Tandirdan sonrasini okumadim olmadi yapamadim:)) beni evlat edin bisey yap ne bilem.
Yarin level 2 hazir misin bocugum 2 baba bölümselam tatlışlar ben geldim
Menüm
Sabah
Kırmızı ve Yeşil biber yoğurtlaması
Peynir
Yulaflı ekmek
Ada çayı
Ara
Mistik
Ara
Ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Kavurma
Patlıcan közlemesi
Yoğurt
Salata
2,5 litre su
30 dk yürüyüş
Jillian 1. Level 10. Gün
Bugün öğlen yemek yeme fırsatı bulamadım :)
Sen 81 li miydin demet bensenden kucugum :)) ama abla kelimesini ben hic kullanmam normalde burada yazmak garip geliyo valla ukalalik olarak algilamayin :)) bi de yenge diyemem hic nedense :)))
Yani cokme olabilir ama kilo oturunca o çökme geciyorBanada diyolar ama ben yüz vermiyorum kimseye 65 olayimda düsünürüm demi
Bel balkon kalça ölçüsü aldım ablacım bugün baktım 2 cm küçülmüş10 guj bitti bile taze amazon:) Olcu almistin degil mi deniz gozlum:)
Ooh anladim ben de evde yaptın sandim ucacaktim oralaraaHahahaBen yapmadim gulum, Konya sofrasina gittik oglen:)
Yok disciye gitmeyecegim ben yok öyle bisey yanlis anlasilma olmus ne discisi dur ruyama girer
Hazırım abliş biraz bakayım dedim neyse deyip kapattım korkmayım diyeYarin level 2 hazir misin bocugum 2 baba bölüm
Bi kitapta vardi kadin yengesine yengecim diyorduma yengec anlaminda :))))80Kucuksun benden, abla de bana Yenge yengeci gorumce orumcegi animsatir. Ben de kullanmam. Canim gulum le gecistiririm:)
Bel balkon kalça ölçüsü aldım ablacım bugün baktım 2 cm küçülmüş
No hazir degilim :)Git git:) Ben de haftaya randevu aldim. Temizlesin parlatsin
No hazir degilim :)
Balik yiyim de mi tatlim evet ya ama cuma itibariyle pharmaton baslicam somestir zor gececek gibi geliyor bana.. okulda dinleniyordum :)))Evet abla o ilaç:)eşin bi iyileşsin inşallah ablacım birazdaha rahatlarsın tatilde güzelce dinlenbalık ye balık
Vayy süpersin ablişimm:)
Bi paket baklava gönderek ablaOoohhhh ohhhhh bu jillian a mail atayim ben. Tesekkur edeyim takim adina:)
zeynep bu nasil menü canim sebze meyve et yogurt nerde
Cuma baslayacak sibelcim herkes tatil geldi diye seviniyor ben isyanlarda :)))Biliyorum canım keşkeği. Tokatlilar güzel yapar gerçi sen nerelisin bilmiyorum ama:))
Sen kendine teşekkür et ablam. Azmin içindeki heves sana verdirdi kiloları.
Yorucu bi gün olmuş canım . Simdi başladı mı sömestr?
Hos geldin her şey yolundadr inşallah?
pharmaton ne ki abliş ya:) Allah kolaylık versin inşallahBalik yiyim de mi tatlim evet ya ama cuma itibariyle pharmaton baslicam somestir zor gececek gibi geliyor bana.. okulda dinleniyordum :)))
Zeynep senin bulantin neden canim ya ne zaman yazsan hep bulanti konusu oluyor bana mi oyle geliyor. Belli bi sebebi var mi her ay okuyor mu boyle gecmis olsun
mide bulantimdan bisey yiyemiyorum ki yavrum su bile icemiyorum zorla midem kalka kalka iciyorum inan elim ayagim bilr turmuyor yarin toparlarim herhalde
Bi paket baklava gönderek abla
Enerjim bitmesin cokmeyim diye aliyorum gecen yaz da kullanmistim cok yorucuydu yaz iyi gelmistipharmaton ne ki abliş ya:) Allah kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?