Merhaba hosgeldin:)Merhabalar davetiniz için teşekkürler yarından itibaren bende menu paylaşımında bulunacağım umarım birbirimize destegimizle hedefle rimize ulaşırız.
Sagol cicegim iyiki dogdum benGünaydın kızlar, haftasonu özledim sizleri nişanımız vardı hazırlıklar falan baya yoruldum gelemedimde kusura bakmayın,
Findikfaresi123 abla doğum günün kutlu olsun ailenle sağlıklı huzurlu musmutlu nice senelere
Toparlarsin canimÖzgem listeyi hazırlamamış dünki menümü vereyim
Sabah saat 11: Et kavurma , 2 çavdar ekmeği, tere, roka, 4 zeytin
Öğlen-Akşam saat5 ti: 1 katmer, yeşil fasulye , az peynir
Akşam: 1 dilim yaş pasta, 2 kuru pasta
Kızlar 2 haftadır kaçamak yoktu dün sapıttım iyice bugün toparlanıyorum inşallah
Amin insallah ablacim ♥Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
Hayirli olsun cicegim, Allah tamamina erdirsin :)Günaydın kızlar, haftasonu özledim sizleri nişanımız vardı hazırlıklar falan baya yoruldum gelemedimde kusura bakmayın,
Findikfaresi123 abla doğum günün kutlu olsun ailenle sağlıklı huzurlu musmutlu nice senelere
Ablam iyiki dogmussun, nice mutlu, saglikli ve huzurlu yillarin olsun ♥ Rabbim sana yeni yasinda gönlünden gecen tüm güzel seyleri versin...Günaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm
Amin canim sagol senden güzel hediyemi olurAmin insallah ablacim ♥
Hayir olsun insallah, belki pasamiza bir kiz kardes geliyordur? :)
Hayirli olsun cicegim, Allah tamamina erdirsin :)
Ablam iyiki dogmussun, nice mutlu, saglikli ve huzurlu yillarin olsun ♥ Rabbim sana yeni yasinda gönlünden gecen tüm güzel seyleri versin...
Bu sene ki hediyenbeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Pasta var mi aksama abla :)Amin canim sagol senden güzel hediyemi olur
Hayırlara vesile olsun abliş kız berekettir diyorlarHadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
Günaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm
Anladım tatlımCanım ekmek kalmamıştı evde, ekmegin yerine yedim onlari doyayim diye
Tatlandiricinin duraklattigini bilmiyordum cok tesekkurler bilgilendirdigin icin. Cunku sabahlari ihlamur oglen kahvemi hep tatlandirici ile iciyordum. Bir de bir suru para verdim bitkisel diye... Ay nasil alisicam yaa
Spor yapamadım gülüm ama beslenmeme dikkat ediyorum.senin jillian ile aran nasıl
Abla keşke olsan minişe kardeş ne güzel olurHadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
Günaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm
mutlu yıllarr :))Günaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm
Sagol canim hep beraber insallah
kız bebek görmek berekettir derler allah gönlünüze göre versin inşallahHadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
Tesekkürler demetim hep beraber insallahDogum gunun kutlu olsun ablam. Saglikla, sihhatle ve sevdiklerinle nice mutlu yillara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?