- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Tesekkürlermutlu yıllarr :))
Pisman olma canim bende yiyecem bugüngünaydın kızlar :)
ben iki gündür giremedim kar yağışı nedeniyle izinliydim evde int. problemi olduğu için haber de veremedim
şimdi
c.tesi menümü yazıyorum
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
beyaz çay
öğle :
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
akşam:
3 köfte 3 patates
1 kase yağsız salata
aralarda
1 yeşil elma
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç içi karışık kuru meyve
2,5 ltden fazla su ve yeşil çay
pazar menüm
sabah
1 yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 tane ceviz kayısı
beyaz çay
öğle :
mercimek çorbası
salata
akşam :
1 tabak sebze yemeği
ve bol salata
yanlız itiraf etmeylim kii
c.tesi doğumgünümdü
3 defa pasta üfledim 3 ayrı yerde
3 üflediğim pastadan toplamda 1 dilim pasta yedim pişmanımm
Sagol sekerimgünaydın arkadaşlar
D3S1R3 hadi hayırlısı, ikinciyi düşünüyor musun
sevdiklerin ile beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yaşların olsun
Sagol canim bencede iyiki dogmusumAbla keşke olsan minişe kardeş ne güzel olur
Findikfaresi123 abliş doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun
evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdimpakizee seninde mi dogum günün vardi canim?
yahu üzüldüğüm nokta ben diyete başladığım gün dünyaya ilan ettim bak rejimdeyim diyePisman olma canim bende yiyecem bugün
Seninde dogum günün kutlu olsun canimevet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
teşekkkür ederim tatlımSeninde dogum günün kutlu olsun canimyeni yasin sana gönlünden gecirdigin tüm güzellikleri getirsin
teşekkkür ederim tatlım
evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
kaptanim bu bir mesaj mi yoksa:)))Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
Seyhan ablam doğum günun kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sanaGünaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm
Canim geçmiş doğum günün kutlu olsun:))evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
Evet canım nabeeeer
Gıcırtı yapmıyorsa sorun olmaz yoksa çevirme sesini duyamazlar sen çevirme sesinden mi bahsediyorsun
Melinda23 senle tanışamadık ben elif bir oğlum var saçlarım dip koyu kumral Uçlar bal rengi
hala garantilemedkk valla ama alırlar bizi sen yazmaya devam etanladım canım hala lısteye gırmeyı garatılemıs degılız yanı
Ayy kuzum kolay gelsin sana bitanem
Hımm anladım tatlışım su içmek için en iyi çözüm 1 litrelik şişe al onu içecem bitircem diye ayarla kendini benim bazen içtikçe içesim geliyor :)) ah ah çocuklar durmaz vallaha benim yiğenimde daha uyumadı dün evlerine gitmişti bizi özlemiş uyumadı daha benimle oynayın diyor:)))
Sağol Mavişim.. Evet canım dün kanadı bayağı yordu beni azıcık birşey ama durmak bilmedi.. bugün de kanadı ama dünkünün yanında hiçbirşeyy :))
Gunaydin guzeller, keyifli bir hafta olur insallah:) @Yawrukush iyi istirahatler gulum
günaydn canım herkese hayrlı haftalar
@zeynepela07 canim takimin bir parcasisin ilk yazdigin gunden beri. Tum yarisanlar icin cuma liste yapiyoruz zaten. Asil listenin farki diger takimlarla yarisirken ortalamasinin grubumuzu temsil etmesi. Daha aktif olabilir ve paylasimda bulunabilirsen biz de memnun oluruz dahil etmekten. Paylasimda israrci olmamizin nedeni, istisnalar kaideyi bozmaz, aktif olan uyeler genelde sonuna kadar pes etmeden kendini de bizi de yari yolda birakmadan devam ediyorlar. Az katilan uyelerde ise acaba birakacak mi, bugun gelip bildirim yapacak mi endisesi oluyor.
Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
pakizee seninde mi dogum günün vardi canim?
doğum günün kutlu olsun canım
sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun...
kaptanim bu bir mesaj mi yoksa:)))
Seyhan ablam doğum günun kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sana
Canim geçmiş doğum günün kutlu olsun:))
herkese Günaydın
dün misafir geldi pazar günü gelen misafiri sevmiyorum kızlar bütün planlarım bozuldu işler bugüne kaldı birazdan kızı uyutup mutfağa gireceğim islerim çok arada kahveye gelirim:))
herkese günaydınlar merhaba
napıosunuz yine hafta içi yine işler güçler takılmaca valalhi
seyhancım d.günün kutlu olsun cok pasta ye emi senin d.günün ayıp olmasn misafirlereiyiki doğmuşsun
pakize geçmiş d.günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara sende iyiki doğmuşsun
evet yavas yavas tanısıorum herkesle bal rengi saç cok severim ama dip boyamıssın dipleride bal rengi denednmi nasl duruodur ki
hala garantilemedkk valla ama alırlar bizi sen yazmaya devam etalmazlarsa aglarım banane
dogru yanında şişe bulundurmak en mantıklısı aman durmuo cocuklar vallahi bide bnmki tek ıkı tane olsa cıldırma moduna gecerdım artık
ay tekrar geçmiş olsun kovsercim dıkkat et allah korusun
ben cok katılıcam merak etme canla başla
sakın atmayın
allah hayrlara yazsn ben en son ruyamda kız bebek gördğmde kızıma hamileymişim onu anladm
ablamm nice sağlıklı mutlu yıllaraaQ
Sagol canim hep beraber insallah
Bu iyiye işaret gülüm inşallah etkisini görürsünGünaydın kızlar:)) 10da işe gidecem büyük ihtimalle boş boş oturacağımız için aktif olurum gibi geliyor bugün
Anladım tatlımcanım bence ıhlamur tatlandırıcısız daha güzel oluyor kahveyede tarçınla felan deneyebilirsin
aramızda kıvılcımlar oluştu saadetimm :)))
Yeni yaşın mubarek olsun canım :)) nice senelereevet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?