Dahlia_ ah canım buraya yazılanlar manas destanını geçiyor bazen oku oku sanki bitmeyecek gibi geliyor ama bi bakmışsın son sayfa gelmişsin heycanla kızlarla konuşum azda yazıyorsun ki bi bakmışsın herkes kaçmış
Cok doğru saadet ben baktim bir aydir cok az az az az gitti bundan sonra acilir umarim. Mutlaka her diyet surecinde direnme donemi oluyorGülüm inancını yitirmek yok hep 1 kilo versek pat diye o zaman verdiğimiz kiloların değerini anlamayız ki.bazen zorlayacak bazen duracak ki değerini bilelim.♥
Selam kızlar
Reglden kaynaklı canım bi geçsin güzelce eksi görürsün
Saadet yazini cok begendim ben birinciyim demek hehe canim izin isin olacak mi yani simdi girmicek misin bi dahaBazı ailevi problemler var bu hem kilo vermemi etkiliyor hem sık girmeye fırsat bulamıyorum
Yasemin sana da yazalim dur biraz daha tanisalim ilham gelsin:) askinda yazardim ama simdi ara ara birakmam gerekiyo telefonu odaklanamadim ama soz yazcam:)Siir varsa bende alirimm
Bu arada sonunda oldum yani gecikti epey ama ilk defa oldu diye mutlu oldum.
Tatlim ozgenin performansi da cok iyi yazcam sana ben sozum soz:))) ama bebeler tepemde su an yazmam imkansiz. :)))O zaman duysun sesimi :) Bende yazarim ona eger gelirse elimden :) Cok sagolun cidden insan korkuyor bir hastalik mi var diye.Şükür rahatladim.
Hehhehee evet haftaya cok calisanladım gülüm bir an önce atlatırsnız inşallah, yinede bizleri ihmal etme canım
Gözünaydın canım:)
haeshin yaktın beni yine ben birinci olacaktım fark attın resmen :))
Asyacim kavga nedeniniz ne bilmiyorum ama ikiniz de cok gerginsiniz bu bebek mevzusundan dolayi sanirim. Canim gececek bu gunler ileride hatirlamayacaksin bile. Vakti vardir herseyin. Kendini uzme kimse senden kiymetki degilkızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40
dr dan yeni geldim büyümemiş yumurtalar 11 mm de hala adet olunca gelirsin başka ilaç veririm dedi çok inatçı büyümüyorlar dedi dr la konuşurken bişeyim yoktu yani beklediğim şeydi ama eşimle çok kötü kavga ettik gözlerim balon gibi şişti ağlamaktan
Ah ah bekleye bekleye usandık kız:))Aynen, bir başlasa kurtulcam da iştee
Hadi ya sen mi iğne ipliğe döneceksin? Duy da inanmanerden mezun oluosun seyhancım kalan kg ları verip final mı yapcan buldun benim gibi güçlü halkayı dietin dibine vurcan dibiii
ay çok fena burası yaaa iğne ipliğe dönerim ben her hafta yarışsam
Gelecek gelecek, gelince de getirdiği eksiyi katlayıp götürecek :)Aklımda kalmış, eskiden hep bildiriyorduk
Aynen gelseydii böyle olmazdıı.. Biliyordum zaten fazla çıkacağımı, geçen hafta sabit, bu gün artı, bu hafta içinde olursa iyi olur,
Biraz dik yürümeye gayret etsen alışırsın, yoga duruşu değiştiriyor o yüzden tavsiye ettim :)Çok geçmiş olsun canm..
Sabah yemek benim için işkence gibi birşey.. Ama hiç değilse erkenden limonlu çay, su içersem güzel olur..
Ablam bugün doğru yürümeye çalıştım, hatırladıkca dik durdum, sırtım ağrıyor artık, nasıl eğilmişsem artıkk düzelmeye çabalayınca bile ağrıyorYoga benden uzakk, hiç sevmiyorumm, ama pilates aklıma yatdı, Zeynep önerdi :)
Bu kadar havalanmasak da olur dimi
Tebrikler canlarrr
Hoşgeldin canımm :)
Rezalettttt
İlk geldiğim durumdayımmm utanayım bariiii
Ben istiyorummmm
İnşaAllah ablamm :)
Merhaba canım :)
Çok geçmiş olsunn..
Pazartesi hallediyorum gülüm teşekkür ederim dikkatin içinHoşgeldin canım inşallah kısa zamanda güzel kilolar veririz birlikte
Gülüm simurg silmeyi unutmuşuz
Evet gülüm sen birincisin ♥ olur mu öyle şey hiç girmesem sizi çok özlerim ki.sadece kilo verme konusu bu aralar çok sorun.bişiler düzene girinceye kadar menü vermeyeceğim yoksa sohbete devamSaadet yazini cok begendim ben birinciyim demek hehe canim izin isin olacak mi yani simdi girmicek misin bi daha
kötü bişey yok dimi gülümEvet gülüm sen birincisin ♥ olur mu öyle şey hiç girmesem sizi çok özlerim ki.sadece kilo verme konusu bu aralar çok sorun.bişiler düzene girinceye kadar menü vermeyeceğim yoksa sohbete devam
Hayır gülüm standart aile şeyleri şükür.ama tabi insan etkileniyorkötü bişey yok dimi gülüm
doğrudur gülüm sen iyi bak kendineHayır gülüm standart aile şeyleri şükür.ama tabi insan etkileniyor
Sende öyle kuzum.eşinle yiyeceğin tatlının tadını çıkar ve artık üzme kendini hiç bir şey içindoğrudur gülüm sen iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?