Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buse ikizler nasil esinin agrilari azaldimi biraz
Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorum

Gecmis bitmeden ders baslar gidersin. Son sayfaya gel de az sohbet edelim:)
Aynen oyle oldu demet bu mesaji bile simdi okudum bugun cok kosturmacaki gecti esimin raporlarini cikarttirdim hastaneden okulda veli toplantisi vardı ders kurs.karne imzalama velii görüşmeleri derken gun bitti.

Mekik benzeri karin egzersizleriyle destekliceksin benim hamilelikten sarkmis gobegim bile toparlandi baya baya cok az kaldi

Biz seviyoz asil seni rakibelerin en dislisi :))) bana bugun ilk defa bi arkadas daha verme yuzun coktu dedi:) hayatimda ilk defa boyle bisey duydum :)))

selam tatlışlar ben geldim
Menüm
Sabah
Kırmızı ve Yeşil biber yoğurtlaması
Peynir
Yulaflı ekmek
Ada çayı

Ara
Mistik

Ara
Ayran

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Kavurma
Patlıcan közlemesi
Yoğurt
Salata

2,5 litre su
30 dk yürüyüş
Jillian 1. Level 10. Gün

Bugün öğlen yemek yeme fırsatı bulamadım :)

Biz seviyoz asil seni rakibelerin en dislisi :))) bana bugun ilk defa bi arkadas daha verme yuzun coktu dedi:) hayatimda ilk defa boyle bisey duydum :)))
Busem sen ne durumdasin verdinmi bu hafta bayagi kosturdun hastane ev okul derken

Farlutal mi oyle bi ilac vermisti bana sokturucu olarak dr bi kere o mu seninki.
Tatlim ben de seni seviyorum cok bolunuyorum evet ama memnun degilim bu durumdan hic bisey tam olmuyo sankim bugun toplantiyi unutmusum cok zor yetistim bilmem radara bile girmis olabilirim yolda:))) unutkanlik basladi artik

Evet abla o ilaç:)eşin bi iyileşsin inşallah ablacım birazdaha rahatlarsın tatilde güzelce dinlen balık ye balık
Cok vermedim seyhan ya sanki 800 gr veya iyi ihtimalle 900 olabilir
Vayy süpersin ablişimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…