- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Midem gurulduyorAfiyet olsun canim, odul ogunun olsun.
Sağol ablam :)
ben kalkıp bir kaç hareket yapayım bari, hiç değilse squatımı tamamlarım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem gurulduyorAfiyet olsun canim, odul ogunun olsun.
Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin![]()
İyi geceler :)Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin![]()
Yok ablacım daha gelmedi malesefSenin regli gelmedi mi güzelim daha
Merhaba özgecim nasılsın
Niye tedirginlik var canım rahat ol iyi düşün güzel haberleri al hemen bize anlatmaya gel anlaştık mı ebruş
Ay teşekkür ederim tatlım
Evet canım bide alerjik astım var işte öyle hasta olduk sağolasın
Iyi olsunda canım .cumaya çok var telafi edersin.oğlanın hastalığı dışında bişey yok
Yok canım alerjisi ni kontrol altında tuttukça hava verecek kadar kötü olmuyor ama yine de zor hastalık
Sağol canım
Hadi hayırlısı gülüm aynen sağlıklı sıhhatli olsunda tatlım:)Âmin cümlemize bitanem :) takvimler kız diyor, tabi hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin.
Geçmiş olsun canım neden kanadı acaba ilk defa mı olduHayırlı geceler :)
Menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 dilim pasta
1 fincan çay
Akşam
1 köfte
biraz da hingel
Saçma menü oldu farkındayım.. Pastayı kayınvalidemler getirmişti, çok ince bir dilim yedim, akşam da hamur yemeği hiç iyi olmadı.. Spor da yapamadım, akşam yaparım dedim akşam da burnum kanadı, kaç saat onunla uğraştım başım ağrıyor artık.. Su içmeyi de unuttum bütün gün, akşam 600 ml içtim
Hayırlı geceler canımIyi geceler canlar, Allah rahatlik versin![]()
Bi doktora gitcektin canım ne dedi ben orayı kaçırmışım bi sorun yok demiYok ablacım daha gelmedi malesef![]()
Evet ablam söylüyorlar gördükleri zaman :)Amin insallah. Cinsiyet soyluyorlar mi 3 aydan sonra sizde de gamzelim?
Daha da güzelleşmişsindir sen şimdi :) sarışınmısın ablacım?Sağol canım dip boya yaptırdım değiştirmedim
Geçmiş olsun ablamSoğuktan sanırım..Kuruyor, kaşınma oluyor bazen de kanıyor işte.. geçiyor 1-2 güne büyütülecek birşey değil de yorgunum bayağı bir de bu üstüne gelince kötü oldum..
Ben resimdekinden yedim :) hingel yazınca bir kaç çeşit geliyor da![]()
Çok sağol canım..Geçmiş olsun canım neden kanadı acaba ilk defa mı oldu
Evet ablam söylüyorlar gördükleri zaman :)
Daha da güzelleşmişsindir sen şimdi :) sarışınmısın ablacım?
Geçmiş olsun ablam
Adet söktürücü verdi abliş adet oldugum zaman 3. Günde gideceğim kadınlık hormonu testi yapacakHayırlı geceler canım
Bi doktora gitcektin canım ne dedi ben orayı kaçırmışım bi sorun yok demi
Ya nedenini biliyorsan tabi başka geçmiş olsun canımÇok sağol canım..
Yok canım, çok sık olmasa da arada sırada oluyor, içten kanama olsa doktora giderim de öyle değil, gözle görülür yerlerde yara gibi kesik gibi oluyor bazen, çoğu zaman grip olduğum da oluyor ama bu sefer soğuktan sanırım..
Tamam canım baktır tabi herşeyine regli çok önemliAdet söktürücü verdi abliş adet oldugum zaman 3. Günde gideceğim kadınlık hormonu testi yapacak
Iyi geceler tatlımIyi geceler kızlar:)
Ya nedenini biliyorsan tabi başka geçmiş olsun canım
Iyi geceler kızlar:)