
Ben de meraklandim ya ama oglu hastayken bile yazip çıkıyordu. Insallah kotu bir durum yoktur ev ariyorlardir vakit bulamamistir.Insallah oyledir ablam. Merak ettim, bir tane bile mesaj yazmamis.
Hayirdir esra nolduGünaydın hatunlar sendromlu bir pazartesiye başladım gün içinde düzelirim inşallah
Aydinda dev bir denizin icinde yuzuyor sabah zor geldim germencige nasil yagmurlu yollar su dolmusGünaydın hanımlar herkes için güzel bi hafta olsun. bu gün izmir gökgürültülü dünden beri bitmek dinmek bilmeyen sağanak yağışlı. sokak dere gibi geçtim karşısına çay içiyorum. bizde kar yok napalım. bu haftaya son derece enerjik başlamanın mutluluğunu yaşıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
Bi nedeni yok ki mutsuz umutsuz hissediyorum, hem bedenim hem ruhum çok yorgun adetim yakın onunda etkisi olabilirHayirdir esra noldu
Şüükür iyiyim ama dinlenmeye ihtiyacım var sanırım oda nasıl olacaksaNe oldu esracım kötü bişe yok inşallah
Sen bu hafta dinlen canım ne gerek var yarış filan yorma kendini:))
Kolay gelsin maviş biraz daha iyimisin ananenden haber var mı
Ya sabah haber aldım tokinin oraya da kar yağmış bugün kar oynamaya gitcezAydinda dev bir denizin icinde yuzuyor sabah zor geldim germencige nasil yagmurlu yollar su dolmus
Kesin onun etkisi bende öyle oluyorumBi nedeni yok ki mutsuz umutsuz hissediyorum, hem bedenim hem ruhum çok yorgun adetim yakın onunda etkisi olabilir
Demesin o vücut yatsın dinlensin bu hafta:) şaka bir yana herzaman iyi olamayız ama sen yinede bu hafta biraz bize Bağlan spora ağırlık ver belki iyi gelir canım.Şüükür iyiyim ama dinlenmeye ihtiyacım var sanırım oda nasıl olacaksa, çok hırslısınız profil yazıları falan şekilli şekilli:))Şöyle ki, 1'in üstünde vermem lazım iddiam olabilmesi için iki haftadır 1 kilo gidiyor bu hafta adette var vucud tutar gibi, yok ama canım vücudçum beni şaşırtıpta verdim gitti derse ne ala
Kiz olur mu oyle ne guzel havalar bak. Vakit bulursan muzik dinle biraz. Karistir yeni biseyler bul her zaman dinlediginden farklı kitap oku firsatin olursa sogukta.cik dolas biraz sımsıkı giyinip. Ne.guzel bak yapacak neler vardir daha. Simdiye kadar hic yapmadığın biseyler yap mesela. Isteysen herkesten gizli biseyler yap. Ben birazdan sinifta haafif bir muzik acacagim mesela sinavlarinin sonuna gelsinler. Hic dinlemedikleri biseyler dinletecegim onlara. Hic bir zaman begenmiyorlar ama olsun :) ben uzulmeyim diye guzelmis ogretmenim diyenler yetiyor bana:)Bi nedeni yok ki mutsuz umutsuz hissediyorum, hem bedenim hem ruhum çok yorgun adetim yakın onunda etkisi olabilir
Adaçayı da iyi geliyormuş canım ama hamilelik filan varsa bitki çayı pek önermiyorlar öyle bişey olabilir miBende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Bucada dag cok ben okurken egitimin oralara yagmisti bi sene bucanin iklimi baya karasal konaga alsancaga gore. ÖzledimYa sabah haber aldım tokinin oraya da kar yağmış bugün kar oynamaya gitcez
Kesin onun etkisi bende öyle oluyorum
Demesin o vücut yatsın dinlensin bu hafta:) şaka bir yana herzaman iyi olamayız ama sen yinede bu hafta biraz bize Bağlan spora ağırlık ver belki iyi gelir canım.
Interneti bozulmuş biraz once yazdi tamir olacakmis amaGünaydın kızlar
dün papatya içtim güya uyuyacaz yane ben ne kiz uyudu :)
annannemiz grip olmuş dis bugdayimizi haftaya erteledik:)
Yawrukush telden demi yazmadı kizlar
Yok yok evli falan degilim ben.Zaten ilk defa oldugu icin korktum bir sorun mu var diye.Adaçayı da iyi geliyormuş canım ama hamilelik filan varsa bitki çayı pek önermiyorlar öyle bişey olabilir mi
Adacayi al canim vücut yeni düzene tepki veriyo korkmaBende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Anneye geçmiş olsun tesadüfe bak grip ilaçlarını yazdım az önce:)seher sen içmeye devam et işe yarıyor papatyaGünaydın kızlar
dün papatya içtim güya uyuyacaz yane ben ne kiz uyudu :)
annannemiz grip olmuş dis bugdayimizi haftaya erteledik:)
Yawrukush telden demi yazmadı kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?