Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun ablacımmm

Amin ablacım:)
Şu stres üzüntü çok kötü yaa bende öyleyim :)

o da en fazla 2 abla yetişemiyorum derse ayırsam spor yapamam mesela

Kuzum evdesin, nasil yetisemiyorsun bir tanem. Kalk sabah erkenden. 2 saatte yap temizligini yemegini otur dersinin basina. Ogle yemegi ve egzersiz molasi ver tekrar otur aksama kadar. Kac farkli ders calisiyorsan hepsinden hergun bir konu bitirmen ve soru cozmen lazim gulum.

o da en fazla 2 abla yetişemiyorum derse ayırsam spor yapamam mesela
Tatlış int. Videolar izle seni çok güzel hızlandırır mesela tarihte ramazan yetkin hoca çok güzel hergün o videoları izle çok güzel olur yetiştirirsin sadece düzenli çalışmalısın

öyle olmuyor abla ya 1 gün yapsam öbür gün yapamam hastane işlerim giriyor araya ancak spor yapmadığım zaman o söylediğini yapabilirim sporuda bırakamam..evdeyim ama gelen giden iş güç bitmiyor ki

menüm
sabah
2 yum mantarlı omlet
yarım kk peynir
yeşilçay

ara
sade sütsüz şekersiz nescafe

öğle
balık salata

ara
1 elma
bitkiçayı

akşam
4 yk kabak
salata
az yoğurt

su 2,5 lt
spor 30 dk yürüyüş(2,5 km),30 dk egzersiz,30 dk da dans ettim

Üzülme kuzum haftaya 2 katı verirsin

off bu sayilar en zor verdigim sayilar saadetim insallah veririm

gecmis olsun canim, karnenizde hayirli olsun:)

sIkma canini regli gecsin gider birden:)

canim kuru meyve miktarini azalt.
kuru meyve agirliginca seker demektir.
mesela gunde 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 1 hurma ye yanina ceviz findik ekle.
50 gr kuru meyve 150 kalori civaridir.
1 salatalik 15 kalori.
50 gr kuru meyve ile 10 salatalik ayni kalori.
birde boyle bak olaya canim:)

tebrikler kizlar, ellerine saglik Ebrusum:)

canim hosgeldin aramiza, bol bol gider kilolar insallah:)

Ellerine saglik canim:)

olursun ablacim, sende bu azim varken:)

ohh misss:)

soganli, mantarli peynirli omlet (az tereyaginda sogan,mantar,peyniri sotele, yumurta ekle)
peynirli, pulbiberli omlet (az tereyagi ile peyniri erit, yumurta ekle, pulbiber serp.)
sucuklu omlet
biberli,peynirli omlet (tereyaginda biberleri sotele, peynir ve yumurtalari ekle)
biberli, mantarli, domatesli, kasarli omlet( tereyaginda biber, mantar, domatesi sotele, ayri bir tavada sade yumurtadan omlet yap.Omletin yarisina sebzeleri ekle, kasar serp, diger yarisini ustune kapat:)

Evet yaa Akin hasta olmaz insallah canim.
Sen bu 1.ligi hakettin canim:)

afiyet olsun canim:)

sagol canim benim:)[/QUOTE]

3 gun kotu geciyor kuzum cok şükür iim

evet canim daha öncede takimdaydim tedavi falan uzak kaldim

ne tedavisi tatlim kaçırdım sanirim ben

Kizlar Kizlarr

Kbakmayin gelemedim dün esimin is eglencesi vardi malum gec geleceginden misafirim geldi beni yalniz birakmamak icin sadece arkadasim geleydi rahat olurdukta nisanlisida geldi yemektir caydir amannn gecti iste.
Amanin bugunde ne soguktur böyle bi market alışverişine gittik ellerim buz tuttu en son kayseriyeye gittiğimde bu kadar usumustum brrrrr
Nasil geciyor haftasonunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…