Sanada annenede masallah canim.
daha iyi misin?
Günaydınlar çıtrlar. Kalktım işe gitcem. Gelemedim iki gündür biliyosunuz cenazemiz vardı bende biraz rahatsızım ve regl olucam hormonlarım tepe taklak oldu zaten üzüntü fazlasıyla. Menülerimde sıkıntı yok dün annem geldi bikaç hafta kalmasını umuyorum inşallah. Bende durumlar böyle sizler nasılsınız. Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı.
Derya hoşgeldin :)Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
4.5 kg kadar varÇok var mı peki 62ye
En buyuk hayalim kore:))) ama cidden bi yerden para cikmasi lazim ucak biletleri cok pahali o tarafaSen amsterdam yerine rotayi uzak doguya mi cevirsen acaba:)
Meliscim hoşgeldin:)Bütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
Allahım Allahım dillere bak dillere:)))))H astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm
haeshin
cıx yenemezsinYaaaa ozge ciddi anlamda bana siir yazan ilk kisisin cok duygulandim hep ben yazardim bana hic yazilmamistiiiicok tesekkur ederim. Sizinle disci korkusu falan kalmaz bana:) yaaaaa cok sevindimmmm:))) kiz esrayi saadeti elifi seyhan sultani unuttugum var mi bilmiyorum heeepsini yencem senin icin
pehhh o bizden korksuneheeheh benden boyle bir siir cikti ancak:)
Findikfaresi123 , saricicek123 , @belindamm , @Saadetim33 , @Hayaller35 korkun amazonumdan :))
59 'u görüyüm bi denemem daha olacak jillian hatunla:))Evet saadet mesela 62 yi gordugumde yapabilirim
Hakkında hayırlısı olsun boncuğum :)D3S1R3 ablişş sen sordun nabi avcı açıklama yapmışş demiş ki:))
BAŞVURULAR 2 8 ŞUBAT
11 ŞUBATTA ATANMA BİTECEK
15 18 ŞUBAT ARASIDA 2.TERCİH İSTEDİĞİMİZ YER TERCİHLERİ YER BELLİRLEYECEK
19 ŞUBAT İL EMRİNE ATAYACAGIZ
22 SUBAT 2016 DA VALİ EMRİNE
KONTEJANLAR EN GEÇ 27 OCAKTA:))
Günaydin güzellikler söz verdigim üzere ölcülerim
J. Ö. J.S.
Gögüs:94 cm ----90 cm
Bel :81 cm -----73 cm
Karin:95 cm -------91 cm
Popo:105 cm ------100 cm
Bence muhtesem sizce nasil
Günaydın abla tekrar başınız sağolsun , annenin kalması çok iyi olmuşGünaydınlar çıtrlar. Kalktım işe gitcem. Gelemedim iki gündür biliyosunuz cenazemiz vardı bende biraz rahatsızım ve regl olucam hormonlarım tepe taklak oldu zaten üzüntü fazlasıyla. Menülerimde sıkıntı yok dün annem geldi bikaç hafta kalmasını umuyorum inşallah. Bende durumlar böyle sizler nasılsınız. Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı.
J. Ö. J.S.
J. Ö. J.S.
Aman kendine dikkat etsin gülüm, Rabbim bebegini ona bagislasin ♥Inşallah canım:) düşük riski, erken doğum riski varmış canım vucut kendini yenilemeden hamile kaldıgı için vitamin felan vermiş bakalım hayırlısı ile doğursa:)
Ilham gelsin döktürecegim kuzum :)Bekliyoruz Ebrusum :)
Ben mi kiskanacagim? hahaaaayyytKiskananlar catlasin, kiskananlar catlasin :)
Abla sen bir harikasin ♥ muhtesem ne kelime, muazzaaaaaaam :)Günaydin güzellikler söz verdigim üzere ölcülerim
J. Ö. J.S.
Günaydin abla nasilsin?günaydın
Allah iyilik versin ablacim, bende iyiyim Allaha sükür...iyiyim ebrulim sen nasılsın ben hep varımda açıp birşeyler yazacak zaman bulamıyorum haftaya bolbol katılırım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?