Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neden uyumadin gulum, kizlar mi uyandi yine?

Kolay gelsin canim evdemi yapiyosun lahmacunu

Evde degil ablacigim. Burada markete gidip x kisilik lahmacun malzemesi diyorsun. Liste yapiyorlar, ona gore alip kasaba gidiyorsun. Orada zirhta cekiyor tum malzemeyi. Onu alip firina gidiyorsun, pisirip veriyorlar:)

Sanki sabah ve öğlen az olmuş akşam güzel.

Hoşgeldin aramıza.

Yok maalesef

Yine ben varım.

Miktarı ne çiğköfte nin

Bu nasıl menü miktarlar yok su yok spor yok
Suyu unutmusum yazmaya canm ama spor yok bi tek butun gun oglanin pesinde kosturuorum miktarlari yazildigini bilmiyorum sabah ekmeksiz 3 tane yumurta sinirsiz peynir cesitleri 1 tatli kasigi bal oldumu canim

Kızlar misafir vardı giremedim
menüm
sabah
2 tbe 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin peynir biraz yeşillik şekersiz çay
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
2 kucuk dilim şu boregi şekersiz çay
Aksam
1 kase mercimek corbasi epeyce fazla fırın tavuk salata yoğurt 1 dilim baklava
ara
1 portakal
şu 3.5 lt
Egzersiz yok
Kızlar bugün menüyü patlattım kusura bakmayın

Evde degil ablacigim. Burada markete gidip x kisilik lahmacun malzemesi diyorsun. Liste yapiyorlar, ona gore alip kasaba gidiyorsun. Orada zirhta cekiyor tum malzemeyi. Onu alip firina gidiyorsun, pisirip veriyorlar:)
Canim 1 kilo sogan yarim kilo kiyma yarim kilodan bi kac tane eksik biber isot istege bagli domates 1 kilo at hepsini robota kiyma haric cek kiymayla karstr yolla pideciye ordan oraya gitme okdar tatlim

katılıyorum :) ins o günleri görürsek :)

ayyy jb insallah ya hepimz verelm fazlaliklari

he igne iplik olmami
Canim hosgeldin
çok gelen oldu kızlar toplu bir tanışmak mi ben kaçırdım ya:))

Menu

Sabah
Salata ve rezene cayi

Ara
Cappuccino

Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt

Ara
Dag cayi

Aksam
1 lahmacun, koz biber, patlican ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz:50 dk bisiklet (300 kalori) ve haftalik egzersizler

vay vay vay kaptan lahmacun yemiş :)))
şaka şaka kaptanim afiyet şeker olsun
bu arada eşimle senin yılbaşı kacamagini bulabilirsek deneyecegiz:)))

Canim 1 kilo sogan yarim kilo kiyma yarim kilodan bi kac tane eksik biber isot istege bagli domates 1 kilo at hepsini robota kiyma haric cek kiymayla karstr yolla pideciye ordan oraya gitme okdar tatlim
robottan çekersen çakma lahmacun olur.kaptan antep te yaşıyor ayrıca adanali bilmem anlatabildim mi:))

robottan çekersen çakma lahmacun olur.kaptan antep te yaşıyor ayrıca adanali bilmem anlatabildim mi:))
Vayyyy ozman ewde sakır şqkır lahmacular acmasi ypmasi azim adanalar falan pisiricek dôkturucek ))) bizde izmirde zeytnyagliari yiyelim duralim ohhhh ot yiyelim

Günlük menüm
Sabah
2 dilim ekmek arası tost
Ay eksik yazmışım.
Sabah
2 dilm ekmek arası tost
Çay 1bardak
Ara:
1 dilim kek
1 bardak meyve suyu
.
Ara:meyveli yoğurt
Akşam:
Balık
Salata
Su 1,5 litre-egzersiz yapmadım
Not: Öğleyin memlekete gidiyordum bi şey yemedim.

Kizlar şôle enerji veren metoboliza bagirsak calistirici cay tarifiniz varmi arada icmek istiyorum ben kahve turerini sevmem siyah cay sevmemde icecek bisi yok meyve suyuda sevmem

Enerji için yeşilçay iç derim.. 2-3 bardak yeşilçayla hiçbirşey yemesem bile bütün gün ayakta durabilirim
Bir de elma limon çayı var, sürekli içmedim ama denedim birkaç kez o da güzel :)

• Mavibocuk mistik çayı ni bulamadı eşim, Tokati dolaştık nerdeyse migros da bile yoktu. Ne yapsak ? Bilindik baska marketler de nerde bulabilirim ?
Canım bende migrosta felan bulamadım ama bizim burada beğendik var oradan alıyorum
Tmm bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…