Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet gülüm sen birincisin ♥ olur mu öyle şey hiç girmesem sizi çok özlerim ki.sadece kilo verme konusu bu aralar çok sorun.bişiler düzene girinceye kadar menü vermeyeceğim yoksa sohbete devam
Tatlim kopma bizden zaten seviyoruz seni butun olumsuzluklar bir an once cozulsun kilo vermek tek derdimiz olsun insallah

Kizlar herkese merhaba,
Guzel kilolar vermissiniz tebrikler:)
Dun tabloyu hazirlayamadim esim isten eve grip olmus halde geldi.
Tum aksam onunla ilgilendim.
Sizler nasilsiniz?
haeshin amazonum 1.olmusunnn
Gecmis olsun canim ama akini sakının bebek daha yeni cikti hastaliktan. Bu hafta birinciligi hakettim ama gece yarilarina kadar pedal cevirdim :) darisi basiniza:)

kazanirsam herkese siir yazacagim diyordun, o attiklarin bos naralar degildi insallah :) akrostisimi isterim :)
Oyle mi demistim kiz :) tamam herkese yazalim ama simdi kopuk kopuk giriyorum bi calisma yapalim ebrus edebiyatcimiz da var artik :) en edebi siirleri dokturelim :)))

Sende öyle kuzum.eşinle yiyeceğin tatlının tadını çıkar ve artık üzme kendini hiç bir şey için
sağol gülümm..biliyorsun sende yıpratıcı bir süreç biraz önce anlattı hastanede arkadaşını görmüş yengem ve yiiğenimle gitmiştik yiğenim eşimin yanındaydı arkadaşı bizim sanmış yiğenimi eşimi hastaneye getirdim diyince yoksa 2. mi geliyor falan demiş o da içine oturmuş sinirliydim sende yum büyümemiş deyince bana patlamış

Ebrus petrik ve sunger bopu gösterdim kizlara :)))

Huhuuu selamlar tekrardan... istanbul da kar basladi mesai cikisinda ve tabi kar lastgm yok kaya kaya geldim kaza yapcaktm nerdeysecok tehlikeli istanbullular dikkat etsn lutfen...... neyse az once yemek yedik bebisle ilgilenioruz kuduruk kizim wc ye kactm bilgilendrme yapiorm dikkat dikkat seyhann gell gell ne yedn anlattt ben yaziyorum smdi... 3 yk z.yaglikereviz 1yk yogurt 2 dilim kepek ekmegi 1 bardak salgam suyu birazda 2 yk kasigi yogurda 1 tatlı kasigi chia tohumu koycam yemek boyunca 2 bardakta su ictm

Elim iste gozum sizde. Oglani uyutunca gelecegim:)
Demet mezunlar ne yapacaklar. B
Mesela ben dusunuyorum simdi meun olsam menu vermeye devam etmek isterim kilo bildirimine de boylece kilo koruma doneminde de kendimi kontrol edebilirim. Bu konuyla ilgili bi duzenleme geup icinde ayri bi mezunlar listesi mi yapsak acaba. Liste disi yarisanlar gibi hi?

Ah ah bekleye bekleye usandık kız:))

Valla öyle :)))

İnşaAllahh :))
Sevmiyorum yogayı, birtuhaf geliyor bana bilmiyorum neden..

Hoşgeldin canım inşallah kısa zamanda güzel kilolar veririz birlikte

Gülüm simurg silmeyi unutmuşuz
ayyy jb insallah ya hepimz verelm fazlaliklari

he igne iplik olmami

Oyle mi demistim kiz :) tamam herkese yazalim ama simdi kopuk kopuk giriyorum bi calisma yapalim ebrus edebiyatcimiz da var artik :) en edebi siirleri dokturelim :)))
Merakla bekliyorum ablacım :)
Allah korumuş canım, verilmiş sadakanız varmış. Niye kar lastiğin yok senin?
Onlara da mezun olup bizden kopamayanlar listesi yaparız :)
Valla öyle :)))

İnşaAllahh :))
Sevmiyorum yogayı, birtuhaf geliyor bana bilmiyorum neden..
İyi o zaman pilates yap sen :)
ayyy jb insallah ya hepimz verelm fazlaliklari

he igne iplik olmami
Göster kendini güzelim :) inandır bizi

Menü
Sahur:iki dilim kizarmis ekmek bir muz ekmege tereyagi sürüp köy peyniri koydum yesilcay ve sütlü kahve
Iftar:bir lahmacun bol salata iki ceviz üc dört kuru erik bir mandalina mistikcay ve yesilcay
Su :1litre
Spor :yok
Haftalik egzersizleri yapacam birazdan belki chia tohumlu yogurt yerim he bir avucda cig fistik yedim cay icerken

almadim lastik 3 gun kar yagcak die para vermeyim dedim kaxa yapiodm odicektm 3 mislini esim sali gunu taktircak kar lastgi odu koptu kaza yapuodm dedgmde sana kar da kim araba kullan dedi dio ayak ustu popara yedik yani ay valla cok gaza geldm vermem lazm kglalri

huhu seyhancim nabrrr ne guzel seyler yemissin valla afern sayiyla yiosn her seyi tebriksss baska ne yicen ven yogurda chia karstrcktm ama vazgectm 1 bardak suya koyup suyu icicem yogurt yiesm gelmedi

Allah kabul etsin ablam..

Bugünlük bu kadar canim

Olur kuzum yapariz. Egzersiz bildirimi ve haftalik kilo bildirimi guzel olur. Menude supheliyim. Serbest bir menu halihazirda diyette olanlari demotive edebilir:)

Kizlar herkese merhaba,
Guzel kilolar vermissiniz tebrikler:)
Dun tabloyu hazirlayamadim esim isten eve grip olmus halde geldi.
Tum aksam onunla ilgilendim.
Sizler nasilsiniz?
haeshin amazonum 1.olmusunnn

Gecmis olsun gulum, acil sifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…