Tatlim kopma bizden zaten seviyoruz seni butun olumsuzluklar bir an once cozulsun kilo vermek tek derdimiz olsun insallahEvet gülüm sen birincisin ♥ olur mu öyle şey hiç girmesem sizi çok özlerim ki.sadece kilo verme konusu bu aralar çok sorun.bişiler düzene girinceye kadar menü vermeyeceğim yoksa sohbete devam
Gecmis olsun canim ama akini sakının bebek daha yeni cikti hastaliktan. Bu hafta birinciligi hakettim ama gece yarilarina kadar pedal cevirdim :) darisi basiniza:)Kizlar herkese merhaba,
Guzel kilolar vermissiniz tebrikler:)
Dun tabloyu hazirlayamadim esim isten eve grip olmus halde geldi.
Tum aksam onunla ilgilendim.
Sizler nasilsiniz?
haeshin amazonum 1.olmusunnn
Oyle mi demistim kiz :) tamam herkese yazalim ama simdi kopuk kopuk giriyorum bi calisma yapalim ebrus edebiyatcimiz da var artik :) en edebi siirleri dokturelim :)))kazanirsam herkese siir yazacagim diyordun, o attiklarin bos naralar degildi insallah :) akrostisimi isterim :)
Sende öyle kuzum.eşinle yiyeceğin tatlının tadını çıkar ve artık üzme kendini hiç bir şey için
Ebrus petrik ve sunger bopu gösterdim kizlara :)))Aynisi bende de var, yaslaninca kamburluga yol aciyor
Dik durunca sanki bir taraflarimi zorla göstermeye calisiyormusum gibi hissediyorum :)
Nerede olduklarini tam bilmiyorum gülüm, esimin akrabalari... Gelirsem haber ederim ♥
Bisikletin de hayirli olsun canemin :* iyi günlerde kullan
Tebrikler ablacim, insallah en kisa zamanda 65 i görmekte nasip olur :)
Allah kabul etsin ablacim
Hosgeldin ablacim ♥
O zaman bu da senin kizlara gelsin :)
Ablacim disci korkulacak bir yer degil :)
Benimde gitmem lazim... hic korkmam kendilerinden :)
Masallah merveme :) harika gidiyorsun kuzum, eniste seni taniyamayacak :)
Insallah sonucuda güzel olur canim, hayirlisi olsun.
Tebrik ederim ablacim ♥ sen mezun olmuyormuydun kiz?
Tebrikler canim cok güzel bir baslangic olmus :)
Tebrik ederim cicegim güzel gitmis :)
Hedef de düsürülmüs masallah masallah :)
Tebrikler :)
Hem basenini hemde kilonu yemis jillian hanim :)))
Tebrik ederim ablacim :)
63.8 diye not etmisim ben gülüm, ilk sayfada tablomuz var oradan bakabilirsin :)
Naptin kiz sen :))) eee tabi adina siirler miirler yazilinca iyice costun :)))
Tebrik ederim ablacim süpersin :)
Hersey takimim icin :))))
Demet mezunlar ne yapacaklar. BElim iste gozum sizde. Oglani uyutunca gelecegim:)
Ah ah bekleye bekleye usandık kız:))
İnşaAllahh :))Hadi ya sen mi iğne ipliğe döneceksin? Duy da inanma
Gelecek gelecek, gelince de getirdiği eksiyi katlayıp götürecek :)
Biraz dik yürümeye gayret etsen alışırsın, yoga duruşu değiştiriyor o yüzden tavsiye ettim :)
Pazartesi hallediyorum gülüm teşekkür ederim dikkatin için
Çok geçmiş olsun canm..
Sabah yemek benim için işkence gibi birşey.. Ama hiç değilse erkenden limonlu çay, su içersem güzel olur..
Ablam bugün doğru yürümeye çalıştım, hatırladıkca dik durdum, sırtım ağrıyor artık, nasıl eğilmişsem artıkk düzelmeye çabalayınca bile ağrıyorYoga benden uzakk, hiç sevmiyorumm, ama pilates aklıma yatdı, Zeynep önerdi :)
Bu kadar havalanmasak da olur dimi
Tebrikler canlarrr
Hoşgeldin canımm :)
Rezalettttt
İlk geldiğim durumdayımmm utanayım bariiii
Ben istiyorummmm
İnşaAllah ablamm :) hb canim nasilsn diet nasil gdiyr ... yurume probleminmi var dogru yurume derken ne demek istedn yeniyim ta bi cok konuya vakif dilim kusura bakma sende verceksn kg uzulme bak ben seyhanla yarisiorm yarisma cok zevkli geldi 2 kg versem süper olcak bide sabah kahvaltsi cok onemli az da olsa yemeye calis
Merhaba canım :)
Çok geçmiş olsunn..
ayyy jb insallah ya hepimz verelm fazlaliklariHoşgeldin canım inşallah kısa zamanda güzel kilolar veririz birlikte
Gülüm simurg silmeyi unutmuşuz
he igne iplik olmamiHadi ya sen mi iğne ipliğe döneceksin? Duy da inanma
Gelecek gelecek, gelince de getirdiği eksiyi katlayıp götürecek :)
Biraz dik yürümeye gayret etsen alışırsın, yoga duruşu değiştiriyor o yüzden tavsiye ettim :)
Pazartesi hallediyorum gülüm teşekkür ederim dikkatin için
Merakla bekliyorum ablacım :)Oyle mi demistim kiz :) tamam herkese yazalim ama simdi kopuk kopuk giriyorum bi calisma yapalim ebrus edebiyatcimiz da var artik :) en edebi siirleri dokturelim :)))
Allah korumuş canım, verilmiş sadakanız varmış. Niye kar lastiğin yok senin?Huhuuu selamlar tekrardan... istanbul da kar basladi mesai cikisinda ve tabi kar lastgm yok kaya kaya geldim kaza yapcaktm nerdeysecok tehlikeli istanbullular dikkat etsn lutfen...... neyse az once yemek yedik bebisle ilgilenioruz kuduruk kizim wc ye kactm bilgilendrme yapiorm dikkat dikkat seyhann gell gell ne yedn anlattt ben yaziyorum smdi... 3 yk z.yaglikereviz 1yk yogurt 2 dilim kepek ekmegi 1 bardak salgam suyu birazda 2 yk kasigi yogurda 1 tatlı kasigi chia tohumu koycam yemek boyunca 2 bardakta su ictm
Onlara da mezun olup bizden kopamayanlar listesi yaparız :)Demet mezunlar ne yapacaklar. B
Mesela ben dusunuyorum simdi meun olsam menu vermeye devam etmek isterim kilo bildirimine de boylece kilo koruma doneminde de kendimi kontrol edebilirim. Bu konuyla ilgili bi duzenleme geup icinde ayri bi mezunlar listesi mi yapsak acaba. Liste disi yarisanlar gibi hi?
İyi o zaman pilates yap sen :)Valla öyle :)))
İnşaAllahh :))
Sevmiyorum yogayı, birtuhaf geliyor bana bilmiyorum neden..
Göster kendini güzelim :) inandır biziayyy jb insallah ya hepimz verelm fazlaliklari
he igne iplik olmami
almadim lastik 3 gun kar yagcak die para vermeyim dedim kaxa yapiodm odicektm 3 mislini esim sali gunu taktircak kar lastgi odu koptu kaza yapuodm dedgmde sana kar da kim araba kullan dedi dioMerakla bekliyorum ablacım :)
Allah korumuş canım, verilmiş sadakanız varmış. Niye kar lastiğin yok senin?
Onlara da mezun olup bizden kopamayanlar listesi yaparız :)
İyi o zaman pilates yap sen :)
Göster kendini güzelim :) inandır bizi
huhu seyhancim nabrrr ne guzel seyler yemissin valla afern sayiyla yiosn her seyi tebriksss baska ne yicen ven yogurda chia karstrcktm ama vazgectm 1 bardak suya koyup suyu icicem yogurt yiesm gelmediMenü
Sahur:iki dilim kizarmis ekmek bir muz ekmege tereyagi sürüp köy peyniri koydum yesilcay ve sütlü kahve
Iftar:bir lahmacun bol salata iki ceviz üc dört kuru erik bir mandalina mistikcay ve yesilcay
Su :1litre
Spor :yok
Haftalik egzersizleri yapacam birazdan belki chia tohumlu yogurt yerim he bir avucda cig fistik yedim cay icerken
Menü
Sahur:iki dilim kizarmis ekmek bir muz ekmege tereyagi sürüp köy peyniri koydum yesilcay ve sütlü kahve
Iftar:bir lahmacun bol salata iki ceviz üc dört kuru erik bir mandalina mistikcay ve yesilcay
Su :1litre
Spor :yok
Haftalik egzersizleri yapacam birazdan belki chia tohumlu yogurt yerim he bir avucda cig fistik yedim cay icerken
Bugünlük bu kadar canimalmadim lastik 3 gun kar yagcak die para vermeyim dedim kaxa yapiodm odicektm 3 mislini esim sali gunu taktircak kar lastgi odu koptu kaza yapuodm dedgmde sana kar da kim araba kullan dedi dioayak ustu popara yedik yani ay valla cok gaza geldm vermem lazm kglalri
huhu seyhancim nabrrr ne guzel seyler yemissin valla afern sayiyla yiosn her seyi tebriksss baska ne yicen ven yogurda chia karstrcktm ama vazgectm 1 bardak suya koyup suyu icicem yogurt yiesm gelmedi
Amin canimAllah kabul etsin ablam..
Demet mezunlar ne yapacaklar. B
Mesela ben dusunuyorum simdi meun olsam menu vermeye devam etmek isterim kilo bildirimine de boylece kilo koruma doneminde de kendimi kontrol edebilirim. Bu konuyla ilgili bi duzenleme geup icinde ayri bi mezunlar listesi mi yapsak acaba. Liste disi yarisanlar gibi hi?
63 cok zayif olur diyo esim
Kizlar herkese merhaba,
Guzel kilolar vermissiniz tebrikler:)
Dun tabloyu hazirlayamadim esim isten eve grip olmus halde geldi.
Tum aksam onunla ilgilendim.
Sizler nasilsiniz?
haeshin amazonum 1.olmusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?