Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlim gecmis olsun
ebeveynlerin hastalıkta cok dikkat etmesi sart görumcem öyleki maske kullaniyor o bayaa tedbirli ama olunca oluyor.cok sıcaklik bile hasta ediyormuş dikkat etmek gerek

hosgeldin canimm

Yok ablam gelmedii
Maydonoz suyu içicem bugün, hem adetime iyi geliyor, hem de ödem atarım, top gibi oldumm :))
Ben adacayi ictim hap ictim ama benimde hala gelmedi 8 gun oldu :'(

kizlar aman aman bi zaman gecikme yoksa endiselenmenize gerek yok hava stres hersey etkiliyor ama 1 ay falan gecerse doktor sart tabi

uu bayaa olmusss ama cok sukur regl olmussun.
sevdaa sen aylar once yine buradaydin degilmii ?

insallah 3 ay belirledim kendime bakalim ne kadar basarili olacagim insallah bu göbüsten kurtulurum

gobek icin julliani oneriyorummm

canim ben bu ve bu tarz urunlerin tek basina direk kilo ozelliklede incelmeyi sikilastirmayi sagladigini düşünmüyorum
hicbisey tek basina zayiflatmiyor mutlaka saglikli beslenme sart sabah ac karnina metobolizma icin cay icmek kolay ee gece yatmadan once yemek ye.
Ayrica sporsuz incelme sikilasma hicbirsekilde mumkun degilll
Lafim asla sana degil düşüncelerine saygim var ancak fikirlerim bu yönde.

fazla stres yapiyorsun kafana takiyorsun sonra basin ağrıyor yapma bunu kendine Allahim herseyin hayirlisini nasip edecek sen dua ile bekle kuzum

eşimde pek belli edebilen birisi değildir çok ağırdır ama şaşırttı 2 gündürrrabbim kimsenin yuvasından huzuru mutluluğu eksik etmesin inş

adamin iki giybetini yaptik hissetti zaar

pilates ii geliyor diye cok okudum canim

Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben

hayirli olsun ablacim gelsin 65ler o zaman

Keşkek dunden vardi biraz...yarma ve nohut ule yapiliyor

nerelisin tatlim

ne mutlu sana
verdigin emegin en guzel karsiligi iste
kendinle gurur duyman icin en guzel sebepp

İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))

kiz nasil kiyiyorsun öyle hic kiyamam vallahi

Zeynep senin bulantin neden canim ya ne zaman yazsan hep bulanti konusu oluyor bana mi oyle geliyor. Belli bi sebebi var mi her ay okuyor mu boyle gecmis olsun

kizlar hemen hemen her ay boyle oluyorum ilk 2 gun bazen 3 gun bulanti ve agrili geçiyor hatta 1 gun sadece kahvalti yaptigimi ve cikardigimi sonrasinda hic yemek yemedigimi hatirliyorum hatta annem buradaydi kadin yalvarmisti ye istersen yine cikar diye e haliyle ilacta alamadigimdan agridan kivranmistim.
aimdi yine zorluyorum.
doktora gittim ama yapilacak bisey yok diyorlar demetim buscopan plus iciyorum arveles ve apranax fordda iyi geliyor.
evdeysem ilaci tercih etmiyorum ama disaridaysam mecbur gunde 2 3 tane bile aldigim oluyor. bayilmiyorsam sansliyim iste

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için
mız mız biraz uymakta zorlanıyor ama umarım çabuk atlatır kuzum

menümü yazayım, geçmişin tamamını okuyayım kısmen okudum çünkü

sabah
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt kaymağı,
5 zeytin, 1 dilim çavdar

ara şekersiz türk kahvesi

öğlen
1 tavuk but, 2 dilim patattes
1 kase yoğurt

ara 1 elma, 2 ısırık pişi

akşam 1 kase şehriye çorbası

ara 1 çiğ fıstık

2,5 lt su, bolca yeşil çay
3 mile leslie

Insanin gozu alisiyor gormeyince de merak ediyor sevindim iyi olmana hemserim :) aydina yolculuk ne zaman biz ilk hafta buradayiz
Öyle canım burası terapi gibi uzak kalmak iyi gelmiyor bu hafta bizde burdayız havalar da çok soğuk önümüzdeki hafta Denizli'ye gitcez ordan da aydına uğrarız gibi düşünüyoruz bakalım kesin bişey yok

Canim ben Ankaraliyim, eşim Tokat'li. Tokat' ta yaşıyorum.

Ben ankaraliyim ama , tokatta yaşıyoruz eaim tokatli. Kayinvalidem yapti gonderdi saolsun.

Kizlar menum
Sabah
Biberli peynirli yumurta
10 zeytin bol zeytinyagi
Tereyagli kayisi
Cig fistik

Ogle
Mistik

Aksam
Paca corbasi
salata

2 saat sonra sade kahve

Su 3 u gectiii cok iciyorum bu aralar ihtiyaci var demekki vucudumun
Spor bisiklet surdum
70 dk 40 km yarin tarti gunu herkesin yuzu guler insallah kizlar :))

Bildirimi saat kaca kadar yapıyoruz malum karne günü
Sabahtan yaparsak kaptanlarimiz cizelgemizi hemen hazirlar takim ortalamamiz belli olur:) zaten sabah uyanip wc ye girip kahvalti yapmadan su bile icmeden ciplak tartiliyoruz :)))) yani darasi marasi olmadan net kiloo:))))

Kiz tatil istemiyorum hic ben evde yatan koca iki tatli bela :))))
Bu hafta iyi gider ya gecen hafta regl vardi hastanelerde duzensiz beslendim fazla ciktim bu hafta cok dikkat ettim ondan bayaadir ilk bu hafta eksi daha iyi olacak insallah ona guvenip yarisa girdim ya :)))
Ama sibel bak 70 ve 67 arasi cok uzun surede gitti 200 300 verdim her hafta en fazla 67 den sonra sanki daha kolay gececek insallah. Astim saniyorum o eşiği

Benim de bisikletim yarın geliyor oleeyyyy :)
Aaaa cok sevindim demet bana cok memnun kalacaksin demisti ben de sana diyorum sen daha d memnun olacaksin bacak ve basenleri acayip eritiyo kemik kaldi alt taraf benim :)))) ama cok zevkli ac bi dizi otur onune oh :)

Afiyet olsun canim oglen ben de genekde yemem ama protein yok menunde bi de biskuvi ve bulgur pilavi ayni gun olmamis bence. Et veet urunleri yumurta yersen hem acikmazsin hem de bunlar kilo yapmaz sana.

Afiyet olsun canim :)

Zeynep ya cok zor kuzum bu durum allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…