Ne güzel tatlımSuper gidio tatlm
Canım dikkat et çok yumurta yeme sonra sıkıntı çıkar felan Allah korusunMenum
Peynir
3 yumurta
Sut
Aksam
Kiyma kavurma
Kirmizi biber turjşusu
1 diilim lendi yaptigim tam bugday ekmegi .
Gece
Yogurt
Spor 50yarim mekik
Hayirli haberlerle gel insallah mavisim ♥Günaydın kızlar doktora geldim sıra bekliyorum çook sıkıldım uf
Ne güzel tatlım
Canım dikkat et çok yumurta yeme sonra sıkıntı çıkar felan Allah korusun
Süper abliş tebrik ederimGünaydin güzellikler söz verdigim üzere ölcülerim
J. Ö. J.S.
Gögüs:94 cm ----90 cm
Bel :81 cm -----73 cm
Karin:95 cm -------91 cm
Popo:105 cm ------100 cm
Bence muhtesem sizce nasil
Amin kuzumMeliscim hoşgeldin:)
Allahım Allahım dillere bak dillere:)))))
cıx yenemezsin
pehhh o bizden korksun
59 'u görüyüm bi denemem daha olacak jillian hatunla:))
Hakkında hayırlısı olsun boncuğum :)
Aynen ablacım yaa heycanlanıyorum keşke hemen açıklasalar diyorum int. Sayflara durmadan girip bakıyorum haber var mı diye ayy
Ettiriyoruz canım amin cümlemizin bebişiniAman kendine dikkat etsin gülüm, Rabbim bebegini ona bagislasin ♥
Ilham gelsin döktürecegim kuzum :)
Ben mi kiskanacagim? hahaaaayyyt
Abla sen bir harikasin ♥ muhtesem ne kelime, muazzaaaaaaam :)
Günaydın ablacımmgünaydın
Inşallah canım yaa vallaha devlet daha kolaydı özel çok zormuş bekle Allah bekleHayirli haberlerle gel insallah mavisim ♥
Ben özel daha kolay olur diye düsünüyordum, demek ki insanlar oraya akin ediyorlar.Inşallah canım yaa vallaha devlet daha kolaydı özel çok zormuş bekle Allah bekle
Günaydin seker ♥ bugün nasilsin bakalim?günaydınnn
iyiyim gülüm şükür eşim yatıyorken yürüyüşümü yapıcam birazdan sen nasılsınBen özel daha kolay olur diye düsünüyordum, demek ki insanlar oraya akin ediyorlar.
Günaydin seker ♥ bugün nasilsin bakalim?
Allah iyilik versin kuzum, bende iyiyim Allaha sükür. Kimsenin moralini bozmasina izin verme olur mu ♥iyiyim gülüm şükür eşim yatıyorken yürüyüşümü yapıcam birazdan sen nasılsın
en azından çalışıyorum gülüm milletin ağzı torba değil ki işte...amann neyse deyip geçicem artıkAllah iyilik versin kuzum, bende iyiyim Allaha sükür. Kimsenin moralini bozmasina izin verme olur mu ♥
Harika asyam, böyle düsünmen bile bir baslangicen azından çalışıyorum gülüm milletin ağzı torba değil ki işte...amann neyse deyip geçicem artık
Gecmis olsun zeynebimKizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa
Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa
Allah iyilik versin ablacim, bende iyiyim Allaha sükür...
Insallah ablacim, seni aramizda daha cok görmek bizi mutlu eder ♥
Günaydın kızlar doktora geldim sıra bekliyorum çook sıkıldım uf
Ne güzel tatlım
Canım dikkat et çok yumurta yeme sonra sıkıntı çıkar felan Allah korusun
Aynen canım yaaa bu doktor baya iyi diyorlar randevulu gelsem 1 saatte biterdi işim ama sabah gelip sıra aldıgım için çok beklettiler bide babam hastanede çalışıyor ilk sırayı alıyordu ondan kolay geliyordu bana:)Ben özel daha kolay olur diye düsünüyordum, demek ki insanlar oraya akin ediyorlar.
Günaydin seker ♥ bugün nasilsin bakalim?
Inşallah canım yaa vallaha devlet daha kolaydı özel çok zormuş bekle Allah bekle
Ayh inşallah kötü bişi demez korktum bian abla yaaaSikilma deniz gozlum. Ne diyecek doktorun bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?