var canim ahanda:)Günaydın canlarım, mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Allah korumuş canım, böyle şeyler ihmale gelmiyor, bazı insanların canına bile mal oluyor ne yazık kitekere para vereceksin evet ama sonuçta 3 gün kullanıpta atacağın bir şey değil. Genelde herşeye para vermesini biliyoruz ama böyle konularda ihmalkarız. Bu konuda türkiye ye farklı kurallar getirilmeli.
Vereceksin canım vereceksin, bundan hiç şüphem yok :) göster seyhan ablaya gününü :))))
Limonlu yeşilçay iç canım
Nasıl geçti sınavın?
Kilo bildirimini de en azından bir önceki haftada olduğun kiloyla yaparsan arada ki farkı görmek daha kolay olur :)
Gülo bu postur için ayakta yapılabilecek egzersizler de var mı?
Ablam heyecan mı bilmiyorum tam olarak, sanırım tedirginlik ağır basıyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :)O düşünceleri değiştirecek yine sensin asyacım bu ay regliye kadar sana kötü düşünceleri yasaklıyorum:) 1 ay boyunca sürekli iyi ve olumlu düşün meditasyon yap gerekirse buna inanarak ama olur mu canım allah senden de razı olsun :)
Sen bebişine iyi bak kilo verirsin bitanem doğduktan sonra ay yerim ben onu:)ebruş pazartesi doktora gitcek sin heyecanlımısın Pıtı Pıtı kalp atışlarını duyacAksın :)))
Sağol canım.yapıyorum ama içmiyor benim inatçı koçum 1 kaşık bile almıyor ağzına neler teklif ediyorum yok. düzeldiğini bilmiyordum alerji düzelmez diyorlar çok sıkıntılı bişey öksürük özellikle çaresiz kalıyoruz bazen şimdi bide grip işte durum bu yani tatlım umarım çabuk toparlar
canimm hosgeldin, aa bosnak misin cok bosnak arkadasim var.ohhh afiyet sifa olsun menu guzel vallahi yarasin
aaa ne guzel sistem eminim disarda yediklermzden cok daha lezzetli oluyordur bu sekilde
zeynepela menun cok guzel ama ben su yesilcayi hic sevmiorm be seviosan gunde 3 bardaktan fazla icme ama yinede
menuyu bugun telafi edersn arada kacio malesef engel olunamio
ay hb tesekkur ederm.... lahmacunu yien kaptanmi bide cok yesil cay icme die akil veriorm atcak beni gruptan
ay z.yagli candir kiz vallahi geceli gunduzlu yerim baska bsy aramam ama arada et lazm tabi
bende yesem zayflayamam ama iste herkesn bunyesi bir dil kus kadr besleniyorm yinede zor veriorm
hayrli yolculuklar sag salim gtmssndr insallah kg fa iyimis ben o gunleri gorebkcekmym
saricicek menu guzel valla mantarli yumurta hic yemedm gercide
Ooohh balik salata sahane afyt olsn... memleketn neredeuzakmi yolun
limin cayini nerden buldn migrosta falanmi var nasl tadi limon aromasni cok severm
ajvar sos bayilrim bizim Boşnaklar nefis yapar hele babanecgm ne guzrl yapardi ajvar Boşnakca adi
ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm
tamam dikkate aliyorjm ve uygulamaya geciyorim
iyiki dogmussn nice saglikli yaslara kucuck pasta yenir sanki ya kaptanlar ne der bilememkac yasina griosn
iyi gezmelerr
Isteesasen karda araba kullanmiorzda dun yagmaz die ciktim lastk vs fasa fiso bnce karda kesnlikle toplu tasima kullanilmali ama yinede lastk almak sart tabi mazeret sunmayim
bnde tig gbi olcam hijhh
allah zihin aciligi versn sinavi olanlara
ayy suoersn vallahi helal sana
canim tum gunluk menunu paylassan bende seni bugun tablomuza eklerim.2dilim kepek ekmegi ama dilimler buyuktu 3 dilim diim,üstlerine azcik tereyag surdum,yogurtlu omlet 2 yumurtaya denk gelio catalin ucuyla yagli peynir az yedm yiesim yoktu 1 zeytn 3 ajda bardak cay birini suan iciorm 1 tatli kasigi bal bu kadr
Hamd olsun iyiyiz inşallah kuzum :) baktım ikisinede :)Sağol bitanemm amin inşallah :)
Bizim miniş nasıl teyzesi onu çok öptü annişi:)) ebrumm rus çin takvimi felan var baktın mı onlara:))
tekrar hosgeldin canim, gercekten cok azimlisin hizla gidecek o kilolar belli.hayirdir noldu maviiscim
merhaba evet ben dun geldim araniza cok aximliym sevdm bu grubu kaptanlar beni listeye alsn die var gucumle calisiorum kuralli burasi ya strres oluom cikarmasnlar die her fursatta griorm .... masallah nasl bir azmin var cok iyi kg vermssn öpüyorum nanaklardan tebrik babinda ibsallah 2016 sana ugurlu gelir istedgn yere atanrsn cok dua edicem.... bnde nena mediha nena bosnakca adim mediha turkce adim herkes bana nena der is yerndekiler haric sizde die blrsnz istanbulda yasiorm evliyim 14 aylik bir bebegm var kiz adi eylul ama takma adi luly herkes luly der nese iste 93 kgdan 77 ye indim dun seyhanla yarisa basladk bakalm hangmz cok kg vercz bu arada muhasebeciyim siradan bi eleman yani fabrikanın idari departmanndayim baska is ariorm seflik yada mudur yardmclgi gbi pozsynlarda bole iste
Sen zaten güzelsin ablam :)Kuaför den randevu almıştım gideyim biraz güzelleşeyim kızlar görüşürüz
Ellerine sağlık gülüm, teşekkür ederim.var canim ahanda:)
canim bebek icin tedaviye baslamistimne tedavisi tatlim kaçırdım sanirim ben
Hahahaha ben hem kirmam hem gecerim :))) beni gecmek neymis görürsün sen :)))Tabi skerim onu kirmaa bunu kirma ne guzel,) ozman bni gecmeyi unut sekerim ben sifir kacamak yapiorumbirinci bnm bennimmmmmmm yasasiiinnn tig olucam tig olamasamda oklava olayim yeter
Canim biz tanistik mi ben hatirlamiyorum yav cok karmasik gecti dun ve bugun ben buse :))ohhh afiyet sifa olsun menu guzel vallahi yarasin
aaa ne guzel sistem eminim disarda yediklermzden cok daha lezzetli oluyordur bu sekilde
zeynepela menun cok guzel ama ben su yesilcayi hic sevmiorm be seviosan gunde 3 bardaktan fazla icme ama yinede
menuyu bugun telafi edersn arada kacio malesef engel olunamio
ay hb tesekkur ederm.... lahmacunu yien kaptanmi bide cok yesil cay icme die akil veriorm atcak beni gruptan
ay z.yagli candir kiz vallahi geceli gunduzlu yerim baska bsy aramam ama arada et lazm tabi
bende yesem zayflayamam ama iste herkesn bunyesi bir dil kus kadr besleniyorm yinede zor veriorm
hayrli yolculuklar sag salim gtmssndr insallah kg fa iyimis ben o gunleri gorebkcekmym
saricicek menu guzel valla mantarli yumurta hic yemedm gercide
Ooohh balik salata sahane afyt olsn... memleketn neredeuzakmi yolun
limin cayini nerden buldn migrosta falanmi var nasl tadi limon aromasni cok severm
ajvar sos bayilrim bizim Boşnaklar nefis yapar hele babanecgm ne guzrl yapardi ajvar Boşnakca adi
ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm
tamam dikkate aliyorjm ve uygulamaya geciyorim
iyiki dogmussn nice saglikli yaslara kucuck pasta yenir sanki ya kaptanlar ne der bilememkac yasina griosn
iyi gezmelerr
Isteesasen karda araba kullanmiorzda dun yagmaz die ciktim lastk vs fasa fiso bnce karda kesnlikle toplu tasima kullanilmali ama yinede lastk almak sart tabi mazeret sunmayim
bnde tig gbi olcam hijhh
allah zihin aciligi versn sinavi olanlara
ayy suoersn vallahi helal sana
Nenaaa cok tatli isim biz de nena diyelim sanaa :)))hayirdir noldu maviiscim
merhaba evet ben dun geldim araniza cok aximliym sevdm bu grubu kaptanlar beni listeye alsn die var gucumle calisiorum kuralli burasi ya strres oluom cikarmasnlar die her fursatta griorm .... masallah nasl bir azmin var cok iyi kg vermssn öpüyorum nanaklardan tebrik babinda ibsallah 2016 sana ugurlu gelir istedgn yere atanrsn cok dua edicem.... bnde nena mediha nena bosnakca adim mediha turkce adim herkes bana nena der is yerndekiler haric sizde die blrsnz istanbulda yasiorm evliyim 14 aylik bir bebegm var kiz adi eylul ama takma adi luly herkes luly der nese iste 93 kgdan 77 ye indim dun seyhanla yarisa basladk bakalm hangmz cok kg vercz bu arada muhasebeciyim siradan bi eleman yani fabrikanın idari departmanndayim baska is ariorm seflik yada mudur yardmclgi gbi pozsynlarda bole iste
Sagol sekerim az yerim söz kizim yapacak pastaafiyet olsun hakkin:)
Tanismadiniz canim arkadas benimle yarisiyoCanim biz tanistik mi ben hatirlamiyorum yav cok karmasik gecti dun ve bugun ben buse :))
Elif gecmis olsun soguk alginligi mi vardi yavrununHerkese Günaydın oğlum dünden beri hasta gece de uyumadım yeni kalktım bugün biraz daha iyi dün kü menüm
SaBAH yarım simit 2 dilim peynir domates 6 zeytin çay
Öğle çorba tonlu salata 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Akşam 5 köfte 2 kaşık makarna salata ayran
Su 1.5
Spor yapamadım
Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllara
Hahahaaa arkadas seni tanimiyo belli ki :)))seyhan bu yarista seni destekliyorum nenaa seyhan abla seni yeneeeer :))))Tanismadiniz canim arkadas benimle yarisiyo
Evde esim artik yattigi yerden emirler yagdiriyor biz de artik hos tutup hizmet ediyoz boyuna :))))@Mavibocuk allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzelim
@Saadetim33 canım izne ayrılmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah dönüşte bi yarış borcum var sana ödeyeyim canım
haeshin hiç görüşemedik hemşerim çok süper kilo vermişsin tebrik ederim bisikleti alıcam sonunda.eşim evde yatıyor demişsin nasıl daha iyimi
@asya_01 canım yumurtalar olmamış üzüldüm ama eşinin öyle davranmasına daha üzüldüm siz elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi tevekkül umarım allah tez zamanda duana cevap verir seni bu sıkıntılardan kurtarır canım
@gogo2405 ablacım dikkat et anneler fena yediriyor bi cenaze olmuş heralde başınız sağolsun umarım iyisindir artık
Okuyup aklımda kalanları yazdım atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar
Ay ya kiyamam astim cok zor hava veriyosunuzdur de miSağol canım soğuk algınlığı ona bağlı astımı da arttı gündüzleri daha iyi oluyo ama geceler fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?