Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar

D3S1R3 hadi hayırlısı, ikinciyi düşünüyor musun

sevdiklerin ile beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yaşların olsun

Hazır verseler hayır demem de, tekrar baştan hiç gözüm kesmiyor gülüm:) Koruyucu aile düşüncemiz var.

Dogum günün kutlu olsun bir tanem. Nice yıllara, saglık ve mutlulukla inşallah

Güzeller atmak ne demek:) Biliyorsunuz gectigimiz cuma hepiniz liste dışı yarışanlar listesindeydiniz zaten. Hepimiz büyük bir aileyiz, aynı gemideyiz. Asıl listemiz için paylaşım ve aktiflik sartını dikkate alıyoruz. Tecrübelerimiz oldu geçmişte. Üyenin bildirim yapacagından bile şüphe duyarak diken üzerinde bekledik. O yuzden dikkatli seçiyoruz. Deneme süresi dolan iki arkadaşımız hawar ve Z zeynepela07 . Eger katılımlarını biraz daha arttırırlarsa biz de memnun olup, listeye alırız. Neticede üyeye ihtiyacımız oldugu için davet ettik hepinizi

Yeni yaşın mubarek olsun canım :)) nice senelere

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :)

Günaydın kızlar çok hastayım oğlum dan bulaştı galiba gece çok ateşlendim gribin bütün etkilerini yaşıyorum şuan
Stevya mı canım ben onu dörde bölüp öyle içiyordum onun sayesinde şekerden kurtuldum kendimi bu kutu bitince birdaha almıcam şeker de kullanmıcam diye şartladım ben de işe yaradı
Günaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum :)

Senin mesajı okuyamadan bayılmışım abla :))))
Iyi olmuş dinlenmişsindir :)

Ah canım yaaa :))
Bu iyiye işaret gülüm inşallah etkisini görürsün
Inşallah bitanem :)

Şu jillian yapan arkadaşlar benim aşırı bacak ağrım oluyor özellikle alt bacak, yapınca yürüyemez duruma geliyorum normal mi ki ben bisiklete devam edecem sanırım
Canım kaçıncı günün :)
Program degişmiş, benim ders anlatma sınavım persembe günüymüş. Daha sunumum bitmedi Su sınırlı zamanımda, minik uyurken elimden geleni yapayım:)
Ablişimmmmm çalış çokçana:)))
Kizlar simdi geldim doktordan, hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyormus, minigin kalp atisini da gördüm cok sükür.... Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Ayy kuzumm ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin kaç haftalıkmış tatlım:)
Geçmiş olsun abliş

Cok gecmis olsun ablam, insallah cabuk atlatirsin
Oh çok rahatladım çok sevindim ebruş allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ebruş
Allah razi olsun ablacim, benim de üstümden yük kalkti ♥

Ayy kuzumm ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin kaç haftalıkmış tatlım:)
Kuzum son adet tarihime göre 6,5 haftalik, dört hafta sonra tekrar gidecegim o zaman ölcüm yapariz tam ne kadarlik oldugu o zaman belli olur dedi.

evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
Doğum günün kutlu olsun canım daha nice sağlıklı
Program degişmiş, benim ders anlatma sınavım persembe günüymüş. Daha sunumum bitmedi Su sınırlı zamanımda, minik uyurken elimden geleni yapayım:)
Kolay gelsin canım halledersin sen :)

Cok gecmis olsun ablam, insallah cabuk atlatirsin

Allah razi olsun ablacim, benim de üstümden yük kalkti ♥
Sağolun kızlar
Kuzum son adet tarihime göre 6,5 haftalik, dört hafta sonra tekrar gidecegim o zaman ölcüm yapariz tam ne kadarlik oldugu o zaman belli olur dedi.
Minik im benim Kıyamam ebruş çok dikkat et artık 8 haftalık olana kadar doktor neler dedi

Minik im benim Kıyamam ebruş çok dikkat et artık 8 haftalık olana kadar doktor neler dedi
Iste olmasi gerektigi gibi gözüküyor dedi, 4 hafta sonra detayli bakacakmis.
Cig sütten yapilmis ürünleri ve cig etten yapilmis ürünleri tüketmemem gerektigini, beslenmeme dikkat etmem gerektigini söyledi... Anne kendini iyi hissettigi sürece bebekte kendini iyi hissedermis, o yüzden kendinizi sinirlamayin cok dedi.
Öyle iste ablacim :)

En son 2011 de doktora tez savunmamda ders anlatmıştım Tuyo ver biraz. Ogretmenden ne beklenir sınıfta, nasıl olmak lazım vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…