Yesinde kilo alsın :))Hahahaha abd de ise Ozgeyle yollayalim:)
Ozge kaptan kilo bildirmeyi unuttu
Ay ner3sinden zevk alayim fikri bile beynimi uyusturuyo uuuuyyKacinilmazsa zevk almaya bakacaksin diyorlar
mide bulantimdan bisey yiyemiyorum ki yavrum su bile icemiyorum zorla midem kalka kalka iciyorum inan elim ayagim bilr turmuyor yarin toparlarim herhalde
Hmm ayy ay ikiz çocuk çok zordur biz birtanesine zor bakıyoruz Rabbim sana güç kuvvet versin ablişimm birde eşin var şimdi oyhEnerjim bitmesin cokmeyim diye aliyorum gecen yaz da kullanmistim cok yorucuydu yaz iyi gelmisti
Ay ner3sinden zevk alayim fikri bile beynimi uyusturuyo uuuuyy
Kız hem 900 gr verdim diyosun hem az diyorsun:)Ya bu ay ben de az verdim bazen oluyo gecen haftalarda cok azar azar verdim
Günah kııııızzzz:)))İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))
Ben de o yenge kelimesini sevmem hiç.Sen 81 li miydin demet bensenden kucugum :)) ama abla kelimesini ben hic kullanmam normalde burada yazmak garip geliyo valla ukalalik olarak algilamayin :)) bi de yenge diyemem hic nedense :)))
Bu iyiymiş :) ben de bunu bilirim gorumce gormeyim ömrümce :)80Kucuksun benden, abla de bana Yenge yengeci gorumce orumcegi animsatir. Ben de kullanmam. Canim gulum le gecistiririm:)
Çok güzel mavişim aynen devam:)Bel balkon kalça ölçüsü aldım ablacım bugün baktım 2 cm küçülmüş
Tabi evde kalcan deme :)) Boşver kafan dinlenir seyyyy şişer mi demeliydim :)))Cuma baslayacak sibelcim herkes tatil geldi diye seviniyor ben isyanlarda :)))
Benim de bisikletim yarın geliyor oleeyyyy :)Dusunmuyorum no :))) ben cikayim azcik cocuklar uyur birazdan gelirim yine bisiklet yapcam gece yine insallah :)optum sizi
Kolay gelsinDusunmuyorum no :))) ben cikayim azcik cocuklar uyur birazdan gelirim yine bisiklet yapcam gece yine insallah :)optum sizi
Aynen sibelimmmKız hem 900 gr verdim diyosun hem az diyorsun:)
Günah kııııızzzz:)))
Ben de o yenge kelimesini sevmem hiç.
Bu iyiymiş :) ben de bunu bilirim gorumce gormeyim ömrümce :)
Çok güzel mavişim aynen devam:)
Tabi evde kalcan deme :)) Boşver kafan dinlenir seyyyy şişer mi demeliydim :)))
Benim de bisikletim yarın geliyor oleeyyyy :)
Herkese iyi akşamlar:)
Sabah:
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Yeşillik(maydanoz)
Çay(1 bardak)
Ara:
Meyveli soda
Ara:
2 adet bisküvi
1 fincan kahve
Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
1 bardak süt
1.5 litre su- yarım saat yürüyüş
Not: Öğle bi şey yiyemedim.
Aaa hastaydin demi pardon canim
mide bulantimdan bisey yiyemiyorum ki yavrum su bile icemiyorum zorla midem kalka kalka iciyorum inan elim ayagim bilr turmuyor yarin toparlarim herhalde
Evde bari bi aktivitem olur ablam ne yapayım. Dr esime de onerince bisiklet yapmayı almak kaçınılmaz oldu.Oo super:) Cok iyi ettin almakla canim:)
Güle güle kullan canimEvde bari bi aktivitem olur ablam ne yapayım. Dr esime de onerince bisiklet yapmayı almak kaçınılmaz oldu.
Evde bari bi aktivitem olur ablam ne yapayım. Dr esime de onerince bisiklet yapmayı almak kaçınılmaz oldu.
Sağol ablacim.Güle güle kullan canim
Ahh inşallah; )Rahat rahat yaparsin egzersiz, bacaklar da incecik olur:)
İyi geceler ablacım.Ben uyuyayim canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin basgul yuzumuzu guldursun
İyi geceler ablacım :)Ben uyuyayim canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin basgul yuzumuzu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?