- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Eee süpermis darisi basimaCok vermedim seyhan ya sanki 800 gr veya iyi ihtimalle 900 olabilir
Biliyorum canım keşkeği. Tokatlilar güzel yapar gerçi sen nerelisin bilmiyorum ama:))Keşkek dunden vardi biraz...yarma ve nohut ule yapiliyor
Sen kendine teşekkür et ablam. Azmin içindeki heves sana verdirdi kiloları.Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorum
Yorucu bi gün olmuş canım . Simdi başladı mı sömestr?Aynen oyle oldu demet bu mesaji bile simdi okudum bugun cok kosturmacaki gecti esimin raporlarini cikarttirdim hastaneden okulda veli toplantisi vardı ders kurs.karne imzalama velii görüşmeleri derken gun bitti.
Hos geldin her şey yolundadr inşallah?Findikfaresi123 abla 66 ın hayırlı olsun
Tatlim unlu nisastali sekerli herseyi haya5indan cikarip aksam yemeklerini erken yersen cok rahat verirsin duzenli spor yaparsin fit bi vucudun olur. Dogal yaglari yemekten cekinme zeytinyagi tereyagi mutlaka ye eti eksik etme tavuk onermiyorlar kiloya etkisi yok ama sagliksiz. Ben eylulden beri boyle besleniyorum karatay diyeti iste yapmaya çalışıyorum kacamaklarim da oldu 13 kg yi gecti verdigim kilo ve hic zorlanmadim arada sabitledi iki hafta arti ciktim hatta ama azar azar gitti:) sen de duzenli ve ekmeksiz beslenirsrn amacina ulasirsin.Ya ben diyetisyene gidemedim arkadaşlar bugün gidecektim. Burda başka bi hastaneye gitmiştim yuzume bakmadan fotokopi kağıdını tutusturdu elime bende çıkışta yirttim attim. Bugün de üniv.hastanesine gidecektim maalesef gidemedim. Ya bide ben bu kibrit kutusu kadar peynir, oglen balik, aksam sebze bu kadar planli olamiyorum maalesef. Su an da uyguladığım hafta da bir gun baklagil yemeği, haftada 1 gun balik, 1 gun et, 1 gun tavuk geri kalan gunler de sebze yiyorum.kahvaltilar da 2 dilim tam bugday oglen 1 dilim aksam yemiyorum ekmek. Ama siz bana derseniz ki "derya şöyle yap" ya da "biz şöyle yapiyoruz" derseniz oyle yapalim. Ama bana yeter ki yol gosterip yardim edin ki başarılı olayim
Canim nerdesin sen iyi misinMenümü yazayım yarın görüşürüz kızlar
Sabah 2 dilim ekmek süt
Öğle mısır gevreği süt nar 3 yk
Ara 1 portakal
Akşam yoğurt ıspanak 5 köfte 1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 1 saat kardiyo
Canim zaten takima girince buradaki herkestem sorumlu oluyorsun verdigin her kilo takim ortalamasini etkiliyor o yuzden sorumluluk hissedip kendini dizginliyorsun ister istemez :)Teşekkür ederimmm. Haklisin aslinda baskalrina gore program yapinca insan cabuk sikilabiliyor gercekten.
Merak ettik elif nasilsinKızlar Merhaba hesabımda ki bir sorun yüzünden gelemedim kusura bakmayın ihmal ettim sizi @Saadetim33 sana bi Özür borçluyum canım bi ara yarışı tekrarlayalım gördüm 15 bin yapmışsın
haeshin geldim canım
Tebrikler rakibem :)ben de 65 leri gorur muyum ki :)Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben
Iyiyim gerçekten sorun yok canımCanim nerdesin sen iyi misin
Iyiyim abla kusura bakmayın meraktan bıraktım burdayımMerak ettik elif nasilsin
Ya bu ay ben de az verdim bazen oluyo gecen haftalarda cok azar azar verdimOrucdan dolayi suyu az iciyorum ondanmi az verdimki kizlarama hic bozmadim bu hafta diyetimi
Insanin gozu alisiyor gormeyince de merak ediyor sevindim iyi olmana hemserim :) aydina yolculuk ne zaman biz ilk hafta buradayizIyiyim gerçekten sorun yok canım
Iyiyim abla kusura bakmayın meraktan bıraktım burdayım
Yoresel yemek nedirSabah:
2 yumurta sahan da (tereyağ ile)
Peynir
Zeytin
Kirmizi lahana
Maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen: yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: portakal
Akşam: yöresel yemek, yoğurt
2 lt su henuz bitmedi yatana kadar bitiririm. Spor :Leslie 3 ml
2 fincan hibiskus
Tandirdan sonrasini okumadim olmadi yapamadim:)) beni evlat edin bisey yap ne bilem.Menu
Sabah
Salata ve ayran
Ara
Latte
Ogle
Kuzu tandir, salata ve yogurt
Ara
Dag cayi
Aksam
Pirasa ve yogurt
Sut icecegim kaynayinca
Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler
İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))Buse ikizler nasil esinin agrilari azaldimi biraz
Aynen oyle oldu demet bu mesaji bile simdi okudum bugun cok kosturmacaki gecti esimin raporlarini cikarttirdim hastaneden okulda veli toplantisi vardı ders kurs.karne imzalama velii görüşmeleri derken gun bitti.
Bende cok severim süngerbopuİkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))
Haeshin benden buyukBen sana ABLAMMMM diyecegim
Sen 81 li miydin demet bensenden kucugum :)) ama abla kelimesini ben hic kullanmam normalde burada yazmak garip geliyo valla ukalalik olarak algilamayin :)) bi de yenge diyemem hic nedense :)))Haeshin benden buyukBen sana ABLAMMMM diyecegim
selam tatlışlar ben geldim
Menüm
Sabah
Kırmızı ve Yeşil biber yoğurtlaması
Peynir
Yulaflı ekmek
Ada çayı
Ara
Mistik
Ara
Ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Kavurma
Patlıcan közlemesi
Yoğurt
Salata
2,5 litre su
30 dk yürüyüş
Jillian 1. Level 10. Gün
Bugün öğlen yemek yeme fırsatı bulamadım :)
Yok disciye gitmeyecegim ben yok öyle bisey yanlis anlasilma olmus ne discisi dur ruyama girerYarin disciye de gideceksin, stres de vardir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?