Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar doktora geldim sıra bekliyorum çook sıkıldım uf

Super gidio tatlm
Ne güzel tatlım
Menum
Peynir
3 yumurta
Sut
Aksam
Kiyma kavurma
Kirmizi biber turjşusu
1 diilim lendi yaptigim tam bugday ekmegi .
Gece
Yogurt
Spor 50yarim mekik
Canım dikkat et çok yumurta yeme sonra sıkıntı çıkar felan Allah korusun

Süper abliş tebrik ederim
Meliscim hoşgeldin:)

Allahım Allahım dillere bak dillere:)))))

cıx yenemezsin

pehhh o bizden korksun

59 'u görüyüm bi denemem daha olacak jillian hatunla:))

Hakkında hayırlısı olsun boncuğum :)
Amin kuzum

Mavibocuk heyecanli bekleyisteyiz desene
Aynen ablacım yaa heycanlanıyorum keşke hemen açıklasalar diyorum int. Sayflara durmadan girip bakıyorum haber var mı diye ayy
Aman kendine dikkat etsin gülüm, Rabbim bebegini ona bagislasin ♥

Ilham gelsin döktürecegim kuzum :)

Ben mi kiskanacagim? hahaaaayyyt

Abla sen bir harikasin ♥ muhtesem ne kelime, muazzaaaaaaam :)
Ettiriyoruz canım amin cümlemizin bebişini
Günaydın ablacımm

en azından çalışıyorum gülüm milletin ağzı torba değil ki işte...amann neyse deyip geçicem artık
Harika asyam, böyle düsünmen bile bir baslangic seni üzmelerine izin verme su üc günlük dünyada Hem her sey Allahin izniyle cok güzel olacak

Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa

Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa
Gecmis olsun zeynebim

Kizlar
bugun bitermi bana yaa

Gecmis olsun gulum. Bayat miydi neden miden bulandi?

Ben özel daha kolay olur diye düsünüyordum, demek ki insanlar oraya akin ediyorlar.

Günaydin seker ♥ bugün nasilsin bakalim?
Aynen canım yaaa bu doktor baya iyi diyorlar randevulu gelsem 1 saatte biterdi işim ama sabah gelip sıra aldıgım için çok beklettiler bide babam hastanede çalışıyor ilk sırayı alıyordu ondan kolay geliyordu bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…