Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

var canim ahanda:)

Ablam heyecan mı bilmiyorum tam olarak, sanırım tedirginlik ağır basıyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :)

canimm hosgeldin, aa bosnak misin cok bosnak arkadasim var.
Ajvar sosunuz, borekleriniz, yemekleriniz bir harika:)

2dilim kepek ekmegi ama dilimler buyuktu 3 dilim diim,üstlerine azcik tereyag surdum,yogurtlu omlet 2 yumurtaya denk gelio catalin ucuyla yagli peynir az yedm yiesim yoktu 1 zeytn 3 ajda bardak cay birini suan iciorm 1 tatli kasigi bal bu kadr
canim tum gunluk menunu paylassan bende seni bugun tablomuza eklerim.
Sabah,oglen, aksam yemeklerin, ictigin su ve egzersiz miktari sekilide:)

tekrar hosgeldin canim, gercekten cok azimlisin hizla gidecek o kilolar belli.
Bebeginide Allah bagislasin:)
Ben de Ozge , 27 yasindayim, evliyim, 3 yasini 4 ay sonra bitirecek bir oglum ver, beden egitimi ogretmeniyim:)

Kizlar vakit bulmusken menumu yazayim
Sabah
Iki yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Roka

Ogle gundeydim
Yoresel ikramlardan yedim
Kuru dolma vardi
Biber patlican kabak antep usulu
Bi de arkadasin annesi ev baklavasi yapmis orjinal antep ondan yedim cezalarimi misliyle yapacagim bi de cocuklari yatirip saglam bi bisiklet seansi dusunuyorum ceza olsun bana
Su 2 lt gecmistir daha icerim ama
Sporu yaptiktan sonra yazarim

Tabi skerim onu kirmaa bunu kirma ne guzel,) ozman bni gecmeyi unut sekerim ben sifir kacamak yapiorum birinci bnm bennimmmmmmm yasasiiinnn tig olucam tig olamasamda oklava olayim yeter
Hahahaha ben hem kirmam hem gecerim :))) beni gecmek neymis görürsün sen :)))

Canim biz tanistik mi ben hatirlamiyorum yav cok karmasik gecti dun ve bugun ben buse :))

Nenaaa cok tatli isim biz de nena diyelim sanaa :)))

Elif gecmis olsun soguk alginligi mi vardi yavrunun

Evde esim artik yattigi yerden emirler yagdiriyor biz de artik hos tutup hizmet ediyoz boyuna :))))
Bu hafta iyi gitti bakalim haftaya nasil olacak iki gundur biraz bozdum aslinda ama toparlarim. Sen napiyosun gelmedin foruma sen de bir iki gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…