Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pisman olma canim bende yiyecem bugün

Pisman olma canim bende yiyecem bugün
yahu üzüldüğüm nokta ben diyete başladığım gün dünyaya ilan ettim bak rejimdeyim diye
yahu pasta yerine meyve di salataydı vs üfletselerdi yaa
ben yarım dilimin yarısını yerken karşımda hominigırtlak götürdüler hainler

Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
kaptanim bu bir mesaj mi yoksa:)))
Günaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm
Seyhan ablam doğum günun kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sana
evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
Canim geçmiş doğum günün kutlu olsun:))

herkese Günaydın
dün misafir geldi pazar günü gelen misafiri sevmiyorum kızlar bütün planlarım bozuldu işler bugüne kaldı birazdan kızı uyutup mutfağa gireceğim islerim çok arada kahveye gelirim:))

herkese günaydınlar merhaba

napıosunuz yine hafta içi yine işler güçler takılmaca valalhi

seyhancım d.günün kutlu olsun cok pasta ye emi senin d.günün ayıp olmasn misafirlere iyiki doğmuşsun
pakize geçmiş d.günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara sende iyiki doğmuşsun

evet yavas yavas tanısıorum herkesle bal rengi saç cok severim ama dip boyamıssın dipleride bal rengi denednmi nasl duruodur ki

anladım canım hala lısteye gırmeyı garatılemıs degılız yanı
hala garantilemedkk valla ama alırlar bizi sen yazmaya devam etalmazlarsa aglarım banane

dogru yanında şişe bulundurmak en mantıklısı aman durmuo cocuklar vallahi bide bnmki tek ıkı tane olsa cıldırma moduna gecerdım artık

Sağol Mavişim.. Evet canım dün kanadı bayağı yordu beni azıcık birşey ama durmak bilmedi.. bugün de kanadı ama dünkünün yanında hiçbirşeyy :))

ay tekrar geçmiş olsun kovsercim dıkkat et allah korusun

ben cok katılıcam merak etme canla başla
sakın atmayın
Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)

allah hayrlara yazsn ben en son ruyamda kız bebek gördğmde kızıma hamileymişim onu anladm

pakizee seninde mi dogum günün vardi canim?

doğum günün kutlu olsun canım
sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun...

teşekkür ettim kızlar :)

Bu iyiye işaret gülüm inşallah etkisini görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…