Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlareksi goren herkesi tebrik ederim bakacağım gecmise simdi kacinci olmusuz :)
Kaymakam geldi bugun okula karne toreni bi de toplanti vardi arada girdim okudum ama yazamadım biseyler:)
Sonra da cocuklari almaya gittim bakici teyzeye uyuyolardi oturduk sohbet ettik.
Cok uykum var dun gece hic uyumadim:)
Su gecmise bi bakayim geliyorum

Aynen öyle oluyorr, tek ben değilmişim demek bunu yaşayann

Gülüm inancını yitirmek yok hep 1 kilo versek pat diye o zaman verdiğimiz kiloların değerini anlamayız ki.bazen zorlayacak bazen duracak ki değerini bilelim.♥
Cok doğru saadet ben baktim bir aydir cok az az az az gitti bundan sonra acilir umarim. Mutlaka her diyet surecinde direnme donemi oluyor

O zaman duysun sesimi :) Bende yazarim ona eger gelirse elimden :) Cok sagolun cidden insan korkuyor bir hastalik mi var diye.Şükür rahatladim.
Tatlim ozgenin performansi da cok iyi yazcam sana ben sozum soz:))) ama bebeler tepemde su an yazmam imkansiz. :)))

Asyacim kavga nedeniniz ne bilmiyorum ama ikiniz de cok gerginsiniz bu bebek mevzusundan dolayi sanirim. Canim gececek bu gunler ileride hatirlamayacaksin bile. Vakti vardir herseyin. Kendini uzme kimse senden kiymetki degil

asya_01 asyacim, rabbim umdugunuzu hayırlara çevirip versin. Sosyal medya da 2 çocuğum olmasina rağmen insanlarin mutluluklarina tanik olmak icin takip ettiğim alaninda muazzam bi hekim var takip ettiğim. Mustafa Acet... Istersen bi goz at sayfasina neler yapmis, hangi olmaz denilenleri rabbim onun elinde sifaya çevirmiş..

nerden mezun oluosun seyhancım kalan kg ları verip final mı yapcan buldun benim gibi güçlü halkayı dietin dibine vurcan dibiii

ay çok fena burası yaaa iğne ipliğe dönerim ben her hafta yarışsam
Hadi ya sen mi iğne ipliğe döneceksin? Duy da inanma
Aklımda kalmış, eskiden hep bildiriyorduk

Aynen gelseydii böyle olmazdıı.. Biliyordum zaten fazla çıkacağımı, geçen hafta sabit, bu gün artı, bu hafta içinde olursa iyi olur,
Gelecek gelecek, gelince de getirdiği eksiyi katlayıp götürecek :)
Biraz dik yürümeye gayret etsen alışırsın, yoga duruşu değiştiriyor o yüzden tavsiye ettim :)
Hoşgeldin canım inşallah kısa zamanda güzel kilolar veririz birlikte

Gülüm simurg silmeyi unutmuşuz
Pazartesi hallediyorum gülüm teşekkür ederim dikkatin için

Saadet yazini cok begendim ben birinciyim demek hehe canim izin isin olacak mi yani simdi girmicek misin bi daha
Evet gülüm sen birincisin ♥ olur mu öyle şey hiç girmesem sizi çok özlerim ki.sadece kilo verme konusu bu aralar çok sorun.bişiler düzene girinceye kadar menü vermeyeceğim yoksa sohbete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…