Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senin regli gelmedi mi güzelim daha

Merhaba özgecim nasılsın

Niye tedirginlik var canım rahat ol iyi düşün güzel haberleri al hemen bize anlatmaya gel anlaştık mı ebruş:KK66:

Ay teşekkür ederim tatlım

Evet canım bide alerjik astım var işte öyle hasta olduk sağolasın

Iyi olsunda canım .cumaya çok var telafi edersin.oğlanın hastalığı dışında bişey yok

Yok canım alerjisi ni kontrol altında tuttukça hava verecek kadar kötü olmuyor ama yine de zor hastalık

Sağol canım
Yok ablacım daha gelmedi malesef :(

Hayırlı geceler :)

Menüm

Öğlen
1 kase çorba

Ara
1 dilim pasta:KK23:
1 fincan çay

Akşam
1 köfte
biraz da hingel

Saçma menü oldu farkındayım.. Pastayı kayınvalidemler getirmişti, çok ince bir dilim yedim, akşam da hamur yemeği hiç iyi olmadı.. Spor da yapamadım, akşam yaparım dedim akşam da burnum kanadı, kaç saat onunla uğraştım başım ağrıyor artık.. Su içmeyi de unuttum bütün gün, akşam 600 ml içtim
Geçmiş olsun canım neden kanadı acaba ilk defa mı oldu

Amin insallah. Cinsiyet soyluyorlar mi 3 aydan sonra sizde de gamzelim?
Evet ablam söylüyorlar gördükleri zaman :)
Sağol canım dip boya yaptırdım değiştirmedim
Daha da güzelleşmişsindir sen şimdi :) sarışınmısın ablacım?
Soğuktan sanırım..Kuruyor, kaşınma oluyor bazen de kanıyor işte.. geçiyor 1-2 güne büyütülecek birşey değil de yorgunum bayağı bir de bu üstüne gelince kötü oldum..

Ben resimdekinden yedim :) hingel yazınca bir kaç çeşit geliyor da:KK66:
Geçmiş olsun ablam

Geçmiş olsun canım neden kanadı acaba ilk defa mı oldu
Çok sağol canım..
Yok canım, çok sık olmasa da arada sırada oluyor, içten kanama olsa doktora giderim de öyle değil, gözle görülür yerlerde yara gibi kesik gibi oluyor bazen, çoğu zaman grip olduğum da oluyor ama bu sefer soğuktan sanırım..

Çok sağol canım..
Yok canım, çok sık olmasa da arada sırada oluyor, içten kanama olsa doktora giderim de öyle değil, gözle görülür yerlerde yara gibi kesik gibi oluyor bazen, çoğu zaman grip olduğum da oluyor ama bu sefer soğuktan sanırım..
Ya nedenini biliyorsan tabi başka geçmiş olsun canım

Back
X