Aynen öyle Asya sana iyi gelmeyen insanlarla imkanın varsa hiç görüşme eşin ne derse tamam de geçiştir evde yalnız olduğunda müzik aç ve hoşlandığın şeylerle uğraş 13 gün sana stres yok :)regle 13 gün var gülüm moral depolicam bol boll
gelmedi arkadaşlarıyla buluşmaya gitti de aradı...1 i baya zorlamış öteki iyi geçti dedi...umarım geçerde kurtulur artık..Eniste geldi mi, sinavlari nasil gecmis?:)
gelmedi arkadaşlarıyla buluşmaya gitti de aradı...1 i baya zorlamış öteki iyi geçti dedi...umarım geçerde kurtulur artık..
kız biraz önce açtım müziği dans ettimmAynen öyle Asya sana iyi gelmeyen insanlarla imkanın varsa hiç görüşme eşin ne derse tamam de geçiştir evde yalnız olduğunda müzik aç ve hoşlandığın şeylerle uğraş 13 gün sana stres yok :)
Biliyorsun gelmedi mi dert oluyor ondan dedim vaktin de geldimi ne derdi buyursun gelsin.Niye dert dedin canim?:) Ben keyifle bekliyorum:)
Biliyorsun gelmedi mi dert oluyor ondan dedim vaktin de geldimi ne derdi buyursun gelsin.
kpss yimi soruyorsun ablacımAsya sen de calisiyorsun degil mi kuzum? Sinav ne zamandi?
Sabah
1 Yumurta
1 dilim salam
2 dilim cavdarli ekmek
Ara
Elma
Aksam
Corba
Spor yapadim disaridan geldim buz tuttum.Yarin giremeyebilirim, haberiniz olsun.
Oh oh sefam olsun canım çekti bak :)kız biraz önce açtım müziği dans ettimmşiştim strestennn
kpss yimi soruyorsun ablacım
ee sende yap valla motive oldummOh oh sefam olsun canım çekti bak :)
normalde temmuzdaydı abla sınav erkene almışlar sınavı başvuru başlamamış daha ya bu sınavda muamma oldu ama olsun ben yine hazırlanıyorumEvet canim.
normalde temmuzdaydı abla sınav erkene almışlar sınavı başvuru başlamamış daha ya bu sınavda muamma oldu ama olsun ben yine hazırlanıyorum
Ya demi :) terzi kendi söküğünü dikemiyor Demesinler.geçen öyle oldu ama bu ay olmaz diye düşünüyorum bakalım artık sporun faydası olur diye düşünüyorumAsya ya soylediklerini sen de uygula canim. Sikinti stres yapmazsan vakitlice gelir:)
yok abliş ya ben baya geç kaldımErkene aldilarsa yogunlas artik canim. Bitti mi konular?
yok abliş ya ben baya geç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?