Kizlareksi goren herkesi tebrik ederim bakacağım gecmise simdi kacinci olmusuz :)
Kaymakam geldi bugun okula karne toreni bi de toplanti vardi arada girdim okudum ama yazamadım biseyler:)
Sonra da cocuklari almaya gittim bakici teyzeye uyuyolardi oturduk sohbet ettik.
Cok uykum var dun gece hic uyumadim:)
Su gecmise bi bakayim geliyorum
Kolay gelsin canim evdemi yapiyosun lahmacunu
Suyu unutmusum yazmaya canm ama spor yok bi tek butun gun oglanin pesinde kosturuorum miktarlari yazildigini bilmiyorum sabah ekmeksiz 3 tane yumurta sinirsiz peynir cesitleri 1 tatli kasigi bal oldumu canimSanki sabah ve öğlen az olmuş akşam güzel.
Hoşgeldin aramıza.
Yok maalesef
Yine ben varım.
Miktarı ne çiğköfte nin
Bu nasıl menü miktarlar yok su yok spor yok
Canim 1 kilo sogan yarim kilo kiyma yarim kilodan bi kac tane eksik biber isot istege bagli domates 1 kilo at hepsini robota kiyma haric cek kiymayla karstr yolla pideciye ordan oraya gitme okdar tatlimEvde degil ablacigim. Burada markete gidip x kisilik lahmacun malzemesi diyorsun. Liste yapiyorlar, ona gore alip kasaba gidiyorsun. Orada zirhta cekiyor tum malzemeyi. Onu alip firina gidiyorsun, pisirip veriyorlar:)
katılıyorum :) ins o günleri görürsek :)Demet mezunlar ne yapacaklar. B
Mesela ben dusunuyorum simdi meun olsam menu vermeye devam etmek isterim kilo bildirimine de boylece kilo koruma doneminde de kendimi kontrol edebilirim. Bu konuyla ilgili bi duzenleme geup icinde ayri bi mezunlar listesi mi yapsak acaba. Liste disi yarisanlar gibi hi?
Canim hosgeldinayyy jb insallah ya hepimz verelm fazlaliklari
he igne iplik olmami
Menu
Sabah
Salata ve rezene cayi
Ara
Cappuccino
Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt
Ara
Dag cayi
Aksam
1 lahmacun, koz biber, patlican ve ayran
Su:3 litre
Egzersiz:50 dk bisiklet (300 kalori) ve haftalik egzersizler
robottan çekersen çakma lahmacun olur.kaptan antep te yaşıyor ayrıca adanali bilmem anlatabildim mi:))Canim 1 kilo sogan yarim kilo kiyma yarim kilodan bi kac tane eksik biber isot istege bagli domates 1 kilo at hepsini robota kiyma haric cek kiymayla karstr yolla pideciye ordan oraya gitme okdar tatlim
Vayyyy ozman ewde sakır şqkır lahmacular acmasi ypmasi azim adanalar falan pisiricek dôkturucekrobottan çekersen çakma lahmacun olur.kaptan antep te yaşıyor ayrıca adanali bilmem anlatabildim mi:))
Ay eksik yazmışım.Günlük menüm
Sabah
2 dilim ekmek arası tost
Kizlar şôle enerji veren metoboliza bagirsak calistirici cay tarifiniz varmi arada icmek istiyorum ben kahve turerini sevmem siyah cay sevmemde icecek bisi yok meyve suyuda sevmem
Canım bende migrosta felan bulamadım ama bizim burada beğendik var oradan alıyorum
Mavibocuk mistik çayı ni bulamadı eşim, Tokati dolaştık nerdeyse migros da bile yoktu. Ne yapsak ? Bilindik baska marketler de nerde bulabilirim ?
Tmm bitanemHadi ya sen mi iğne ipliğe döneceksin? Duy da inanma
Gelecek gelecek, gelince de getirdiği eksiyi katlayıp götürecek :)
Biraz dik yürümeye gayret etsen alışırsın, yoga duruşu değiştiriyor o yüzden tavsiye ettim :)
Pazartesi hallediyorum gülüm teşekkür ederim dikkatin için
Foto nasil atiliyor bende tarti fotosu atmak istiyorum cumalari ? URL istiyor anlamadim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?