Olur canim seyhan de sen bana
Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorumBuse ikizler nasil esinin agrilari azaldimi biraz
Kimse yok bende kizimi yikayip yesilcayimi icerimBen oglani uyutacagim. Gelirim:)
Aynen oyle oldu demet bu mesaji bile simdi okudum bugun cok kosturmacaki gecti esimin raporlarini cikarttirdim hastaneden okulda veli toplantisi vardı ders kurs.karne imzalama velii görüşmeleri derken gun bitti.Gecmis bitmeden ders baslar gidersin. Son sayfaya gel de az sohbet edelim:)
Mekik benzeri karin egzersizleriyle destekliceksin benim hamilelikten sarkmis gobegim bile toparlandi baya baya cok az kaldiInsallah ya.Ben zaten sok diyetlerden aldim payimi.Bir daha yanasmam.Ben acil gitsin istemiyorum ama bir korkum var gobek gitmeyecek diye.Benim daha bir suruuu kilom var verilecek ama birakmayacagim pesini.Sizlerleyim hep birlikte yaza super olucaz insallah.
Biz seviyoz asil seni rakibelerin en dislisi :))) bana bugun ilk defa bi arkadas daha verme yuzun coktu dedi:) hayatimda ilk defa boyle bisey duydum :)))Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorum
Banada diyolar ama ben yüz vermiyorum kimseye 65 olayimda düsünürüm demiBiz seviyoz asil seni rakibelerin en dislisi :))) bana bugun ilk defa bi arkadas daha verme yuzun coktu dedi:) hayatimda ilk defa boyle bisey duydum :)))
Busem sen ne durumdasin verdinmi bu hafta bayagi kosturdun hastane ev okul derkenBiz seviyoz asil seni rakibelerin en dislisi :))) bana bugun ilk defa bi arkadas daha verme yuzun coktu dedi:) hayatimda ilk defa boyle bisey duydum :)))
Banada diyolar ama ben yüz vermiyorum kimseye 65 olayimda düsünürüm demi
Farlutal mi oyle bi ilac vermisti bana sokturucu olarak dr bi kere o mu seninki.Ablişm benim her yere zaman ayırıyorsun maşallah suphanallah nazar değmesin:) seviyorum seni
Canım bence en güzel spor yürüyüş yürüyüş çok güzel heryerin çalışmış oluyor yapamıyorsan evde özgr kaptanımın verdiği hareketleri yap aynı zamanda leslie yapabilirsin
İçtim ablacım :) şey bu ilaç sadece adet söktürücüymüş doğum kontrol değilmiş bi sıkıntı olmazmışaynen:)
Cok vermedim seyhan ya sanki 800 gr veya iyi ihtimalle 900 olabilirBusem sen ne durumdasin verdinmi bu hafta bayagi kosturdun hastane ev okul derken
Evet abla o ilaç:)eşin bi iyileşsin inşallah ablacım birazdaha rahatlarsın tatilde güzelce dinlenFarlutal mi oyle bi ilac vermisti bana sokturucu olarak dr bi kere o mu seninki.
Tatlim ben de seni seviyorum cok bolunuyorum evet ama memnun degilim bu durumdan hic bisey tam olmuyo sankim bugun toplantiyi unutmusum cok zor yetistim bilmem radara bile girmis olabilirim yolda:))) unutkanlik basladi artik
Vayy süpersin ablişimm:)Cok vermedim seyhan ya sanki 800 gr veya iyi ihtimalle 900 olabilir
Hoşgeldin ablacımKızlar Merhaba hesabımda ki bir sorun yüzünden gelemedim kusura bakmayın ihmal ettim sizi @Saadetim33 sana bi Özür borçluyum canım bi ara yarışı tekrarlayalım gördüm 15 bin yapmışsın
haeshin geldim canım
Geldim ablacımElif yok bende merak ettim
Kaptanım geldim hepinizi özledimElif iyi, yarin gelecek canlar.
Hoşbuldum güzelimHoşgeldin ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?